Misliš na crvenog ili plavog?
Ovima je opravdano.
TAKUMI
Treba nama jedna organizacija kao ovaj stop ham u Rusiji...
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
ali pazi kola...R klasa najogre auto![]()
Onamo nije stub nego pored Taxi auta. Sve i da jeste stub, on je na liniji koja razdvaja dva parkinga. Ladno ispred Taxi vozila nije bilo drugog auta nego se ovako parkirao.
Ja je ne bih ni postavio, da nijesam vidio kako je momak izashao iz auta i malo ptorchao do prodavnice. Ni govora da ima ikakvu smetnju u kretanju. Nego se parkirao tu jer mu je najblizhe bilo.
Imaju posebnu naljepnicu. Inache ko nema, dizhe ga pauk, u iole ozbiljnu drzhavu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Hahahah kralj!
![]()
Ovoga su izgurili zato sto zauzima parking bezveze
Da osvezimo temu:
![]()
Dobro si stigao da me ufatis![]()
But if you never try, you'll never know..
Pomislio bi covjek : ni vece ravnice u CG ni vecih problema sa parkiranjem ? Sto je ovo ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Puno auta, malo para, puno parkinga koji su free...
TAKUMI
Live...
TAKUMI
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
nije bilo auto do njega! vidio sam ga kad se parkira! a i da je bilo ...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
pa dobro malo pogresno je procijenio ovu astru(ili sta je vec) u retrovizoru kad se uparkirava u rikverc...pa stonoveli sigurno je![]()
She is only here to annoy herself!
Stevane, redovno ovdje na cosku dje je podignut ovaj dzip, parkiran je jedan sivi pasat, taman kao ovaj karavan ali limuzina, ima neku crvenu naljepnicu pozadi. Evo vec 4 godine tako, nikako da covjek ukapira da uzasno smeta kada se skrece desno. Nekad mi dodje da ga namjerno ocesem. Ali bas uvijek tu parkira
Aj quote jos koji put stevanovu sliku. Napuniste stranicu jednim te istim fotografijama.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks