Veliko hvala
d[-.-]b sve pohvale za momka...fer, korektan i svakome preporučujem saradnju sa njim...Sve je ispoštovao kako smo se dogovorili iako sam ga malo izmaltretirao dok se nađosmo...
Hvala nadam se da ćemo sarađivati još...
Nikad nije kasnotek sam sad vidio "pozdrave i cestitke" iako smo se u medjuvremenu jos koji put vidjeli i trgovali.
Ovom prilikom bih i ja da pohvalim tebe, kad sam ja bio tvoj kupac za one bočice
Hvala za slikovitu prezentaciju, po mom misljenju, najboljeg kucista za najmanje novca, daleko ispred ostalih u svom segmentu po kvalitetu izrade. Čelik, guma, bešumni ventilatori, odlican dizajn i performanse.
Veliko hvala
d[-.-]b sve pohvale za momka...fer, korektan i svakome preporučujem saradnju sa njim...Sve je ispoštovao kako smo se dogovorili iako sam ga malo izmaltretirao dok se nađosmo...
Hvala nadam se da ćemo sarađivati još...
Last edited by bobobarpodgorica; 24-11-11 at 21:23.
sasa.mne, sve pohvale. Grafička koju sam kod njega uzeo je imala neki kvar nakon nekoliko mjeseci ali je to garancija pokrila bez problema i evo je sad nova u kućištu.![]()
institucijaka i vazda
![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Za tebe se to ooodavno podrazumijeva![]()
"Zum zum"Shajo i Adrenaline takođe
![]()
Sve pohvale za Cvx-a![]()
Prijatelje stvara sreća, a nesreća provjerava.
Pohvale za gocetr_25, sve po dogovoru. Preporuka.
gold13 , super awesome !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i .
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Evo da i ja nekog pofalim nisam odavno![]()
gocetr_25 Ponjeo momku popodne telefon na opravku zavrsio za par sati sve proslo super i korektno !!!![]()
Moja preporuka![]()
d[-.-]b - momak maksimalno korektan, cak je ostao korektan posto sam ja napravio problem - gospodin coek.
Webmaster -odusevljena,odusevljena,odusevljenastigla posiljka za 13 dana iako mi je receno za 21...preodusevljena sam.
javna pohvala za nenop .
hvala svima na pohvalama,takodje sve naj za Guliwer13,the0sorrow,Fabia_Elegance,nenad73,ja sam papa
i naravno gospodina coeka Poseydon-a![]()
Pohvale za Madjoj , sve po dogovoru ....
Pohvale za goce-a iako nece on mene da pofali. Toti-10 takodje sve preporuke
haahhaa,,,a zaboravih te...mastersatka i vazda,sve pohvale
pmpedjasve pohvale!!!
Više nego korektan,moja preporuka !
sve pohvale za djosla - nick![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks