uh, moram poc tamo....
ja molim ko prvi ode da okači meni, ako ja ne odem![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
uh, moram poc tamo....
Me, myself and I
Cijene naravno male jace, ova gorgonzolska piletina je 10.5e ako me sjecanje dobro sluzi
Mezih u 'Unico'..i piletinu u sosu s kikirikijem, čini mi se, osoliše svi počev od kuvara, konobara, menadžera, gazde, pa do baba sere...
auh..bubrezi su me se odrekli tu noć...
Sell the Vatican, Feed the World!
Nijesu ne, navikla si ti na sve i svashta
E zaboravih da pohvalim restoran KOLE Cetinje, vidjeh od kedowna i mogu vam rec da se moze bas dobro izjest![]()
Kuci.
Tu es mon héro!
Ja ne znam o cemu se radi tamo - ne znam kako pogode ista od zacina u onolickoj kuhinji.... Nije mi bas za jelo.
U tom kvartu, svrati u pekaru Siciliju - odlicna piletina sa sampinjon-sosom i slaninom, a za ljubitelje kineskog ukusa - odlicna piletina sa povrcem... odlicna! I ne ceka se puno... mislim da je piletina po 5 EUR, tako da nije ni cijena strasna...
Sto se Cetinja tice, moram i ja da ponovim odlicnu (domacu) hranu u restoranu "Kole", dje ne mozete ocekivat raznovrsnost, ali je kvalitet toga sto spremaju na nivou.
Caesar`s wife must be above suspicion
pođoh sinoć u siciliju preko morače da jedem nešto (jedan od onih dana kad ne znaš šta bi jeo) i naručim pohovane slane palačinke,pojedem ja jednu i krenem na drugu....ufff
tako dobro natopljena uljem da je bilo jednako jesam li popila jednu čašicu ili žvakala...uh...
nothing comes from violence and nothing ever could
predobra je hrana u Deltu na donji sprat, Atrium se zove restoran, malo se duže čeka ali vrijedi, i ne štede na porcijama ja probah piletunu u sosu od gorgonzole 7eig:
Riblji restoran Mostina - na Rijeku Crnojevica, odlicna hrana i ok cijene...
kineski piletina u soja sosu ljeba i bokal vode
a dobra je i mini pancerota u siciliju
diamond u pg je dobar.
Probak cevape kod senca u Bijelo Polje prije par dana prejaki su!!![]()
Morate, jednostavno morate da probate slane palacinke sa PILETINOM u And1.
Dje ima u Pg da se pojedu dobri popeci?![]()
Mishko, ja sam ih jeo u Kuzinu i bili su dobri.. Istina malo masni ali to jelo valjda i treba da bude masno.. Svinjsko meso sa prelivima.. Sve gola mast.. Ali veoma ukusno. Probaj !
Najbolje u Kolašinu: restoran Evropa, u centru, pored CKB-a i Podgoričke banke.
Odlična hrana, velike porcije, cijene više nego prihvatljive (mislim da je najskuplje jelo 6 EUR :-) ).
Savardak odavno živi na staroj slavi, odnos kvalitet-cijena je daleko od realnog.
Mada vidim da su iz nekog razloga fancy među klijentelom iz Podgorice i sa primorja... :-)
kakav pendrek![]()
Dje je ova bandera od popeka da ve ne kunem?
a vidji tri vekne hleba gore. sto je ovo.radnicki dorucak![]()
f6
Nije to popek, nego Karađorđeva.
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks