Pajovicu je ocigledno neko rekao da treba tako da gestikulira i da ce tako izgledati ozbiljnije a da mu to ne ide uz karakter-pojavu, ne ide. Kad stavi ruku kao Rodenov Mislilac sve imam osjecaj pasce mu ona glava pa ce u sto ubit![]()
Last edited by zvoncica; 23-01-13 at 14:57.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
da, evo nam zene hapse i tuze i sude.. na jade je ovi kriminal od njih u CG, pokazale su se, nema sto..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kad nijesam zenu poslusa, uvijek sam se pokaja, kad Maju ne slusam, moju virtuelnu LJUBAV uvijek ispanem naivna budala, zato je vakat i vrijeme da pred zenama polozim oruzje i krstas barjak, pa da idem za vama, inace se izgubi i ponovo upado u SEFDAH sa nekom partijom ili pokretom, ka`Marija kad se osloni na TRULI PLOT U GNJILI POTOK.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Bice mi zanimljivo vidjet' kako ce Pajovic javnosti pravdat' troskove svoje predsjednicke kampanje. Sitnim donacijama svojih clanova?
P r i m o r a c
Meni je simpaticno koliko je ta dramska kultura razvijena u CG u posleratnom periodu CG drustva..
Svako normalan zna da je 120 000 clanova u CG partijama. Cinjenica je da je od toga 100 000 upisanih clanova i simpatizera samo za DPS.. plus uslovljeni clanovi porodica (radi interesa svoje djece, supruga, drugova itd), i da bilo koje dete iz osnovne predlozi DPS da ce to dete da bude Predsjednik.. Dakle bilo ko, i bilo kakav lik/partizanka itd.. I onda ekonomski blesav delirijum farse, troskovi za odrzavanje izbora, zamajavanje i gnjavaza radi reda..
No, gradjani to placaju, pa ako im je do zabave tog tipa, ok... Kosta, ali cef i hir pa...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 23-01-13 at 23:38.
Da je tako DPS bi ojhao kao samostalan na vlasti,ali nije tako,pa pored svog imena u koalicionoj vlasti ima i dodatak od vozić partija u kompoziciji.
Ako misli da na mjesto ekselencije DPS vidi svog kandidata ima dvije solucije:
-da predloži Fićka,i da zavisi od volje birača koji misle da je i Amfilohije good boy;
-da predlože nekog drugog od pominjanih kandidata,i time da pokušaju da privuku stare indipendiste.
A sa druge strane su Lekić&Co -no comment.
Last edited by minjo; 24-01-13 at 00:01.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Pa rekoh vec.. Mora biti dramske uvertire ..
Ne nego ce da se pokazu svijetu da izbori nisu ni potrebni..Festival.
Mora malo kao fol da neko od kandidata opozicije(hahaha) ili bilo ko moze primirisat tronu.Dace im taj honorar za glumu i samoprezentaciju sto ih sleduje po zakonu. Svi srecni i zadovoljni. Narod posebno - "ucestvovao je".
A naravno i istestira se usput i podobnost, tj. poslusnost svojih glasaca.
Dramatike radi mora se malo podici "tenzija", kao neko nesto bira...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 24-01-13 at 00:15.
GO DPS – a danas o predsjedničkom kandidatu Najozbiljniji kandidat je Vujanović, a visoko se kotiraju i Igor Lukšić, Milica Pejanović Đurišić i Željko Šturanović. Osim problema sto Socijaldemokratska partija ne podržava eventualnu kandidaturu Vujanovića ocjenjujući je neustavnom nije jasno da li je onaj iz Pluzina sto pise sitna pisma Luksiću zadovoljan njegovom kandidaturom.
Neozbiljno je sto ozbiljni kandidat nije prijedlog iz Pljevalja, ali sto bi se reklo "takav je zivot". Od onolikog broja ostadose Milica Pejanović Đurišić i Željko Šturanović .
Filip, Milo ili Lukšić.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
huhu, kako ce Ranja da ispizdi
Tu es mon héro!
samo da ne bude Milica, jer sa njom DPS ima najvece sanse.. u svim drugim scenarijima opozicija ima ozbiljnu priliku da ugrozi DPS-ovog kandidata...
Moze li meni neko da objasni kako mogu da predloze opet Vujanovica? I kako ustavni sud misli da to proglasi ustavnim?
jer mu je prvi mandat bio za vrijeme drzavne zajednice sa Srbijom, pa neki pravnici to tumace kao kontinuitet, a neki kao diskontinuitet.
To je vise nego glupost kao da SRJ nisu cinjele 2 drzave CG i SRB, a doticni bio predsjednik CG.
Znaci da ako udjemo u EU onda ce moc jos 2 puta![]()
Ја сам то већ написао, да бих волио да Милица буде кандидат ДПС-а самим тим и врло извјесно следећи предсједник.
Сигурно да се ради о далеко квалитетнијем кадру у односу на Филипа, Лекића и Пајовића.
Црногорце је одржало црногорско срце.
da je kvalitetniji u odnosu na Fica ili bilo koga iz DPS-a glupo je tvrditi, jer svako od njih kad je na nekoj poziciji radi po naredjenju i nema slobodu da sam djeluje, pogotovo ako je protivno interesima mafije. Tako da bi samo pakovanje bilo drugacije.. Ali Milica je lice koje je bilo dosta odsutno, nije se imala cime smuciti ovom narodu, a i zena je (za promjenu).. a to sve skupa predstavlja veliku prijetnju za protivkandidate.
A sto se Lekica tice, moram da kazem da se na ovom forumu on malo pretjerano i nerealno potcjenjuje, jer u narodu nije bas takvo raspolozenje u vezi njega. Dosta ljudi koji zele smjenu ove vlasti, koji su glasali za razlicite partije, u njemu vide figuru koja je odmjerena, prava drzavnicka, a najinteresantnije i postena! Mozemo se mi sprdat mi odje sa njim koliko hocemo, ali smo se dosta psrdali i sa ovom vlascu, pa ljuste na svim izborima, ne fermaju 2% raspolozenje na ovom forumu.. ali taj covjek ce, siguran sam, imati odlican rezultat.
Last edited by ovizionizi; 24-01-13 at 10:12.
dobro.. prosvijetli me?
Предсједник ЦГ је само политичка фигура у ЦГ и он нема неке надлежности којима би могао озбиљније нашкодити било чијим интересима па ни мафији као је ти зовеш (види Устав Црне Горе).Предсједик ЦГ може само бити добар симбол а за то треба снажна личност.Толико о незнавености.
О наивности:
Потпуно си пао на кампању ДФ који је некадашњем унионистичком бирачком тијелу ("народу") Лекића приказао као новог месију и спаситеља народа.У суштини Лекић само статира и нико га не пита ништа.Служи као алиби за дисциплиновање СНП-а и за хомогенизацију рапидно осипајућег унионистичког бирачког тијела, као вјечитог извора опозиционих гласова.Не видим да би он могао добити више од онога што су заједно освојили ДФ и СНП а то је нешто преко 30%.Он ће бити на политичкој сцени до наредне године када се очекују локални избори у ЦГ да би својим фигурирањем помогао завршне операције удара на СНП, гдје би ДФ постао доминантни корисник унионистичких гласова.Послије тих избора ће га вратити онамо одакле је дошао.Мислим да ни он сам није свјесан тога.
Last edited by BAR; 24-01-13 at 10:54.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pravedna CG imaće svog kandidata:
-Rade Bojović
Pozitivna CG imaće svog kandidata:
-Darko Pajović
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Pa ocigledno se u jednom dijelu ne razumijemo, a u drugom ne slazemo.
Po pitanju figuriranja nema prostora za veca neslaganja, ali djelovanje predsjednika se ogleda i u njegovim izjavama, inicijativama, odnosima sa drugim politickim subjektima.. Kad, recimo, predsjednik drzave javno osudi neki cin za koji vladajuca partija nema petlju da uradi isto, to ima veliki odjek u narodu, a predstavlja i veliki pritisak na institucije nadlezne za ta pitanja. Vidis, to uopste nisu male stvari, ali razumijem da ti sve to previdjas i ne pridajes nikakav znacaj, jer si navikao na Ficka i njegova (ne)cinjenja, pa ti se takve stvari cine nemogucim u ovom svijetu, a ne bi me cudilo da ih smatras i krsenjem zakona, obzirom kako ga tumacis...
A sto se tice Lekica, odmah cu ti reci da nisam ja "pao" ni na kakvu pricu, jer nisam govorio o svojim utiscima, vec o tome kako narod gleda na njega. Naravno, pricam o ljudima koje ja poznajem i cija se politicka ubjedjenja razlikuju, ali kazem da mi upada u oci sto su se po pitanju ovoga covjeka 'nasli'. Sto se mog misljenja tice, ako te zanima, meni je Lekic ameba, jednostavno. Ali sa druge strane, imamo ameba koliko hoces, tako da ne vidim neki veci minus u tome.. A ta prica "unionisti" i sl, tu se takodje ne slazem, jer ja PZP ne smatram unionistickom partijom, ma koliko zagoreli suverenisti upirali da dokazu to. Ima ljudi koji su svjesni da Crnoj Gori nema buducnosti bez suzivota Srba i Crnogoraca, ali razumijem i tvoju potrebu da miniras tu ideju po svaku cijenu, ne bi li na kraju sve ostalo samo crno ili bijelo.. ali nece biti da je sve tako jednostavno....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks