View Poll Results: Ko ce biti sampion za sezonu 2012/2013

Voters
85. You may not vote on this poll
  • Sutjeska

8 9.41%
  • Budućnost

34 40.00%
  • Rudar

1 1.18%
  • Zeta

6 7.06%
  • Mogren

3 3.53%
  • Lovćen

2 2.35%
  • Čelik

22 25.88%
  • Jedinstvo

0 0%
  • Grbalj

1 1.18%
  • Mladost

2 2.35%
  • Petrovac

1 1.18%
  • Mornar

5 5.88%
Page 46 of 104 FirstFirst ... 364243444546474849505696 ... LastLast
Results 1,126 to 1,150 of 2579

Thread: Telekom 1. CFL 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Što se dešava, oće li Matijašević i Gardašević radit ili ne?
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Što se dešava, oće li Matijašević i Gardašević radit ili ne?
    Nisu prihvacene njihove ostavke.
    Inace Sutjeska pobijedila Velez 3:2

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ode Bošković. Razumljivo, zbog novca i na njegovom mjestu bih učinio isto sa 27 godina. Nadam se da su se makar uzele neke fine pare za njega kako bi klub kako-tako funkcionisao.

http://cg-fudbal.com/boskovic-na-tajlandu/

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Kako će da klepeće sumnjive Tajlađanke. Dok mu neka ne izvadi kiturinu.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Napadač Goran Vujović vratio se u Lovćen da pomogne u borbi za opstanak...dnevni list Pobjeda...
    Vrijedimo za elitu...
    Goran Vujović vratio se u Lovćen da pomogne Cetinjanima u borbi za opstanak, da vijek postojanja dočekaju u Prvoj, a ne Drugoj ligi. Dvadeset petogodšnji napadač od 2008 nastupao je u Mađarskoj, ali došlo je vrijeme da opet zaigra za klub u kojem je naučio prve fudbalske korake. Nakon devet godina obući će dres prvoligaša iz prijestonice.
    -Nadam se da ćemo,zajedničkim snagama, sačuvati prvoligaški status. Biće teško, ali da ne vjerujem u srećan završetak sezone ne bih ni dolazio na Cetinje. Nadam se da ćemo ispraviti propuste od jesenas - kaže Vujović.

Lovćen složio ekipu...
    Ljetos mu je istekao ugovor sa Videotonom, a jesenas je raskinuo saradnju sa Egerom. Na stolu je imao nekoliko inostranih ponuda, ali odabrao je Lovćen. -Eger je novi mađarski prvoligaš i jedini klub koji na stadionu nema reflektore. Iako su čelnici dali riječ da će na tome poraditi na početku sezone, to se nije desilo. Savez nam je zbog toga okrenuo leđa, svjesno da nas vrati u niži rang. Koliko je to bilo očigledno, svjedoči podatak da su protiv nas u posljednjem jesenjem kolu, protiv Šiofoka, svirana tri penala. Domaće utakmice igrali smo na tuđem terenu, maltene čitavu jesen bili smo gosti. Kao epilog stigao je mali broj bodova na polusezoni (11). Bilo je priče da će Eger uzeti novi vlasnik, ali ja nijesam želio da čekam. Raskinuo sam ugovor i, između nekoliko poziva, odlučio sam se za Lovćen. Do kraja sezone sam tu - priča bivši ofanzivac Videotona, Kečkemeta i Haladaša. Cetinjani su tokom zime složili dosta zanimljivu ekipu, a dobre igre u pripremnom periodu nagovještavaju vedro proljeće. - Da sada počinje liga, siguran sam da bi imali šanse da se borimo za gornji dio tabele, među pet najjačih. Ali, pošto u drugu polusezonu ulazimo kao posljednje plasirani na tabeli, sa minusom od sedam bodova za prvom ekipom ispred sebe, možemo samo da vjerujemo da ćemo nadoknaditi bodovni zaostatak. Dobro smo radili i na tome baziramo optimizam - kazao je nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore.

Start je presudan...
    Cetinjanima na ruku ne ide raspored na otvaranju proljećne polusezone, jer uuvodna tri kola dva puta gostuju - prvo Zeti, pa Grblju. Potom dočekuju Mogren. Ishod tih mečeva mogao bi da odredi sudbinu Lovćena. - Start nam je mnogo važan, da ne kažem - presudan. Ukoliko nakon prve tri utakmice uhvatimo priključak,biće nam lakše da nekome prepustimo „fenjer“. Snijeg je juče pokrio Cetinje i potjerao Lovćen u salu. Vujović je saigrače samo gledao kako treniraju. - Imao sam temperaturu, ali u pitanju je samo lakša prehlada. Vjerovatno ću danas biti spreman - zaključio je novi-stari ofanzivac prvoligaša sa Obilića poljane. D.Kažić

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

što bi sa onim japancima?
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

da valjaju cemu,u japan bi ostali

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

kad su ovi mecevi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    što bi sa onim japancima?
    Eno jedan igra u Crvenu Stijenu...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

E, ako im se on vrati to je već neka druga priča.

"Po svemu sudeći Đorđe Šušnjar ni ovu polu sezonu neće provesti u Novom Sadu, odnosno u fudbalskom klubu Vojvodina. Prema izvorima bliskim novosadskom klubu Šušnjar će i u ovom prelaznom roku biti poslat na šestomjesečnu pozajmicu. Najzainteresovaniji za angažman Šušušnjara je lider crnogorskog prvenstva, odnosno Fk Sutjeska Nikšić.

Prema informacijama iz kluba za sada su jedini problem finasije ,ali ako sve dođe na svoje mjesto kao što je obećano Đorđe bi trebalo da u četvrtak doputuje u Nikšić."
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Dolazi u cetvrtak 99.9 %
    Danas dobise Iskru 4:0, Karadzic 3 gola, raspucao se na ove pripreme posteno.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce da mi objasni neko ovaj potez smrdljivog saveza i njihove poteze ?Mislim ja smatram da je to neobjasnjivo. Kakvo je ovo vrijeme za mec izmedju Buducnosti i Celika ?! Fudbal se valjda gleda zbog gledalaca, a ne zbog vas da se punite para na kladionicu stoko jedna smrdljiva . PIH !
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    9,205
    Thanks Thanks Received 
    6,672
    Thanked in
    2,618 Posts

sto je problem?

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Pa meč je stavljen u 4, prvo vrijeme je bilo u 1.

Mogu doći ljudi poslije posla da gledaju, mada ja sam bio za noćni termin.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    9,205
    Thanks Thanks Received 
    6,672
    Thanked in
    2,618 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Pa meč je stavljen u 4, prvo vrijeme je bilo u 1.

Mogu doći ljudi poslije posla da gledaju, mada ja sam bio za noćni termin.
    pa i meni je ljepse tako,
    da se malo napuni stadion

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar ga nisu u 14 stavili ?
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se iskreno nadam da je kasnije da se i to moze ispratiti. To mi je 2,k'o kuca.
    Susnjar ipak ne dodje...Moram reci da smo ipak slabiji u odnosu na proslu polu-sezonu i mi i Buducnost. Celik sad izbija u prvi plan,po meni.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Chili Willie View Post
    Zar ga nisu u 14 stavili ?
    Ne, ne.

16:00h

Tako da sam ipak zadovoljniji, nije moglo biti gore vrijeme od 13:00h.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milan Jovanovic nam dosao u Buducnost,makar nesto dobro da odradi nasa uprava,s njim i Pekom smo betoni pozadi....

Thanks Thanks Given 
    9,205
    Thanks Thanks Received 
    6,672
    Thanked in
    2,618 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Milan Jovanovic nam dosao u Buducnost,makar nesto dobro da odradi nasa uprava,s njim i Pekom smo betoni pozadi....
    vise puta napisaono da nije, propao posao a izgleda i fudbaler takodje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pravu si,ja se ponadao da makar ovi kukavci nesto odrade da valja,ali sinoc nije doslo do toga,valjda ima jos ugovora a zvezda mu duzna masu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Jesenji šampion uštrajku...dnevni list Pobjeda...
    Fudbaleri Sutjeske juče poslije podne nijesu trenirali zbog kašnjenja pet plata, po dvije premije i rate od ugovora

Štrajk kraj Bistrice - fudbaleri Sutjeske, jesenji šampioni, nijesu trenirali juče poslije podne, tvrde da neće ni danas, odnosno, dok im se ne izmiri makar dio dugovanja. To znači da je pod znakom pitanja i odigravanje premijernog meča u nastavku šampionata, u utorak protiv Grblja na domaćem terenu.

Izabranicima Dragana Radojičića duguje se pet plata, ne računajući februarsku, kao i po dvije premije i rate od ugovora. Sasvim logično,nameće se pitanje koliko bi čekali zarađeno da su pri dnu tabele, da se trude da izbjegnu baraž, kao što su minulih sezona, ako se već na njih ne okreće glava kad su najuspješniji u Crnoj Gori, sa velikom šansom da zadrže tu poziciju i osvoje titulu.

Radojičić: Katastrofa Šef struke Dragan Gaga Radojičić nije bio raspoložen za duže izjave, samo je prokomentarisao: - Situacija je nemoguća. Katastrofa.Nijesmo zaslužili da nam se ovo dešava i to svi znaju.Upozoravao sam na vrijeme, trudili se da se spremimo što bolje za nastavak prvenstva i sad dolazi u pitanje odigravanje prve utakmice-riječi su vidno razočaranog Dragana Radojičića.

Matijašević: Realnost Predsjednik kluba Mitar Matijašević sinoć je članove Skupštine i Upravnog odbora obavijestio o novonastaloj situaciji i organizovao sastanak sa privrednicima grada u želji da pronađe „bajpas“. Kakav će biti ishod, odnosno da l i će se prvotimci vratiti redovnim obavezama, znaće se već danas. - Poznato je da sam podnio ostavku, da ona na Skupštini kluba nije prihvaćena, ali bespomoćan sam. Igrače razumijem, nije mi krivo na njih. Naprotiv, zahvalan sam im na svemu što su do sada izdržali i postigli. Razumijem i stručni štab, ljude koji rade u klubu. Situacija je teška, nema novca koji smo očekivali prije početka proljećnjeg dijela šampionata. Nažalost, ovo je naša realnost - kazao je sinoć za Arenu Mitar Matijašević.

Najjeftiniji tim..
    Tragedija je u toliko veća što FK Sutjeska ne treba mnogo novca da preživi sezonu. Vjerovatno je to „najjeftinija“ prvoligaška ekipa u Crnoj Gori, jesenas suu plavo-bijelom dresu igrali pretežno Nikšićani, tako je planirano da bude i predstojećeg proljeća. Priključeno je najboljem sastavu nekoliko omladinaca koji obećavaju, a pored svih pehova koji su ih zadesili i jesenas, i u pripremnom periodu, iz stručnog štaba i prvog tima čulo se samo da neće kukati, da su spremni izdržati i stići do zacrtanog cilja uprkos povredama, odlascima pojedinih fudbalera, raznim mešetarenjima.

Zvono za uzbunu...
    u posljednjih nekoliko godina svako malo se kraj Bistrice pali zvono za uzbunu. Dešavalo se da klub usred sezone napusti kompletan prvi tim, da u kalendarskoj godini plavo-bijeli dres svuče 50-ak fudbalera, pa da se klub koji je jurio prvo mjesto spašava u baražu, da bi se do godine podigao kao Feniks, izašao na međunarodnu scenu, pa u sezoni koja je uslijedila ponovo u razigravanju sa drugoligašima traži slamku spasa. Sutjesci kao da je suđeno da ide od sjaja do očaja. R.Perošević

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Crnogorski klupski fudbal - Poslednji pokušaj?!
    Kažu da je pauza u crnogorskom fudbalu jedna od najdužih na svijetu. Kažu da je to sasvim normalno zbog vremenskih neprilika i stanja infrastrukture. Kažu da su crnogorski fudbaleri među rijetkima koji mogu da nabace po nekoliko kilograma više tokom priprema. Kažu da je to sasvim logično jer je to jedinstvena prilika da imaju tri obroka dnevno. Kažu i da ovi što nijesu bili na pripremama takođe dobiju na kilaži. Jer valjda nemaju gdje da treniraju.
    Ljudi vole mnogo da pričaju o crnogorskom klupskom fudbalu. Bivši fudbaleri, treneri veterani, roditelji talentovane i manje talentovane djece, svi oni redom znaju više i bolje od onih koji se svakodnevno rvaju sa tekućim problemima. Iz kafane je kažu najbolji pogled na život. Kako platiti delegata i sudije, kako se snaći da se isplati makar jedna od šest plata koje su dužni izvođačima radova na zelenom terenu, kako nagovoriti nekoga da se pojavi na tribinama naših stadiona? Više ne možemo da pronađemo tako lako novog Mijata ili Deja, ponekad nam se pojavi Luka ili Marko, ali sve to ne može da utiče na likdivnost crnogorskog klupskog proizvoda. Naši najbolji fudbaleri sada se raduju transferima koji vode na Tajland, a od tako zarađenog novca ne može se podmiriti ni malo veći račun za struju.
    Džaba svi napori fudbalskog saveza da se akterima omoguće pristojni uslovi za igru, iako svake godine nikne teren ili dva u njihovoj režiji, iako se pomaže i šakom i kapom, klubovi kopne, a štrajkovi su normalan element za iskazivanje duševnih bolova fudbalera. Iako na svakom ćošku izrastaju novi balon tereni sa vještačkom travom, iako se svakog mjeseca formiraju nove škole fudbala i fudbalski klubovi, iako mediji bruje o novim talentima, stanje u crnogorskom klupskom fudbalu, prvoj i drugoj ligi je samo lošije.
    Možda oni iz kafane stvarno znaju bolje, možda imaju rješenje, možda je situacija i bolja nego što izgleda, možda su rijetko ludi i hrabri oni koji vjeruju u bolje sjutra i ulažu i dalje i sebe i novac. Možda je stvarno jako bitno ko će biti najbolji u Crnoj Gori. Možda ne treba igrati evropska takmičenja, možda se treba zadovoljiti postojećim. Teško je ponuditi pravi odgovor. Rješenje.
    Ipak, zbog nas nekoliko što mislimo da smo još uvijek dovoljno talentovani da Evropi i svijetu ponudimo kompletan fudbalski proizvod, treba se držati principa, postaviti uslove, biti strožiji i energičniji. Počistiti korov, dopustiti fudbalerima da se osjećaju kao profesionalci, omogućiti im redovne plate, ma kolike bile, dozvoliti im da se makar na zelenom ili manje zelenom terenu osjećaju kao momci koji zarađuju stotine hiljada eura, funti nedjeljno. Jer ako ne sačuvamo našu djecu, ako ih pravilno ne pripremimo za težak fudbalski svijet, vratiće nam se generacije i dalje talentovanih, ali sada šankera, kelnera, konduktera.
    Za početak, hajde da odemo na stadione, već u utorak, da im ulijemo novu snagu, pozitivnu energiju, da se osjete važnim i poštovanim. Za početak, da im pokažemo da nijesu odbačeni makar od rodbine, prijatelja, ljubitelja fudbala. Za početak, dovoljno je da ih dočekamo i ispratimo aplauzom.

Vlado Perovic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Utakmica je u 14:00uhr na stadion Pod Goricom. hm
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nekome treba glavu otvorit zbog toga termina.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Page 46 of 104 FirstFirst ... 364243444546474849505696 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)