Smarate sa ovom temom... Postavljate mnogo diskutabilnih situacija... Radije ću zauzeti i 5 parking mjesta, nego da mi neki čoban odere vrata... Ili žena koja otvara vrata jačinom kao da ih nogom otvara...
Aj molim te, izadji ispred i parkiraj toga merca kako treba.
But if you never try, you'll never know..
Smarate sa ovom temom... Postavljate mnogo diskutabilnih situacija... Radije ću zauzeti i 5 parking mjesta, nego da mi neki čoban odere vrata... Ili žena koja otvara vrata jačinom kao da ih nogom otvara...
Ne smara niko, samo treba da se zna kako se parkira auto. Po meni niko nema opravdanja kad ovako bahato ostavi auto, klasicna stoka.
p.s. Kao kojom nogom ih otvara? Lijevom ili desnom ? Cuo sam da je zenama lijeva jaca o.O
But if you never try, you'll never know..
To je taj rad!Originally Posted by 11/11/11
Zamisli samo kad bi svi razmisljali kao ti?
TAKUMI
Petronas, znas li da sam prije pola sata zagrlio Rossa Browna i GAZDU?
TAKUMI
Ja sam samo iskreno napisao... Iako se ne parkiram tako...
A zamisli kad bi svi kao ti otvarali teme na CdM-u o ''degenericima'', a tvoj auto je okačen 5-6 put, samo ovdje... Kad bi iz sveg glasa kritikovao PG/MN tablice, a ti zloupotrebljavaš parking-karticu za parking mjesta predviđena za invalide...
Licemjerno, u najmanju ruku...![]()
Vidi ovo, ja sam otvorio temu o degenericima, a tu su pojedini okacili slike mojeg auta jer ne znaju zbog cega je parkiran na mjesto za invalide. Ispod sofersajbne stoji kartica koju mi je dao doktor koji me operisao, koji mi je stavio kuk, jasno? E, i zbog toga imam pravo da parkiram auto na mjesto za invalide, i niko na svijetu mi to ne smije zabranit. Ako mislis da mozes, probaj.
Dalje, i kad bih se parkirao tako svaki dan (kad ne bih smio da se parkiram tako, kako ti kazes kad bih zloupotrijebio parking karticu) ja bih ostetio drzavu 2-3 eura dnevno. Ovi degenerici sa PG CG i MN tablicama su ostetili tebe i svakog gradjanina Crne Gore 500-600 000 mjesecno. Osjecas li to?
Pazi sto si napisao:
Radije ću zauzeti i 5 parking mjesta, nego da mi neki čoban odere vrata
NHF ali imam skuplja auta od tebe a istovremeno se mogu kladit da imam barem duplo vise tackica od takvih cobana, ne zauzimam po 2-3 parking mjesta iako me boli kad vidim ogrebotine i tackice, jer postujem druge.
TAKUMI
Što voziš? Mo'š otvoriti temu ''Moja garaža...''
"Licemjerstvo u osnovi znači pokazivati se drugima u pozitivnim osobinama i pretvarati se drugačijim nego sto čovjek jeste, u cilju pridobijanja njihove naklonosti i visokog misljenja o sebi.".
Akcenat se stavlja na naklonost i visoko mišljenje, a ne direktno na koristoljublje. Naravno, i iz toga može proizaći korist, ali nužno ne mora. U osnovi, prvi cilj licemjera je stvaranje lažne slike o sebi i to po pravilu, pozitivnije i bolje od one što on stvarno jeste.
Ja ve ni ne znam, al eto bar po postovima ostalih zakljucujem :P
U snovima.
TAKUMI
Vidi covjeku je doktor dao karticu, ovlascena osoba, operisan je covjek, nije prevara niti falsifikat neki. Tako da tip ima puno pravo da je koristi odavde do Zanzibara i nazad. A sluzbena auta vlade su druga stvar. Primjer. Rade od 8-15h od ponedeljka do petka. Njima u tom radnom vremenu niko ne moze nista sto se tice sluzbenog auta. Ali u drugim terminima nema voznje niti puta na more ni na planinu i ostalo. A fabiji kartica vazi dok je ziv bez ogranicenja. I ne mozes te dvije stvari da uporedjujes trika nema
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Nisam ja priča za ``Slučaj Fabia``, već da bi mi isti, te stvari koje si ti naveo, manje-više radili sa tim kolima.. Uz priču ' boli me tuki što će mi ko reć'.
Skrenuli smo malo sa teme... Mada, svi smo degenerici na ovaj ili onaj način.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks