Opet otvarate glave jedno drugom?Ajte na 'ladno pivo, pushtite dja'ola
![]()
Otišlo se daleko od teme.Znači ne pratim ništa manje razvoj igara od tebe i mislim da je moje mišljenje relevantno i adekvatno za određene igre, konzole.To što ti misliš da si za sve u pravu, je tvoj problem i govori dovoljno o tebi.Tobože si "forum resident", a vrijeđaš svakog ko misli drukčije? Ne poštuješ tuđa mišljenja i stavove.Malo se zamisli i razmisli (ako si u mogućnosti da to uradiš).
Opet otvarate glave jedno drugom?Ajte na 'ladno pivo, pushtite dja'ola
![]()
Mozda i jeste ponekad. Ali ne sad.
Sve psihoanaliticar do psihoanaliticara. Ne smije covjek vise da bude siguran u stvari koje zna, sto ga nece neka nasumicna licnost na internetu proglasit ludim, i to u najboljem slucaju.
Ti si rekao "VanjaTheRetard". Sjecam se toga kao da je bilo sinoc.
Ne postujem tvoja misljenja i stavove kad su ocigledno pogresni i djetinjasti.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Vanja, potrosices svo gorivo...![]()
Potrošio je on odavno
Nego okrenuo bih se ovim igrama na Gamescomu.
Forca Horizon 2 sjajno izgleda kao i Quantum Break a sviđela mi se i jedna igra koja će izaći i za PC, akciona avantura je u pitanju: Ghost of a Tale, prelijepa igra.
Sjajna vijest što MGS 5 izlazi za PC, znači Sony gubi još jednu exkluzivu (4-ti dio je bio exkluziva za PS3).
Kojima je izjavio da razmatra MGS HD collection za PC a nadam se i MGS4, to bi bilo sjajno.
Fifa će biti next gen za PC, NBA 2K15 potvrđena next gen za PC.
Sjajne vijesti za PC gejemere i vlasnike Xone konzole.
Btw, osvrnuo bih se na PS exkluzive: The Order 1886 (mnogo zanimljiva igra kao i doba u koje se odvija) i Bloodborne.
Ostalo je nešto što smo već gledali samo nastavci: Litlle big planet3, Infamous First Light i td.
Last edited by jokaš; 14-08-14 at 12:16.
MGS 4 bez filmova je izuzetno kratka igra. Moze da zaobidje PC sto se mene tice. Ali MGS HD kolekcija bi dobra bila tek toliko da jos jednom odigram MGS 3. Ne uzima mi se konzola samo zbog te igre. I koliko se sjecam, MGS 4 zbog nekopresovanih audio fajlova zauzima cijeli BluRay disk. Zato nije izasao za Xbox 360. Nije u pitanju bio ugovor sa Sonijem.
Djeluje zanimljivo i projekat Hidea Kojime i Giljerma Del Tora: Silent Hills, povratak korijenima Sillent Hill serijala.
Za sada se zna da izlazi za PS4, mada ni druge platforme nijesu isključene, jer se Kojima okrenuo malo i PC-ju.
http://www.peseditblog.com/2014/08/p...4-version.html
E pa lijepo.
PC verzija igre PES 2015 neće biti kao na PS4/XONE.
Ugasio ga je PES na PC-ju...
To je zajebano jer za sobom povlaci pitanje kakav ce MGS5 da bude na PC s obzirom da i PES i MGS na PS4/Xone koristi FOX Engine.
Koriste, ali ga koristi i PES 2015 na PS3/X360 mada nije ista grafika naravno kao na PS4/Xone.
Ne znam, možda misle da bi bili u gubitku ako bi je portali s PS4/XOne jer ima piraterije (a na konzolama kao nema) pa čekaju narednu godinu kad namlate pare na next gen verziji igre da izdaju naredne godine istu verziju i na PC.
No ko zna, vrijeme će pokazati.
Pored Uncharted 4 ovo je jedina PS4 ekskluziva koja me zanima.
Last edited by VanjaTheMan; 15-08-14 at 12:08.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Metal Gear Solid V izlazi za PC
http://kotaku.com/metal-gear-solid-v...ium=Socialflow
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Momci, mogu li da vas zamolim da mi neko od vas pošalje zvanične sistemske zahtjeve za The Witcher 3 i MGS5 kada budu objavljeni? Ne ulazim često na forum i možda budem zauzet tada, ali provjeravam e-mail svakodnevno pa bi mi stiglo obavještenje. Hvala unaprijed.
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
Sta ce ti to ******?? U 95% slucajeva nema veze sa vezom.
Za Witcher 3 će bit žestoki.
A za MGS 5 nešto tipa Core2Duo E8400, 4Gb rama i HD 5750, minimalno.
Izgleda da će se verzija PES-a 2015 za PC razlikovati od one za PS4/XONE, zapravo biće lošija.
Biće neka cross gen verzija između PS4/XONE i PS3/X360.
Potvrdjeno da nema nista od prave ekskluzive za Laru.
Ali koja razlika izmedju prve i druge sezone TWD-a, ova druga je bas tanka
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Exkluzivnost za Tomb Raider će trajati pola godine do godinu, što je dovoljno za Xone.
Dovoljno za sta? Ne postoji teoretska sansa da im se ovaj potez isplati. Sumnjam da je bio plan da se sazna za ograniceni vremenski period ekskluziviteta. Ustvari, nemoguce je da je to bio plan jer nema nikakvog poslovnog smisla.
Microsoft vec godinama tretira musterije kao idiote koji ne znaju sta je najbolje za njih, nego treba oni da im kazu. Ovo je jos jedan pokazatelj takvog tretmana. I jos jednom, gejmeri su pokazali da imaju vise mozga od tih ljudi jer je od starta bilo ocigledno da ne moze da ostane ekskluziva. Ali cak i da je trajna ekskluziva, TR nije "system seller" koji bi opravdao ovaj plan. Potpuno bezumna odluka.
Iskreno, nevjerovatno je da odraslim ljudima koji su doginama u tom poslu moze da padne na pamet da urade tako nesto. Ne bi trebalo da me cudi posle ideja koje su imali kad su najavili Xone. Ovakve stvari govore dosta o nesposobnosti ljudi koji donose najvaznije odluke u ovoj industriji.
Da se pojača prodaja Xone konzole.
Već su prodali 5 miliona konzola.
Uz Halo5, Quantum Break, i ove sportske ima da poraste to vrtoglavo.
Bolje da su napravili neku igru iz svog studija (kao Sony) ili dali nekom timu da im napravi dobru exkluzivu, nego da uvaljuju Square Enixu masu para za exkluzivnost, ali isto mislim da M$ zna što radi.
Btw, ko smo mi da ga učimo ili da učimo Sony?
Pa bas im je lijep plan. Uzmu tradicionalno multiplatform naslov i zarobe ga u nadi da ce ljudi da kupe njihovu konzolu. Sto mogu da zaborave. Kao sto rekoh, nema ni teorijke sanse. Morace da sacekaju Halo ili Gears of War.
A od koga ce da uce ako ne od ljudi koji kupuju njihove drangulije? Sony je lijepo naucio na greskama prethodne generacije sto se tice hardwera i cijene. Ali nije iskljuceno da su imali i oni slican plan kao Microsoft pa da su se predomislili kad su se ljudi pomamili. Ustvari, kladim se da su imali slican ako ne i identican plan. Ali su se odmah prilagodili. A u Microsoftu, zahvaljujuci uspjehu Xbox 360, umislili su da su bogovi i da cemo svi da padnemo na koljena i da ih molimo da nam oduzmu potrosacka prava. Trebalo im je dvije nedjelje da pocnu da mijenjaju strategiju za Xone, i jos uvijek nisu priznali da su pogrijesili. Kao sto jos uvijek nisu priznali da je Metro bio greska za Windows 8, i da je Vista smece. Zvanican stav je i dalje da MI ne znamo sta je dobro za nas. MI nismo spremni za njihovu veliku viziju.
Ako ti nije jasno koliko je uprava Microsofta nesposobna, pogledaj istorijat te kompanije sto se tice Windowsa i pogledaj koliko im je trebalo da se trse onog psihopate Ballmera. Nije slucajnost sto je jedan Windows dobar a naredni smece. Oni ne uce na greskama. Rijetko koja multimilijarderska kompanija uci na greskama jer su sve okrenute najbrzem kratkorocnom sticanju profita. Da bi to ostvarili moraju da donose riskantne poslovne odluke koje najcesce ne uzimaju u obzir sta je najbolje za potrosace. To znaci da ne obracaju paznju na kvalitet proizvoda i zadovoljstvo korisnika koliko obracaju paznju na marketing i na pokusaje da podvrgnu korisnike njihovoj kontroli. Sto Microsoft pokusava vec godinama. Svako malo im se digne k***c kad malo povjerenja dobiju od potrosaca pa krenu u ofanzivu i pokusavaju da kontrolisu svaki aspekt korisnickog iskustva.
Zasto bi neko pokusavao da forsira "oblak" u vremenu u kojem memorija nije problem? Sigurno nije zbog korisnickog iskustva. Sve sto taj "oblak" radi je stvara zavisnost korisnika od njihovog servisa, koji moras da placas redovno. Kao da nam fali memorije, a ona nikad nije bila jeftinija i brza. Eto sta ti je Microsoft.
Last edited by VanjaTheMan; 26-08-14 at 00:48.
A nemojte opet
Zahtevi za NBA 2K15
Processor: Intel Core2 Duo or better
Memory: 2 or more GB RAM
Graphics: DirectX 10.1 compatible (512 MB) or better
DirectX: Version 11
Hard Drive: 50 or more GB available space
Skoro duplo manji od Fife 15.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks