Nije zar da nema? Koji telefon?
Ne postoji veca glupost no napraviti telefon koji nema 3G ON/OFF toggle.
TAKUMI
Nije zar da nema? Koji telefon?
4S. Ima samo na 5.1.
TAKUMI
Ako ti nije 5.1 onda mozes da uradis Jailbreak i eto ti 3G on off toggle
GSM House
je li neko uspio da otkljuca iphone na at&t.com
Sinoc sam ga apdejtovao na 5.1, zbog baterije i jos mnogo stvari.
Sad mogu da ga jb-ijem ali postoji samo tethered, mada uopste mi nije bitan jb sad...
Dalje, sinoc sam instalirao jednu aplikaciju (AAI) za CPU, RAM....i tamo kaze da CPU radi na 800 Mhz a ima ispod BUS frequency 200 Mhz.
Da li ovaj telefon ima 1 Ghz ili 0,8 Ghz?
Last edited by Fabia_Elegance!; 09-04-12 at 12:29.
TAKUMI
novi sam u ovom krsevima pa ako moze neko da pomogne kako da ubacim na 3gs ios 4.3.X da jailbreakujem i sta vec jos treba. upustvo neko ako ima i linkovi
4s, update-ovan na 5.1, ali baterija i dalje malo drzi, 30h...
zanimljivo je ovo...
kao da non stop nesto radi? Instaliran je samo FB i Viber...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Emille pa Viber ti radi stalno , to ti je kao da ti je skype upaljen stalno![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sto je ovo total storage 5gb zar nebi trebalo da ima minimum 6.5gb ako je ver 8gb ?
Vidim i tebi i emilu je tako
Sent from my iPad using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
To je icloud.
Pa dobro je onda , mislim 5gb je premalo za iphone , posebno kad ima igara koje zauzimaju 1gb+
Sent from my iPad using Tapatalk
probaj da odradish restore ponovo . Jel ti upaljen nonstop net 3g i tako to, mada i sa tim bi valjda trebalo malo vise da moze da izgura
Usage 6 hours, standby 21... baterija na 10%
Sve zavisi od pokrivenosti i pokrenutih aplikacija... notification, wifi, location services. Nista bez svako vece na punjac.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja nemam taj problem.
TAKUMI
Ali ja imam![]()
drug mi ima iPhone 4s 5.1 je. postoji li JB za njega. rekli su mu u neku radnju u centar da nema.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks