Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Mi smo nezahvalna stoka, CUVARIMA NASEGA IMETKA, sve su pokrali, bez ISPALJENOG METKA PO CGi, za razliku od drugih bivsih mocnika, koji su i KRALI I KLALI I STRIJELJALI, ovi se NASI SAMO IZMEDJU SEBE KOMATE, NEKA IM SE RUKE POZLATE, KAD NEKOGA OD NJIH, ZA GLAVU SKRATE.
Last edited by milovan; 29-09-12 at 22:53.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
http://www.vijesti.me/vijesti/zamalo...a-clanak-93758
Sad ce Medo o teorijama zavjere, pokusaj atentata od strane ANB-a, Caneta Subotica![]()
PADAJ SILO I NEPRAVDO,
PADAJ MILO S`DPSom,
KRECI STARO, KRECI MLADO,
SA MACUGOM I BIJESOM,
MICI ZVIJER IZ OBORA,
PROPADE NAM CRNA GORA.
PADAJ BANDO ,
TI SI KUM, A NE GLUMAC,
MARLON BRANDO.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Humanizam pred izbore: Dijelili pomoć "socijalnim slučajevima"
http://www.vijesti.me/vijesti/humani...a-clanak-93782
inace, skupljaju i potpise za asfaltiranje, da bi se neka ulica asfaltirala moraju svi iz te ulice potpisat da ce glasat za dps, samo ne znam kakva im garancija moze bit potpis
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
u laboratoriji hnovskog doma zdravlja gradjani mogu, bez uputa izabranog ljekara, da izmjere secer, pritisak i jos nesto, datuma tog i tog
u potpisu, zene dps-a i menadzment doma zdravlja.
kampanja doseze nove nizine.
http://www.vijesti.me/vijesti/humani...a-clanak-93782
Eo vi da se nabucate pred izbore,pa cete opet za 4,5 godina
sada vec legendarni extra trio paket
Njak Njak Njak
Podijelili smo veli pakete nijesmo oglasavali jer bi se javilop 1000 ljudi e kukala nam majka kakva je ovo bijeda.Em su nas doveli do ovoga em se ne ustrucavaju da pricaju o tome kakvi smo.Nijesmo ni za bolje.
Ma dobro je jesi u pravu ali smijesno Mi je ovo podijelili smo 40 paketa ali nijesmo javno obavijestili jer bi se 1000 ljudi javilo.
Pa je li dovoljno da ih ne glasas to sto u jednoj mjesnoj zajednici ima 1000 familija kojima je potrebna humanitarna pomoc.
pozitivna po mojoj prognozi ce izgurat na 17-18%
Koliko je potrebno manjinskoj partiji da bi ušla?
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
ako pozitivna izgura preko 15 bice veselo
She is only here to annoy herself!
ja sam misljenja da je sve preko 10% uspjeh, ali svidja mi se taj vas optimizam
inace, 4 albanske partije, nekoliko srpskih, bosnjacka.. kameno ce biti ijednoj od njih da predju cenzus, a donte ce se pobrinuti da njihovi glasovi vecim dijelom odu na stranu dps-a, tako da mrka kapa sa takvim sistemom..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Ako DPS-SDP ne osvoje apsolutnu vlast dolazi nam jedan dug period politicke nestabilnosti (slicno ka sto je bilo u Belgiju, a mislim da je jos uvijek).
Inace, ubijedjen sam da kad vlast bude smijenjena da ce glavnu ulogu tu odigrat Darko Pajovic i Pozitivna CG. Ipak je pravilo da Crnu Goru mogu da vode samo Crnogorci.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks