Ali najjače je došao Srećko Šojić, hoću reći Lane Gutović, na završnu Konvenciju DPS-a. :lolblue:
Kako su znalacki stavili sebe u situaciju da moraju vladati, najvjerovatnije sa dps-om, ako oni puknu onda sa frontom. Da su drugi dps i front da se dogovore i mrsnu ih iz svih funkcija po gradu, no i oni imaju guzicu pa im malo ...
Zar ima onih koji vjeruju u skoriju izgradnju autoputa i postavljanju podmorskog kabla? Ovo prvo bi nas direktno poslalo u bankrot, a ovo drugo je neviđena pljačka...
SDP tradicionalno kao prava privezak stranka ni na ove izbore ne smije sama izaci ovog puta je Pozitivna ta koja ih drzi za ruku.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ah, to je sitnica. Oni su ko grand parada. Bitno je samo da se pise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslije zagrljaja od juce, ako DPS ostane (na koji god nacin i s kim god) meni se cini da ce Migo biti gradonacelnik samo na papiru i kad se nesto otvara. Mugi ce i dalje da vuce sve konce i bice gradonacelnik iz sijenke. Zna li neko - koju funkciju ce dobiti Mugosa sad kad ode sa ove. Posmatrajuci Daliborku, Jelica i druge, oni idu samo s boljega na bolje.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Prica se ambasadorsko mjesto u Turskoj.
http://www.cdm.me/politika/dukanovic...dp-i-pozitivna
Viđi momaka što su slećeli na temu, viđi!Hehehehehe, heheheheeh...
Samo da nam Grunica, nenocopy, Bongo, Glen i još par prikrivenih Mandićevaca ne dobiju gušenje 26. maja, ka' onomad Danilović - 2006.E 'ebeš partiju kad moraš da kriješ, od stida, da ih glasaš i podržavaš.
![]()
Last edited by 11/11/11; 23-05-14 at 17:28.
Mugi ide za ambasadora u Azerbejdzan ili Tursku... provjereno...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Mislim da je azerbejdzan. Taman je za tamo.
Nego eto smo dosli da vam mi prikriveni 3 dana pred izbore pokvarimo idilu.
Je li ti mozda palo na pamet da poneko ovdje dodje da nesto procita, i kad vidi sta pisete pomisli "je li moguce da ljude za ovolike budale smatrate" pa napise ponesto sto remeti vasu idilu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bogomi, kao da je u Azerbejdzanu lose...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa evo Lomi reče da su razgovarali o mogućnosti da ipak Mugi bude gradonačelnik, ali nije bilo dogovora, tako da mi sve miriše na to da će ga na kraju predložiti za gradonačelnika u slučaju da uspiju da formiraju koaliciju - posebno što se Migo nije proslavio u kampanji.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Azerbejdzan inace jedna od bogatijih drzava, investitori u svijetu kao i u CG, generalni sponzor Atletiko Madrida itd... tamo moze biti samo cast da budes ambasador... ti kao da je u Ruandu otisao...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Uh kako im ga rece Lekic.Konacno zivnuo malo covjek.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks