Ste sigurni?
Na nekim drugim forumima isto vB Version 4.1.2 je koristim
The more things change, the more they stay the same.
Oce li se popravit attachmenti?
rm -rf /
Može li mi neko reći otkad je okačena na ovom forumu ova grudata konobarica u gornjem lijevom uglu?
Jer, posjećujem jedan strani forum, ista žena na istom mjestu visi, samo drugi forum.
Pa me zanima, ko je od koga ukrao, da li je to neko odavde dizajnirao, ili ste je svi ukrali od nekog trećeg?
Ova konobarica je tu od prvog dana foruma.....ima dosta godina.....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Sto se ne hvalite da smo dobili novog administratora![]()
Bako, jebeš li što?
Pozdrav !
Ja samo da vas obavjestim da što se tiče administratorskog odobrenja - preuzeo sam isto u cilju popravke attachmenta a kasnije i instalacije novih modifikacija na forum.
Što se tiče moderacije foruma i sl, to ću ipak ostaviti iskusnijim administratorima i moderatorima![]()
okle ovaj sad odjednom paf admin novi, e sto se radiiiiiiii, vidim ima naka novina il je to samo do mene, neshto sa strane sa aktuelnim topicima, najs
Ja bih pristao na probni rad od 5 dana, da moderiram na prodaju/oglasi? a? pa ako vam se svidim, zadrzite me, ako ne, izbacite me
I agree!Stevanna za moderatoraI onako hejtuje vazda po pdf-u prodaja/oglasi
Ozbiljno,bice lakse da se kontrolisu oni 'jadi'...Ne moze covjek stavit nesto da prodaje ,a da se ne pojavi 20 ljudi koji ce rec 'skupo' i samo nestat..
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ionako sam po vas dan na forum, pogotovo od 9:00 do 17:00, odma bi pod kljuc bacio, one "moze lock", a bez cene, brisao i ostale nepravilno postavljene thread-ove.. jer ovako se u 5% slucajeva to ispostuje, a ja garantujem procenat veci od 90% 8)
Forum P&O nikad nije bio uredjeniji i to samo sa 2 moderatora! Vec imamo kandidata za novo mjesto, ali realno trenutno nema potrebe za njima pa ga Administrator jos nije ni dodao... Od kada smo poceli da dajemo infraction poene za nepropisno postavljene oglase i za spam komentare, broj neprimjerenih komentara se DRASTICNO smanjio...
Originally Posted by Nk-001
a zbog cega i dalje ima tona nezakljucanih oglasa, koji su odavno istekli, stvari prodate, pa se desi da se nastavlja rasprava po topiku koji bi inace bit trebao zakljucan.
whatever.. ja sam se samo ponudio
Tona nezakljucanih oglasa nema... Oglas koji je prijavljen da se zakljuca je zakljucan... Ako neko napise na njemu "LOCK - prodato", a neko nastavi raspravu, ne znam sa kim se raspravlja? Uglavnom, po svakoj prijavi se momentalno reaguje i slobodno mogu da kazem da apsolutno nema niti jedne prijave koja nije obradjena!
Interesantno kako se moje nikad ne zakljucaju kad reportujem (a to uradim bar 3 puta) i u napomenu napisem "lock", a i na temu napisem "moze lock" al nema vajde nikad..
https://forum.cdm.me/showthread.php?...hao&highlight=
Nema veze sto napises, nego sto reportujes...
Na drugom racunaru cuvam sve reporte jer mi stizu mailom, pa cu da pogledam da li je tog dana bilo reporta od tebe...
Na ovaj sidebar pored najposjećenijih tema i tema sa najviše postova dodajte i latest posts.
Placa li se moderiranje na prodaju i oglase ?
Pinch harmonics
https://forum.cdm.me/member.php?32067-xvideo64 welcome back dear bot
E E samo smo rekli ne kao prije.....![]()
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
umijete li samo prilikom registracije napravit da se odgovori na pitanje "Koliko auto ima tockova" odgovor potreban "4" pa ih nece bit ni ka' prije..![]()
koji je kriterijum za "Najposjećivaniji forumi"??? Moj topic je imao daleko vise pregleda od "Konobar..." pa ga ipak nema na listi?
I da pohvalim- proradili su atachementi, broj pregleda isl. Svaka cast!
Hvala za attachmente, i lakše otvaranje foruma.
No, pošto ste sad aktivni u poboljšavanju foruma, molim vas da se potrudite implementirati i korisnu opciju New Post Quotes.
Takođe kao i @draganche imam primjedbu na sadržaj ovog sidebar-a.
Zašto se računaju samo teme iz 2011-te?
Da bi ponuda istog bila kompletna dodajte i latest posts.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks