reljef kod katoličke...baš čudno
U sta je udario ?
Gledam, stvarno su sugurna ova auta, do sada (a bilo ih je) svakima se smrska hauba ali od vrata pa nazad ne mrda nista, otvoris vrata normalno.
reljef kod katoličke...baš čudno
Dje su airgagovi?
TAKUMI
imamo tehnicki pregled koji gleda blato na gume i prskalice kao i podizace a jastuci koji zivot spasavaju nista....
zakon nas i nas masinski i nasa uredba o tehnickom pregledu ozbiljna kao da je pisan u proslom vijeku....
Veli ne mozes da ga registrujes zato sto fali pola katadioptera na branik. I ja podjem uzmem parce katadioptera i to mi plasticar zavrsi kao iz *****. E sad moze.
TAKUMI
ja bi im je8o majku kad se uzmu preseravatprljavo ti je auto ne mozes na tehnicki... a otvorite perionicu pored majku vam vasu, vozim ga, mora bit prljavo... rosa ili kisica i prc...
ili kad vrate ljude jer nemaju poklopac na cep od rezervoara - kakve to veze ima s tehnickom ispravnoscu?
bitnija nam estetika no sto pojedini nastu u ugalj pretvaraju kroz motor
Pa to je fora. Rade li ti podizaci, a meni gepek pun vode. Ili, nemas katadiopter a volan ima lifta 30 stepeni ukupno.
Najjace je gledat kako se muce na valjke kad testiraju auto sa blokadom diffa. To je show.
TAKUMI
to im je sad trenutno trip jer drugi stvari nemaju ... ujnu su vratili pezo 106 matirao je krov!!! i tako gluposti. ali zato mozes proc bez airbega
f6
Vidi kako je zguzvao ovu tranju od auta
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Ne znam za Sanadera, ali 147 mislim da je dobila 3,5 zvjezdica na NASCAP kreš testu
Sent from my Motorola 8400
Evo vidimo.
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Alfa 3.5 ova se raspala.
Mogu mislit kakva je naprijed kad joj se krov iskrivio + pazi gepek.
Dok ovaj sandero bacen na banderu i udaren u cosak mogu mislit kojom brzinom.
147 i 156 su bile opasnost na putu.
TAKUMI
Imas poentu.
TAKUMI
Zanela ga svetla velikog grada
f6
Ko oce sad da registruje neka ne gubi vrijeme, odma pakne, diskove i klijesta.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ova alfa je bila tranja zestoka.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
3... 2... 1... iiiiiiiiiiiii
I am so post-rock I shit sad birds.
Beemwe power.
Smiješan brend.
sve je smiješno pri zatamnjenoj spuštenoj trojci ali ne spuštenoj bilsteinima već od težine naljepnica
She is only here to annoy herself!
Izdusili amortizeri od vlasnikove teske price
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks