Ovo je nečuveno. Rod Moore ovo ne bi ni sanjao, a kamoli uradio. Izuzetno drsko, neprijateljski i protivno običajima. Nemaju naši hrabrosti, ali treba im poslati oštru notu.
Ovo je nečuveno. Rod Moore ovo ne bi ni sanjao, a kamoli uradio. Izuzetno drsko, neprijateljski i protivno običajima. Nemaju naši hrabrosti, ali treba im poslati oštru notu.
Treba i naš ambasador u Njemačkoj da pođe i navija protiv njihove reprezentacije, pa da vide oni kako to boli.
---
Ja mislim da gospodin Plate jednostavno nije htio da bude u boxu sa našim političarima.
Zasto bi se nas Ambasador ponasao kao debil da bi neko vidio nesto sto je ocigledno?
Jeste li čuli za Evropsku uniju?
Države članice te Unije, a ima ih 27, su između ostalih Njemačka i Bugarska.
Selektor Bugarske je Njemac.
Ambasador države članice EU se šalje u neku zemlju da štiti interese svoje zemlje (Njemačke) i Evropske Unije.
Ambasador se ne šalje da štiti interese zemlje u koju je poslat.
Ambasador Njemačke u Crnoj Gori predstavlja Njemačku, ali i Bugarsku kao članicu EU.
Na pasošu Bugara i Njemaca stoje dvije iste riječi - Evropska Unija.
Na aerodromima i prelazima u Evropskoj uniji imate dva šaltera - EU i ne-EU državljani.
Na svakom aerodromu bi Plate otišao na šalter zajedno sa tim Bugarima.
Zato što su građani iste .. Unije.
Ambasador Plate je na tribini bio sa svojim sugrađanima, a utisak mu je pojačao Lotar Mateus.
Ovo je dakle pucanj u prazno portala analitika, jer je možda Njemcima značajnije da u nekom smislu pošalju poruku Bugarskoj, sa kojom imaju svakodnevne diskusije oko budućnosti evra i slično.
Sa druge strane, vjerovatno se i sam Plate prijatnije osjećao sa Bugarima, nego sa našim VIPovcima
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Znači,dobili smo EU u sred Bugarske a remizirali sa EU kod kuće.Napredak u euroatlanskim integracijama ide zapanjajućom brzinom!
Bravu od "Plota",vuca se doma iz Crne Gore!
Hahahahahaha, jesmo li culi za Evropsku Uniju? Neki zaista treba da prodzaraju mozak malo.
Mugoša: Uopšte me ne interesuje reakcija SDP-a
07. jun 2011. Share
- Stekli su se uslovi i naša partija želi da upravo neke stvari učini izvjesnim, da ih stavi pred olitički i ukupnu javnost na vrijeme“ kazao je gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša novinarima nakon što je sinoć podgorički DPS jednoglasno podržao njegov reizbor, a koalicija sa SDP-om na nivou Glavnog grada faktički raskinuta, prenosi današnja dnevna štampa.
Uopšte me ne interesuje ničija reakcija. Što se tiče političkih partija, najvažnija mi je reakcija u političkom smislu, moje partije.
Na pitanje zašto je prije manje od godinu dana sklopljen koalicioni ugovor sa SDP-om, ukoliko ga njihova reakcija ne interesuje, Mugoša je kazao:
„Ja nisam ni potpisao koalicioni ugovor. Potpisali su ga predsjednici dviju stranaka, koje čine koaliciju. Mislim na SDP i preostali dio koalicije – DPS, Liberalnu i Bošnjačku stranku.“
Mugoša je kazao da ne očekuje da će kriza na podgoričkom nivou uticati na koalicione odnose na državnom nivou, te da za to i ne vidi razloga, jer je „jedna stvar lokalna samouprava, a druga državni nivo.“
Last edited by Hari Krisna; 07-06-11 at 09:32.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Last edited by MonterO; 07-06-11 at 09:42.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
da, baš se bugare pita za nešto u EU, inače su stvarno primjer od države, ekonomija im je pri samom vrhu članica EU, korupciju su totalno uništili, postala je jedna prava socijalna europska država.........svašta....
što li sve neću pročitati.......![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Nisi recimo pročitala šta sam napisao. Vezano za tvoj post. Šta misliš, je li Njemačkoj važnija (ovakva sređena) Crna Gora ili (nesređena ili zaostala) Bugarska?
Fudbal jeste najvažnija sporedna stvar na svijetu, ali je sporedna.
Bulgaria is sending more reinforcements to Afghanistan. Some 200 soldiers from the Fourth Company, Fifth Mechanised Brigade in Pleven are ready to leave Bulgaria and be deployed in the war-torn state, the Bulgarian National Radio (BNR) reported on February 2 2011.
Since 2001, Bulgaria has sent more than 3000 troops to Afghanistan on rotation basis. The 200-strong reinforcement has completed the three months training required for their mission, which
Last edited by MonterO; 07-06-11 at 10:08.
http://javniservis.me/2011/06/06/hit-dana-10/
simpatican tekst o "sramnom" postupku njemackog ambasadora..
Tačno tako i da je sreće to ne bi ni morao pisati jer se podrazumijeva. Međutim, kao što vidiš imao i onih koji kažu: "Ada što? Ako me gaze nema veze sve dok ne počnu da me udaraju". Nedostatak samopoštovanja što me za neke forumaše i ne čudi. Kako ovi da ne kažem što iz Vijesti iskuliraše ovu činjenicu pošto su izgleda nerazdvojni sa ovim nazovi ambasadorom. Ali zato stoji na njihovom portalu jedna vijest koja se ispostavila kao laž i koju je njihova televizija demantovala. Malo je nezgodno objavit demanti kad je hiljade ljudi komentarisalo lažnu vijest. Bilo bi sigurno i za nju komentara i administratori bi im morali objaviti koji škakljivi komentar.
Dick Laurent is dead!
onako, usput..
Od preko 2.000 kandidata bira se nekih 250 najkompetentnijih, između 12 i 16 godina. Jedini uslov je da ne nose naočare ili kontaktna sočiva, što nije diskriminacija već predostrožnost. „Bolbojsi“ (ostade u žargonu taj naziv, iako već dugo i devojčice skupljaju lopte) su očarani mogućnošću da izbliza posmatraju svoje idole, jer se svi oni bave tenisom.
Sećam se prvog domaćinskog Dejvis kup meča tadašnje SRJ posle sankcija, beše to valjda 1996. u Budvi, protiv Slovačke. Organizatori (igralo se na slovenskoj plaži) su jedva uspeli da nađu nekoliko skupljača. Tatama i mamama lokalnih mališana (uglavnom tatama) je bilo ispod časti da puste decu da donose tamo nekom lopte. Verovatno je i zbog takve filozofije porodica Raonić šmugnula u Kanadu, i evo ga sad „mali“ Miloš (196 cm), već među 25 na svetu...
Ja sam skupljao lopte Francuzima u Beogradu 1985. godine, ali na treningu i to preko veze. Pokušao sam da uhvatim dlanom loptu koju je odservirao Janik Noa i tad je nestala moja želja da budem skupljač lopti, ali i teniser. Federer verovatno nije ponovio moju grešku u rodnom Bazelu, pa je kasnije avanzovao do teniskog genija. I on nije jedini koji je tako krenuo na put ka zvezdama. Ne znam da li je Đoković nekad bio u toj ulozi, ali ne sumnjam da je onima koji njemu skupljaju to čast. Naročito danas, pretpostavljam da su se klinci otimali da bi baš oni bili na terenu, na par metara od Novaka ali i supertalentovanog Gaskea...
Ne svadjajte se radi svadje.. nista nije sporedno, ni naivno koliko bi htjeli, ili nam trebalo.
..ovo je kafana, izabacice vas. Svadjajte se kuci![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ovo sa EU nema nikakve veze, osim Njemacke postoje i druge ambasade drzave koje su clanice EU pa bi tako svi oni trebali da dodju da podrze Bugarsku. Vjeruj mi nije tolika solidarnost izmedju EU clanica. Njima pise EU na pasosu, ali npr. nemaju isti vizni rezim, vec npr. Bugari ne mogu u SAD bez viza, dok Njemci mogu, iako na oba pise EU. On predstavlja iskljucivo svoju drzavu, a moze da pruza konzularne usluge drugom EU drzavljaninu ako ta drzava nema ambasadu u toj drzavi, ali ovdje se ne radi o tome, tako da prica kako je on dosao zato sto je Bugarska clanica EU jednostavno ne pije vodu.
Last edited by Rave92; 07-06-11 at 11:46.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Svakako nije lijepo da ambasador jedne zemlje na jednoj međudržavnoj utakmici daje otvorenu podršku bilo kome pa sve da mu je rođeni brat trener Bugarske, ali ne znači to da on voli Bugarsku a mrzi Crnu Goru, ili da voli Bugarsku više od Crne Gore, ili da Crnu Goru ne voli nikako. A biće je i malo popio![]()
Ova prica oko njemackog ambasadora, aj dobro neobicno je malo mada mene licno ne dotice. Ali me zanima postoji li kakvi pravni akt, zakon, statut, ili neko nepisano pravilo itd kako bi zapravo trebao jedan ambasador da se ponasa na fudbalskoj utakmici.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks