Ada vidiš da se stalno falim.još voli Doktora...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Šta bi sad?Ja sam gledao pilot i pet minuta druge epizode... Moja reakcija je:
![]()
wife that girl.
Inace, Under the Dome, za sada, nije nesto. Posle odlicnog pilota, usledile su dve dosadnjikave epizode, ali odgledacu do kraja, pa cemo vidjet' sta i kako.
Trenutno gledam drugu sezonu Dzastifajda i utiska sam da je mnogo bolja od prve (znam da kasnim masu sa serijom, ali jbg).
Poceh da gledam i Mad Men, prvu sezonu sam prakticno u jednom danu odgledao i odusevio se. Sve preporuke
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
http://www.imdb.com/title/tt2193021/?ref_=sr_1
Gleda li neko ovu seriju? Valja li cemu?
Pokušao sam da pregledma ovu Doctor Who, ali jednostavno mi ne ide. Obožava SCIFI, ali jednostavno mi je toliko plitka priča i rješenja (sa štapićem) da je nisam mogao progutati.
Pilot je obecavao, posle toga kurca ne valja...Onome Junioru bi se najeba majke, znaci zbog njega samo sam batalio seriju da gledam kako je iritantan. To sto kurca ne valja sam i htio eto progutat, reko dako se posle malo razradi.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Newsroom (redakcija) zasto nema druge sezone u rasporedu na hbo(extra tv)?
Podgorica Podgoricanima!
Jel ovo Dexter izjebo pola Defiancea. Počeh da gledam, solidno, ne preko toga. Pokušavaju da ukradu malo šmeka Firefly-a. Ne ide.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Kako se Continuum pretvara u mracnu seriju.Posle sporog pocetka druge sezone sada su se likovi poceli razvijati na nepredvidljiv nacin.
Sto se tice Under the dome nisam imao prevelika ocekivanja Stevo Kralj odavno nije napisao nista vrijedno pomena.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Defiance je imao nekoliko validnih zapleta, ali ih slabo odrađeni okvir serije ne zaslužuje. Bukvalno sve je pogrešno i derivativno. Čak je i McCreary-jeva muzika neinspirativan miks njegovih fenomenalnih skorova za BSG i Sarah Connor Chronicles.
Eto su i on i Spielberg među producentima serije. Ovo je tipična Kingova fabula, grupa ljudi zatvorena u malom prostoru i ide razrada likova, dok se 'spolja' dešava nešto strašno i cijeli suspense se vrti oko spoljnjeg faktora, dok likovi 'unutra' doživljavaju transformacije i neke lične tragedije. Mislim da seriji definitivno treba dati šansu i ispratiti je do kraja (tim prije što je to-to, odnosno cijela priča u jednoj sezoni). Nešto sporiji story telling meni ne smeta. Po gore opisanom pristupu me podsjeća na Mist (izmaglicu) i taj film nije bio loš u principu, mada... onako... malo naivan, a priča je bila 100 puta bolja od njene ekranizacije. U slučaju Under the domea nisam čitao novelu, roman ili što je već, pa polažem sve nade u seriju:-D
Defiance je isto tipična SyFy Channel serija, prilično prosječna i naivna, ali je pred kraj sezone iznenadila, mene makar, upravo zbog odstupanja od nekog njihovog klišea glede pokazane brutalnosti pojedinih likova i nekih baš kvalitetnih režiserskih zahvata nafilovanih baš dobrom muzikom (što sam u njihovoj produkciji do sad vidio jedino u BSG). U svakom slučaju nije loša razbribriga i makar je na nivou Stargate Atlantisa u smislu zabave :-D
uh, meni defiance nije ni primac' Atlantisu. Tu sam seriju obozavao, kao i SG-1
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Atlantis je više "standardna SyFy serija" nego Defiance.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks