za'ladio co'ek.
sto bi ovo majko mila...
Reče vozio je moje auto prije 7 dana i ja sam vozio svoje auto u kom je on bio u istom vremenskom periodu što znači da smo i ON i JA bili vozači MOG auta u isto vrijeme pa sam u blago akolisanom stanju zaključio da je ON u stvari JA.
Odmah pošto sam napisao ukapirao sam da takve postove piše Raquel i okinuo se
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sta pricas rakune, jesi procitao sta je fabia napisao, vozio je auto KAO tvoje... prska si.
Tu es mon héro!
Sad prije 10 minita ja ispred zgrade da se parkiram i neki sa BMW-om se parkirao po sred linije (zauzeo 2 mjesta) i sjede njih 3 u kola. Posto bi malo mjesta s desne strane (jer se jedan do druge linije parkirao) ja se ugurah do njega (ni on ni ja vrata ne mozemo otvorit) i ja krecem da otvaram vrata kad svira ovaj i otvara prozor i kaze alo alo sacekaj da izadjem. Isparkira se i parkira se normalno.
Mislim da je naucio lekciju, mada ipak sam mu treba sinut u vrata mojim vratima mozda bi bolje utvrdio gradivo parkiranja.
Ja se kladim da je editovao post jedno 5 puta.
TAKUMI
Hahahaha pa ovo je kidanje sto ovdje covjekmoze procitat![]()
Nije to ništa viđi ovo:
Dok je još Hotel bio međ' živima
Degeni u pravom smislu te riječi. Ova Lancia stoji ovako po' jutra.
![]()
Ovo je privatni parking u BR, ne možeš valjda zabraniti ljudima da na SVOJEM parkingu odluče kako će se parkirati...
Ma jok. Samo su degenerici koji zloupotrebljavaju svoj parking.
Last edited by Fabia_Elegance!; 27-08-13 at 12:47.
TAKUMI
Ovo je u Makedonskoi nije privatni parking nego je parking izmedju dvije zgrade i parkira se ko dje stigne. Kum mi zivi tu pa znam jer se ja parkiram dje ugrabim i nikad niko nije nista rekao. Ispred zgrade ima jos 2 reda parkinga koji su uvjek bez i jednog slobodnog mjesta.
Vatrogasna je od ovoga oko 100m na kraj ulice. Tom ulicom od vatrogasne ides ka Poljoprivrednoj i sa desne strane su ove zgrade a izmedju njih parking![]()
Hm, da li je ovoj slici mjesto ovdje ?
![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ovo je privatni parking. Ne znam đe si ti parkiraš i šta ti kaže kum, ali ovi parkinzi sa unutrašnje strane zgrade 3x3 parking mjesta su plaćeni/dobijeni kada su se radili stanovi, dok su parkinzi sa spoljne strane zgrada 2 rada sa po 30 parking mjesta javni.
ovo da iznerviraju komšiju čije je treće parking mjesto![]()
Last edited by Bugi; 27-08-13 at 12:39.
Degenerik ... Mislim da sam danas vidio definiciju degenerika.
Noć, mislim da je zeleni Golf II, na tablice DG sa zadnjim svjetlima što ne rade, ide po bečićkom bulevaru,
ajde što ne rade zadnja svjetla kada već vuče prikolicu, no i na prikolici ne rade zadnja svjetla,
ajde što ne rade i zadnja svjetla na prikolici, no što nema bar katadioptere,
ajde što nema katadioptere, no što u Rafailovićima upali desni žmigavac (koji se djelimično vidio preko prikolice) kao da će da skrene ka jednoj pekari,
al' skrenu lijevo ... Degenerik, žao mi je što ne vidjeh cjelu tablicu da je javno objavim da svi znaju da vide definiciju degenerika.
Anonimni, ne mogu da ti dam rep.
P.S. Duja + DG rega = Degenerik (DG nije vise Dolce Gabanananana).
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks