pa naravno da je ne iskljucuje kad je svjestan da druga opcija koja jedino ostaje jeste koalicija sa pro srpskim strankama i anti nato strankama i oni su svjesni da zapad im ne bi dao amin za to.....
ja iskreno ne bih volio da budemo u koaliciji sa njima, sve ide ka tome da sada imamo vise opcija za koaliciju osim sdp-a, a isto tako moguce je da uzmemo apsolutnu vlast....
isto tako nije bas sigurno da ce sdp samostalno preci cenzus, a i ako ga prodju pitanje je koliko ce imati poslanika cime ih direktno ogranicavamo da ne mogu traziti 1/3 vlasti kao do sad....
nego otom potom... da ne idemo u off...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pa nisu dosad ni imali trećinu vlasti, nego 20%.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
sjeca li se ko one povelje sto su donijeli poslije 13. januara ili tako nesto?
http://nebojsacelebic.b0x.me/
kad se sabere raspodjela funkcija i sve sto ide u sklopu dogovora o koaliciji imali su skoro pa trecinu....
u pregovore o koaliciji ne idu samo ministarstva, idu direktorska mjesta u raznim preduzecima samim tim i radna mjesta u tim preduzecima koje odredjuje direktor,
zatim rukovodstvo i radnici raznih gradskih i drzavnih sluzbi tipa komunalna, parking servis itd ima toga na desetine, zatim ambasadorska mjesta, zatim upravljacka mjesta javnih ustanova, bolnica itd itd itd...
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Pozivamo Đukanovića i dajemo mu rok do subote da podnese ostavku i da se formira prelazna vlada. Takođe, pozivamo njegove koalicione partnere da napuste Vladu kako bi se stvorili uslovi za pad aktuelne Vlade", rekao je Mandić tokom protesta ispred sjedišta MUP-a Crne Gore u Podgorici....
Manda je najbolji drug Milasinov i ne kaze narod zaludu "nije kum dugme". Sto on ikoga poziva kad najjednostavnije u Skupstini pokrenuti povjerenje Vladi
Jer rekao prijatelj iz Norveshke Ranji da se ne igra rushenja vlade sad nego da cheka decembar pa onda. E sad Manda bi malo da ga ubijedi preko ulice da ipak poita shto i ne bi bila losha strategija da uz sve to nije dodao i prichu o svjetskom NATO zlu prasad i Putinove slike i tako dao svima shansu da se izvuku: svojim birachima i donatorima iz bratske Rusije da kazhe da je uchinio sve shto je mogao ali eto, prijatelju Milashinu da iskoristi ove ekstremiste i srbadije shto napadaju policiju i dobije izbore na toj prichi i NATOu a SDPu da mozhe i dalje da sjedi na dvije stolice i da Radzha vodi mudru drzhavnichku politiku po sistemu ja bih da se kresnem ali i da mi ne udje do daljeg naredjenja tj do izbora. Koje ce naravno dobiti DPS sam ili uz par ovih kamion ili manjinskih partija i uz svu podrshku medjunarodne zajednice i tako dobiti josh chetiri godine vladanja da smisle kako ce da se perchinaju sa ovom gradjanskom opozicijom i Ranjom na onim tamo izborima. Ovom stranom faktoru naravno odgovara ovdje sa su opozicija normalni civilizovani ljudi kao Ranja Rakchevic ili Lekic a ne ovi balvani iz devedesetih i shizofreni Medo i Branko Radulovic a realno odgovara i nama ovdje pa je to jedina dobra stvar iz chitave ove dosadne i nekoliko puta vidjene predstave.
Last edited by Separatista; 19-10-15 at 13:11.
Ridin' on the black train
Evo opet zvanicna podrska izmedju redova vlasti i jos jedan samar DF-u...
http://portalanalitika.me/clanak/205...om-u-skupstiniDelegacija Evropske unije u Crnoj Gori saopštila je povodom protesta da aktivno prati situaciju u zemlji te da poziva sve političke aktere na konstruktivni dijalog u okviru demokratskih institucija.
-Pažljivo smo pratili dešavanja u Podgorici u proteklih nekoliko dana. Očekujemo od svih strana da pokažu uzdržanost i da poštuju zakon. Naročito pozivamo sve političke aktere da nastave sa konstruktivnim dijalogom u okviru demokratskih institucija i procesa. U tom svjetlu, pozdravljamo inicijativu za obnavljanjem političkog dijaloga unutar Skupštine, navodi se u saopštenju Delegacije dostavljenom Portalu Analitika.Iz Delegacije su kazali da se demonstranti moraju suzdržati od nasilja, ali i da novinari moraju uživati slobodu u nesmetanom obavljanju posla.
-I dok bi demonstranti trebalo da poštuju zakon i da se suzdrže od nasilja, prekomjerna upotreba sile od strane nadležnih je takođe neprihvatljiva. Istovremeno, sloboda izražavanja je temeljno pravo. Novinari bi trebalo da rade profesionalno i da uživaju slobodu u nesmetanom obavljanju njihovog posla. Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori je zabrinuta povodom privođenja dva novinara, kao i napada na redakciju TV PINK M, koji je rezultirao i povredom jedne novinarke. Nadležni organi bi sada trebalo da temeljno istraže ove incidente, u skladu sa principima vladavine prava, zaključuje se u saopštenju.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Interesantna stvar koju smo svi preskocili je,da se juce LGBT pojavio na proteste,koji kao sto svi znamo ima mozda i najjaci lobi sa strane...To barem nesto govori...
Podgorica Podgoricanima!
Možda Milivojević i jeste šetao, ali mnim e će mu barska srbadija i slični likovi reć: dobro je to, ali neš šetat!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kale uz Mila.
Cetnici i gejevi. Kakva ubitacna kombinacija.
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
http://www.vijesti.me/vijesti/krivok...za-nato-856482
Odma na neki nacin dementovao desni ruku,kakva partija...
Podgorica Podgoricanima!
http://www.vijesti.me/vijesti/milic-...rotestu-856422
Trazili su ga ali bio je u masi on jue covjek iz naroda![]()
A mozda je i jedan od onih sa fantomkamaSrdja izgrednik
![]()
Da je Milova policija pucalo bi na sve strane,sreca pa Ranko ima policiju tako da ih kontrolise jer Ranja jos vaga na koju ce bandu da okrene,od njega masu zavisi.
Najjace su mi Milove izjave i Ivana Brajovica koji kazu "treba sve rjesavati u parlamentu" hahaa a kako ste vi dosli na vlast stoko jednaa ? Sjecam see kad su dizali mitinge protiv one vlasti "lopovi oni kradu oni ovo ono" a koliko ste vi ukrali...
Podrzavam proteste naravnoo i iskreno vjerujem da ih 90 posto CG podrzava ali necu izaci na ulicu jer nemam za kim da idem...za kim treba da se podje za Mandicem,Medojevicem,Radulovicem ??? Kuku majci s njima...dok se ne pojavi neko normalan nema sto.
http://www.vijesti.me/vijesti/df-osu...-nemire-856465
Od okupljanja cijele Crne Gore da rushe vladu ultimatuma i pozivanja naroda da Mila sami uklone dodjoshe do obichne protesne shetnje i to je josh MUP-u prijavljuju, pa josh trazhe mir i osudjuju huligane. Cirkus se nastavlja![]()
Last edited by Separatista; 19-10-15 at 13:59.
Ridin' on the black train
Ovo je cijela sustina.
Da hoce da pokazu da ih licne privilegije ne zanimaju i da se fino povucu a u prvi plan pozovu mlade, nove politicare iz svih stranaka, oni to ne bi dopustili i to ne zele iz razloga sto ih ne zanima samo skidanje Djukanovica sa vlasti vec uhlebljenje i licne privilegije.
Jasno je kao dan da iza Mandica nece stati albanci i muslimani i podosta crnogoraca, a bez njih nema pada Djukanovica.
Mislim da su vodje ovim odlaganjem na 7 dana opet po ko zna koji put odradile posao za Djukanovica.Ali to prolongiranje im je vjerovatno i cilj, sto duze da bi sebi dizali rejting.
Jedini im je spas da ih podrze gradjanske opcije ali uz ono pljuvanje njih istih na pocetku i uz ovaj smijesan zahtjev u vidu prelazne vlade iluzorno je to ocekivati.
Ad astra.
Potpuna manipulacija sa tim jadnim narodom.
Potrebno je samo povezati ove nelogicnosti i svakome ko normalno razlucuje mora biti jasno da im je cilj da sto duze ovo prolongiraju u javnosti kako bi im rastao rejting.
Sledece nedelje ce isto tako da popale narod da dodje iz citave CG itd i onda ce da prosetaju do neke druge ustanove kazu 2,3 rijeci i onda ajte doma, vidimo se opet sledece nedelje.
Ad astra.
Da je sreće ovo bi bili narodni protesti, a ne stranački!
Tačno mi se se*e kada vidim Medojevića
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks