View Poll Results: Da li u NATO

Voters
186. You may not vote on this poll
  • Da

87 46.77%
  • Ne

86 46.24%
  • jos ne znam

13 6.99%
Page 2 of 55 FirstFirst 1234561252 ... LastLast
Results 26 to 50 of 1359

Thread: NATO - da ili ne?

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Znas kako. Da je PZP podrzao kampanju za nezavisnost danas bi bili mnogo ozbiljnija politicka opcija u ocima procrnogorskog birackog tijela.

Upravo iz tog razloga je bitno da se sto vise opozicionih partija izjasni za Nato.

Ovo sto rade DF, Demos, SNP i Demokrate je samodiskvalifikovanje u ocima zapada. Valjda nismo djeca pa da ne znamo da zapad, najblaze moguce receno, ima odredjeni uticaj na formiranje vlasti.

Nego, oni (ove 4 grupacije sto ih pomenuh) su vazda vise brinuli kako ce podijeliti onih njihovih 35% izmedju sebe nego o bilo cemu drugome, a ne daj boze da razmisle na duzi rok.
    Last edited by kimmi; 18-09-15 at 12:47.

Thanks Thanks Given 
    9,734
    Thanks Thanks Received 
    6,027
    Thanked in
    2,300 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ja ih ne bi osiguravao po Ukrajinskom modelu ali bi ih ti ih osiguravao u nasoj i drugim zemljama po Sirijskom modelu.
    Sirija nije članica NATO-a, da jeste ne bi joj se desilo šta se desilo... Nego koliko vrijede životi svih žrtava koje su naša braća Srbi pobili na ovim prostorima...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Hocemo li da se sprdamo ili da imamo argumentuvanu raspravu? Posto mozemo i jedno i drugo.

Reci mi molim te da li mislis da ce zapad podrzati Becica kao bivseg srpskog nacionalistu koji nema jasno odredjen stav o NATO integracijama? Ili Lekica sa slicnim stavovima?
    I da li mislis da ce im dozvoliti da uopste preuzmu vlast ?
    Nista od toga ne objasnjava predreferendumske lazi kako ce dps da lepekne na prvim izborima u nezavisnoj CG.
    A o ovom drugom dijelu tvoje price ce takodje vrijeme dati najbolji sud, pa cemo komentarisati. Ja kazem da je to takodje laz, ista kao i ona prije 10 godina, svjesna i podmukla. Za naivne.. Ali, kazem, uci cemo u NATO, bice izbori nakon toga, pa cemo pricati. Ne sumnjam da ce biti neki novi Srbi krivi, neke migracije, neka ekonomska kriza, neki novi jad koji ce opravdati opstanak dinastije, nezamjenljive i najbolje za nas.. ovakve...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Nista od toga ne objasnjava predreferendumske lazi kako ce dps da lepekne na prvim izborima u nezavisnoj CG.
    A o ovom drugom dijelu tvoje price ce takodje vrijeme dati najbolji sud, pa cemo komentarisati. Ja kazem da je to takodje laz, ista kao i ona prije 10 godina, svjesna i podmukla. Za naivne.. Ali, kazem, uci cemo u NATO, bice izbori nakon toga, pa cemo pricati. Ne sumnjam da ce biti neki novi Srbi krivi, neke migracije, neka ekonomska kriza, neki novi jad koji ce opravdati opstanak dinastije, nezamjenljive i najbolje za nas.. ovakve...
    A sto cemo sa predreferendumskim lazima da ce ovi iz Bijelog Polja ici u Podgoricu za vizu da bi mogli preci Brodarevo i da cemo bez zitnice u Vojvodini krepat od gladi itd. itd.

Alo ovi iz Nove su svojevremeno zvali Narod da buca vaucere jer od toga nista biti nikada nece, pa ih niko na to ne podsjeca....

Thanks Thanks Given 
    9,734
    Thanks Thanks Received 
    6,027
    Thanked in
    2,300 Posts

A zbog cega ti to mene pitas? Bolje ja tebe to da pitam, prikladnije je. Da se ja nisam sprdao zrtvama nekim kao Gandalf??? Uopste ne osjecam potrebu da ti odgvorim na to pitanje jer se ja nikad nisam sprdao sa bilo kakvim zrtvama niti doprinosio da te zrtve nastanu, pa ni indirektno na izborima. Ok je da se neko pokaje i promijeni politicko opredjeljenje (kako gazda kaze) ali je jos bolje ako nikad nije ni postojao razlog za kajanjem.
    Pitanje je postavljeno svima, budući da je to jedan od glavnih razloga protivljenja ulasku u NATO... Licemjerno je pominjati tih 6 civilnih žrtava, a zaboravljati sve one koji su ubijeni u ratovima na ovom prostoru...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

A kako me nervira ova prica o braci Srbima i kako mi treba svoju buducnost da s*****o da bi se sa njima solidarisali.

Sad bi mogli reci da, poslije nizet citiranog, je licemjerno za Srbe reci da su braca

"Srpska žandarmerijska jedinica, sastavljena od dvanaest žandarma, pod komandom majoraKecmanovića*i bivšeg austrijskog vahmajstora nekog*Kolakovića,*25. aprila 1923. godine, u dva sata poslije ponoći, upala je u Cucima, u selu Rokoči, u kuću poznatog komite*PetraZvicera.*Svu njegovu porodicu, izuzev*Petrovogbrata*Jagoša Zvicera,*koji se tu nije zatekao zato što je bio u zatvoru na Cetinju, srpski žandarmi su tukli, mučili, zaklali, odnosno, okrutno ubili. Dželati se nijesu* čak ni tada zaustavili, nego su sadistički nastavili sa svojim monstruoznim, krvavim pirom.*Izveli su iz kuće*Đurđu Zvicer, staricu od oko 100 godina, babu*Petra Zvicera, zavezali je za jednu trešnju ispred kuće, a onda kuću zapalili, a nju primorali da gleda u vatri pobijenu i zaklanu familiju. Baba*Đurđaje od prizora strave i užasa poluđela i, docnije, umrla u bolnici u Danilovgradu. Srpski žandarmi pod vođstvom majora*Kecmanovića*su te užasne noći 25. aprila 1923. godine mučili, ubili, zaklali i spalili:*Anđu Zvicer,*majkuPetra Zvicera,*koja je imala 60 godina;*Zagorku Zvicer,staru 23 godine, supruguPetra Zvicera*sa troje đece;Vidaka Zvicera,*starog 13 godina brata*Petra Zvicera iPlanu Zvicer,*staru 20 godina, sestru*Petra Zvicera."

I sve ovo nakon sto su Crnogorci izginuli da bi sprska vojska presla preko Prokletija.

Ali ljudski je prastati. Ja sam odavno oprostio. Meni su pola familije pobili cetnici. Jedino me vrijedja kad ih neko izjednacava sa partizanima i prikazuje kao velikomucenike.

Ne smatram da svoju buducnost treba da zrtvujemo zbog solidarnosti sa srpskim narodom, a koji pored svega osjecam bliskim i daleko od toga da ih mrzim. Jos kad bi batalili sa negiranjem crnogorske nacije, bili bi mi jos miliji.

Thanks Thanks Given 
    9,734
    Thanks Thanks Received 
    6,027
    Thanked in
    2,300 Posts

A po cemu si ti zakljucio da je neko zaboravio sve one koji su ubijeni u ratovima na ovim prostorima? Licemjerno je reci za Srbe da su nam braca a ne pomenuti koliko je civila tamo stradalo od istog tog NATO-a. Nego je problem sto si ti to samo rekao a ne smatras ih bracom uopste.

Jer većina Srbe smatra braćom, a pobili su mnogo više Crnogoraca nego NATO... Nema potrebe da mi izvrćeš riječi... Samo se osvrćem na tvoju logiku (ako se to može nazvati logikom kad za različite strane koristiš različite kriterijume), nijesam rekao da je išta od iznesenog moj stav...

P.S. Braćom smatram sebi bliske ljude, nebitno koje su nacionalnosti... Što se ostalih tiče, ništa mi bliži nije Milutin iz Bg, od Nasera iz Tirane, Hrvoslava iz Zg ili Majkla iz NY, budući da ne poznajem nijednog od njih...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Poslije Bajdena i Lipke evo i madjarskog ambasadora koji kaze :"Nijedna zemlja nije protiv slanja poziva Crnoj Gori, neodlucnih nema"

http://m.cdm.me/iphone/prikazvijesti...t=1000&rkat=-1

Ovo nije lose da se malo pripremi stanovnistvo, pa kad dodje poziv i izglasa to parlament bice to ko popit casu vode.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Razumijem tvoje pitanje i to je dobro pitanje. Ali ja nisam ni 10% "ljut" na evropse članice NATO saveza koliko sam ljut na Ameriku.
    A ljut si na Ameriku jer smo dugo vremena bili druga drzava po americkoj pomoci po glavi stanovnika (poslije Izraela)?

Salim se, znam tvoj odgovor, ali zelim da istaknem da nije sve crno bijelo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Djaola crnoga se odje moze ugoditi. Prvo traze da se otvori nova anketa, a onda drugi kazu da je to naruceno od vlasti... da se nesto sakrije. Svako je misljenje legitimno pa nek svak odabere koje ce ga zadovoljiti. Nijedna prethodna nije "resetovana" i koga bas interuje moze sve provjeriti ili kako napisa
    Quote Originally Posted by Low-key View Post
    Da, ali ponovljena anketa je ipak mogućnost da se na forumskom uzorku, kako god on nepouzdan bio, vidi da li ima promjene. I to je nešto.
    Jedina razlika u anketama je sto se sad vidi kako je ko glasao, a nedostatak toga je bila zamjerka na prehtodne. Forum nije debatni klub istomisljenika i jedini limit je da nema vrijedjanja bez obzira kako se ko izjasnjavao i kako shvatao i anketiranje i rezultate ankete. Diskusija je ipak sadrzajnija ako se manemo malicioznih komentara ili nadinterpretacije necijeg misljenja mada je opstepoznato da je jedino demokratsko misljenje ono koje se slaze sa nasim.

Thanks Thanks Given 
    9,734
    Thanks Thanks Received 
    6,027
    Thanked in
    2,300 Posts

U tu većinu spadaš i ti onda jer si nazvao Srbe braćom. Sad kad si već rekao da ti izvrćem riječi fino napiši đe i kako to radim. Postavi citat kao što ću ja tebi.

Ovo si ti napisao:

Ako si pisao ironično onda je to tvoj problem. Ali definitivno jesi napisao da su ti Srbi braća. Dalje, jako je čudno da iz vedra neba odjednom pominješ baš Srbiju... ako ti nisu braća onda si vjerovatno kivan na njih? Pogotovo je interesantno što pominješ Srbiju dok diskutuješ samnom jer mi se čini da te ničim nisam naveo na to.
    Moram li u svakom postu da napominjem da pričam uopšteno... Dijete iz osnovne bi shvatilo o čemu se govori... Ti si samo poslednji koji se dohvatio cijene života, pa sam logično tebe citirao...

Srbi su tu zato jer pola protivnika NATO-a kao glavni razlog navodi bombardovanje Srbije, pripadaš li ti toj polovini me ne interesuje previše, budući da smo na forumu i da ovo nije privatna prepiska... Mada evo postaviću ti konkretno pitanje, smatraš li Srbe manje bliskima jer su u prošlosti pobili toliko Crnogoraca, i ako ne smatraš zašto imaš drugačije kriterijume u odnosu na NATO...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Kad se već postavlja trend podrške, ne može se miješat 16 agencija..

Evo CEDEM-ova:
    poslednje istraživanje je rađeno krajem jula

Dakle, najveću podršku NATO je imao krajem 2011.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    9,734
    Thanks Thanks Received 
    6,027
    Thanked in
    2,300 Posts

Ok, izvinjavam se što si me pogrešno skontao ikao sam više puta napomenuo na šta mislim... Nema smisla nastavljati ako ćeš i dalje po svome ne čitajući uopšte šta piše druga strana...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne.Jednostavno.Koliko ljudi je umrlo od štetnih posledica borbadovanja(radijacija i ta njesra).Znači toliko bolesti u zadnjih 15 godina mnogo više nego 1015 ranije(ne računajući kugu).Toliko naroda se od raka i drugih teskih bolesti razboljelo!

Thanks Thanks Given 
    1,029
    Thanks Thanks Received 
    4,130
    Thanked in
    2,326 Posts

Рекао сам лијепо да нам не требају двије теме о НАТО-у.Закључајте ову, оставите анкету а да расправу наставимо на старој теми.Тотално нефункционално.

Quote Originally Posted by Bole62 View Post
    Ne.Jednostavno.Koliko ljudi je umrlo od štetnih posledica borbadovanja(radijacija i ta njesra).Znači toliko bolesti u zadnjih 15 godina mnogo više nego 1015 ranije(ne računajući kugu).Toliko naroda se od raka i drugih teskih bolesti razboljelo!
    Ово је једноставно нестина и безобразна манипулација.
    Окривљује се осиромашени уранијум који је НАТО користио као додатак за побољшање перформанси противоклопној муницији на Косову, на неколико локација око Бујановца, и у ЦГ на Арзи на Луштици.Осиромашени уранијум се налази у оклопу хиљада америчких тенкова а користи се и у авио индустрији.

Тај осиромашени уранијум не емитује ни бета, а камо ли гама зрачење, није опасан уколико се физички не унесе у организам, и више се сматра токсичним него радиоактивним.
    Е сад у ЦГ је као што рекох гађана Арза, а у Србији на и Косову области гдје данас живе углавном Албанци.

Друге неупоредиво опасније ствари вребају, прије свега стрес изазван вртоглавим падом стандарда и квалитета живота задњих 25 годна, и на сваком кораку остаци покојне и умируће индустрије, азбестни кровови на сваком кокошињцу, јаловишта из рудника, грит, радиоактивни громобрани и разни токсични отпад који услед недостатка културе шибнемо у прву ријеку.И док је читава Европа ријешавала питање заштите животне средине, ми смо имали друге приоритете.Ово су послиједице.

Мени није јасно како се неко из рецимо Подгорице брине због граната које су 2-3 године биле на Арзи далеко од домашаја људи, а стоји му онолики базен црвеног муља код комбината.

На расправи о резолуцији за чланство у НАТО, посланици, међу којима има и професора су показали озбиљно незнање.Ајде за опозицију, али ме чуди што нико из власти није одговорио на ове монструозне оптужбе.

Наравно медији у Србији, по налогу служби, или одређених интересних група периодично објаве како народ умире од послиједица НАТО-а, и да је за све крив НАТО.
    Мора да је тако.Није битно што се нпр. квалитет ваздуха у Панчеву може мјерити у октанима.
    Last edited by BAR; 18-09-15 at 16:29.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

@Gandalf_White

Pominjes ekonomske benefite sto je sasvim ok. Ali ih pominjes u istom postu dje pominjes zrtve sto po mojem misljenju nije OK. S obzirom da ti je tematika bliska mozes li da napises koliko tih 6 zivota po tvojem misljenju vrijedi u ekonomskim benefitima, recimo koliko je to eura.

Vraticu se na iste argumente koje sam prezentovao Boginji kad joj je jedini argument za ne ulazak u NATO bila emocija.
    Ljudski zivot nista ne moze kupiti. Porodice ovih zrtava inace se tuze sa CG posto niko nije oglasio sirenu i sami kazu da jeste ne bi se dogodilo to sto se dogodilo.

Ali ponovicu i tebi jer ocigledno nijesi citao prethodne postove. Da se gledalo koliko je ko koga pobio u istoriji. Evropska unija nikada ne bi postojala, jer su zemlje koje su napravile prvi sporazum pobile milione ljudi jedni drugima. Ali ih to nije sprijecilo da rade i saradjuju i naprave EU koja je sada desetinama godina ispred nas po razvoju.
    Da se gledalo ko je koliko ljudi pobio, Jugoslavija nikada ne bi nastala, SAD bi bila Juzna Amerika i Sjeverna Amerika i da ne nabrajam.

Mi smo izgubili 7 ljudi za vrijeme bombardovanja, izgubili smo ih zbog toga sto je na celu Srbije bio bolestan tip a VECINA NARODA CG je na referendumu bila da se ostane zajedno sa Srbijom i sa Slobodanom Milosevicem. Isti Milo Djukanovic koji nas uvodi u NATO sada, je 1992 godine pricao kako MORAMO ostati sa bracom Srbima i uveo nas u RAT sa Hrvatskom itd.
    Medjutim vremena se mijenjaju, neko ce to nazvati licimjernim. Ali ovo je jedan od rijetkih Milovih poteza koje podrzavam.

Da sumiramo pricu :

Zivote koji su izgubljeni niko ne moze vratiti. To je nesto nepovratno. Mozemo im dizati spomenike i nazivati ih mucenicima i to je to..
    Ali ulaskom u NATO svojoj djeci stvaramo zemlju u kojoj se moze zivjeti, gdje ce imati buducnost i sigurnost.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Bole62 View Post
    Sve i da nije ovako kako ti je BAR opsirno odgovorio, neulaskom u Nato i ostajanjem na poziciji neutralnosti cemo to sto ti navodis promijeniti?

Ulazak u Nato i legalizacija kanabisa i da vidis kako kancer pada dolje :-D

Ovako ako ostanemo neutralni sporije cemo usvajati zapadne standarde i tesko da ce brzo doci do legalizacije.

P.S.

Ovo je argument za Xerxesa da se predomisli :-P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Bar

Jel ti sad jasnije ovo oko uranijuma, da je isti, upravo kako sam i govorio, dovoljno bilo pomenuti, upravo na skupštini, zatim bilo đe drugo, zatim čak i ovđe. Jel vidiš poentu?

Jel jasno da se ne raspravlja, argumentima i činjenicama, već se "pumpaju" mišljenja? Upravo s obije strane, pitanje je ko će imat više volje, živaca (čitaj para).
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

Thanks Thanks Given 
    1,029
    Thanks Thanks Received 
    4,130
    Thanked in
    2,326 Posts

Quote Originally Posted by SpongeBob View Post
    @Bar

Jel ti sad jasnije ovo oko uranijuma, da je isti, upravo kako sam i govorio, dovoljno bilo pomenuti, upravo na skupštini, zatim bilo đe drugo, zatim čak i ovđe. Jel vidiš poentu?

Jel jasno da se ne raspravlja, argumentima i činjenicama, već se "pumpaju" mišljenja? Upravo s obije strane, pitanje je ko će imat više volje, živaca (čitaj para).

Стварно ми није јасно зашто ови из проНАТО кампање одбијају да ствари назову правим именом.
    Имају толико аргумената којима могу да одувају сву ову антиНАТО кампању чији је једини савезник неинформисаност народа, али их упорно не користе.
    Ако се настави са оваквом кампањом, слободно се може поставити питање заступа ли то ДПС чланство ЦГ у НАТО што хоће, или што мора?
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Стварно ми није јасно зашто ови из проНАТО кампање одбијају да ствари назову правим именом.
    Имају толико аргумената којима могу да одувају сву ову антиНАТО кампању чији је једини савезник неинформисаност народа, али их упорно не користе.
    Ако се настави са оваквом кампањом, слободно се може поставити питање заступа ли то ДПС чланство ЦГ у НАТО што хоће, или што мора?
    Zatišje pred buru, u sred gužve sa migrantima?
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ja iskreno mislim da ne umiju, pogotovo ne oni sto sjede u skupstinu. Smatram da bi im pametnije bilo da plate nekog vojnog analiticara, po mogucnosti iz Srbije da bi bio prijemciviji i za ono 35% birackog tijela, i da njega gurnu u prvi plan za ove debatne emisije i slicno.

Nisam gledao raspravu u skupstini. Tacnije jesam 5 minuta, vidio da i jedni i drugi citaju pripremljene tekstove (ko spikeri na tv-u), i prebacio na drugi kanal.
    Last edited by kimmi; 18-09-15 at 17:30.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,014
    Thanked in
    734 Posts

NE!
    1999!

Primijetio sam da su za nato samo ovi sto su za dps zagrizeni (moze li mi neko objasniti jer sam ja glup) sto ce cg nato?

Necu se smijati taj odgovor cu ozbiljno procitati.

Thanks Thanks Given 
    1,861
    Thanks Thanks Received 
    5,470
    Thanked in
    2,104 Posts

Bilo je na ovoj "glavnoj" temi o NATO-u, ali da ponovimo...

Gojko Raičević, predsjednik pokreta "Ne u rat, ne u NATO", i urednik internet portala IN4S (koji je u suštini internet glasilo Nove srpske demokratije), na Dan nezavisnosti Crne Gore, na svom facebook profilu je objavio slijedeći komentar:

-------------------------------------------------------------------------
    Čemu se nada jedan od kolega forumaša:

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Nesto slicno i ja razmisljam. Makar sto se sporta tice. Prosto, ne zanima nas i to je to. Ove moje Srbe opominjem da ne navijaju protiv. Nema potrebe. Ovaj ce prostor i onako biti nas za par godina, pa ce biti nasi i uspjesi u sportu.
    Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Mozda i sanjam, nije sporno. Samo, tako ce da bude. Ne mozda presudno sto cete se vi Crnogorci sami sjetiti ko ste i sta ste. Neko ce vas drugi na to natjerati.
    Last edited by ASC; 18-09-15 at 17:34.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Bilo je na ovoj "glavnoj" temi o NATO-u, ali da ponovimo...

Gojko Raičević, predsjednik pokreta "Ne u rat, ne u NATO", i urednik internet portala IN4S (koji je u suštini internet glasilo Nove srpske demokratije), na Dan nezavisnosti Crne Gore, na svom facebook profilu je objavio slijedeći komentar:

-------------------------------------------------------------------------
    Čemu se nada jedan od kolega forumaša:
    E moj Bozo CV, vidji ko ti vodi pokret za koji si. :-P
    Uvijek bude onih sto iz neznanja podrze neku ideju, takozvani zavedeni, a ja ne zamjeram nista sto nije iz zle namjere :-D

Kad ja napisah da mi je najmilije sto cemo uci u Nato da bi srusili neke vlazne snove o nekoj tamo Sparti, prozvase me huskacem i ne znam cim sve ne.

P.S.

ASC, ovo sam nekako bio propustio, odnosno za ovog Raicevica ovo prvi put vidim a prilicno sam pratio ovu temu, duzan sam ti rep.

You cannot spread more .................
    Last edited by kimmi; 18-09-15 at 18:20.

Page 2 of 55 FirstFirst 1234561252 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)