kako da izađe momčina iz ono metarsmetar pa nerealno...
Momci ajte mi dajte vas sud o e90 320i 2006god 2000kubika 150ks.. N46motor je u pitanju ,manuelni menjac. Presao pravih 150000km. Redovno servisiran. Crna boja, m paket.. Ja bih bio treci vlasnik.. Kupljen je u njemackoj i tu je vozen do 80k kasnije ga je uzeo jedan tip iz kopenhagena koji je trenutni vlasnik.
+38268615321
[email protected]
ako ti se sviđa kako se vozi uzimaj ga, ta mašina im je vjerovatno najpouzdanija obzirom da se radi od 90e![]()
She is only here to annoy herself!
Da samo sto to nije redni 6tak nego 4 cilindra. Ima malo vise obrtnog i dostaaa manje trosi od 320i iz e36 i e46.
Evo kako izgleda auto. Znaci ovakav nema u cg potpisujem!
+38268615321
[email protected]
7000 eura.
150000 km, tada se BMW pretvara u kupleraj.
Last edited by Fabia_Elegance!; 15-11-14 at 22:54.
TAKUMI
![]()
ako ga uzmem i kad ga dovedem i uzmem tablice onda ce se znati koliko je izasao da ne pricam sad.
Gledao sam cijene odrzavanja. Ovaj auto je u cent isti za odrzavanje kao moj e46 sem sto ide 4.25l ulja pa moras uzrt 1l vise i ide 0w30 ili 5w30.
Trap prednji je mnogo jeftiniji zadnji isti. Kocnice takodje Zimermann buseni diskovi i keramicke plocice 300e prednje +zadnje a Ate power brake + keramik pads oba seta 220e.
Dihtunzi, vodena,termostat, posuda, separator ista cijena kao za e46 mozda je u 10-15e veca zbirna suma.
+38268615321
[email protected]
jbš ti BMW s 4 cilindra
Nadam se da ces ove felme odma micat ako ga uzmesNajgrdji tocak na svijet u kombinaciji sa ovakvom visinom gume, uh!
A zasto?? Nekad bilo brate sad su svi 4 cilindraf10 528i je 4cilindra
+38268615321
[email protected]
Ovaj tocak je top a najgrdji je onaj iz castellane niklovani nikakvi sto ga svaki cigo sa konika ima na e36stavicu vjerovatno neke dobre 17tice od m3 e90.
+38268615321
[email protected]
Pa sta ima u sustini da mjenajs na auto sem kocnice trapove ulje filtrere vjesanje rashladni sistem komplet crijeva senzore. Jedino nisam gledao svecice lambde protokomjer. A i to je ista cijena prema meni kao i za e46.
Svecice bosch ili ngk po 10e oem protomjer 80e lamde takodje 60-90e. Auto je servisiran redovno. Vjeruj mi da sve zamjenim na njega znaci : komplet servis motora od ulja filtera dihtunga rashladnog sistema, par senzora i rolere i spanere sa kaisom vodena pumpa i ccv+ prednji + zadnji trap sa amortima + kocnice i diskove okruglo je 1000e. I sa tim ce me izaci manje nego sto si ti napisao gore cijenu
Nego da ne palamudimo ja sam samo pitao Kakav je ovaj motor? Da nema nelu fabricku falinku tipa da puca lanac kao kod dizela?
+38268615321
[email protected]
Tochkovi uzas... Odma za mijenjanje ako ga uzmesh
Pusti felme eo mi doma set 18 tica Rondell..mada stavicu mu od e90 17tice takodje od m optik seta. Ili 18tice od e60.. Kad povadim style oznake kacim odje..
+38268615321
[email protected]
daewoo
Aaaaaaa ne mogu da rep+ preko tapatoka
Presmijah se hahahahah
Sjecas se kad sam ti rekao prosle godine da je onaj sa zutim migavcima isto daewu lanos
Ovaj ne moze bolje izgledati jer ovo su black series stopovi, m branik i tockovi koji su u mm jednaki sa rubom blatobrana. A onaj fabricki sto je mozes jos jedan par tockova stavit dok mu dodji pod rub ravni
Ne znam sta cu bog me ubio, neki priliv novca se ocekuje pa ili cu ovaj uzet ili cu jos malo sacekat da padne cijena i izeti redizajn e60 520i (1996kubika) sa 170ks.. Mislim da ne postoji stedljiviji motor u toj klasi. Po njemackoj mu je cijena jaka jos pata pata sa 520d tog godista ako ne cak i skuplji i rijedje se nalaze cak.
+38268615321
[email protected]
navozaces ga ja mislim,valvetronik ,sensor pozicije valvetronika,plasticni klizac lanca puca i jednostruki lanac koji je istegne....
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks