Bane Zugić-premrzan,mada i Ivan Maksimović sa njegovim šalama :roll:
Bane Zugić-premrzan,mada i Ivan Maksimović sa njegovim šalama :roll:
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Meni Ivan Maksimovic jer vodi 160 000 emisija. Svaka druga njegova, presrao lik vise. Hejt na njega!
jedan je Sabrija!
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Plejada prostačina: Šuković, Bubreško, Onaj mali na RTCG Dnevniku, Maksimović, Rutovićka, beranka sa IN-a što se fura na zagrepčanke, dabl Markovića & Dr. Olja. UH ima ih još...biće mi muka.
Žugić i Razićka su mi vrh. Nemojte mi njh dirat.:wink:
The more things change, the more they stay the same.
Sad kad pomenu sukovica...
Vidji darko, moze li to malo manje ulagivacki?
Evo molim te ja i jos dosta naroda koji nije toliko euforicno za dps.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ona najmanja iz tria za Glamour Noir mi je PIH!
U prosjeku tv gledam oko 10-15 min. dnevno...rijetko što mi okupira pažnju..mada sam se u posljednje vrijeme navukla na ono takmičenje za najbolje torte (a kud će krme no na guzicu da misli)
više volim da skinem i odgledam neki dobar film, no da vježbam prstiće mijenjajući kanale..ali godinama sam uspjela da pofatam neke stvari, da ih razlikujem, pa ću počet redom:
Od Biljane Stankovic se redovno prepadnem kad izbeči one oči...
Sandra Rmuš Gumuš priča ka' da je jela nedovoljno kuvane lignje
Lea Gu$...pardon - Kiš...srpska vuvuzela
Saša Popović koji drži mikrofon ka' zidarsko pivo, o sklopu rečnica i misli koje se roje ne bih
kolega mu Žika koji ne zna je l poš'o il' doš'o, samo što ne pa'ne sa fAtelje ili zaspe, zavisi kako ga diretore 'zabavi' pitanjima, zadacima
Bećkovićka bi se mogla potruditi barem NEKAD da dođe oprane i čiste kose u emisiju..
Sanja Marinković koja ije po 13 trešanja, fras me istačka kad čujem ono njeno STVAAAAARNO, moj dečko i moja mama..ne daj bože da nema 'Seks i grada', ugasila bi ga...a tek njena školica novinarki..i trka koja će da se javi da ispriča svoja bogata iskustva kad je bila tema o vezama za jednu noć ..Nijedna ne imaše preko 20, 21, a iskustva za 60 +...Blagoš.Uz ovo blagoš rimuje se Maroš..sažaljevam slučaj..ni njemu samome nije lako..šta će crno čeljade..za njega nijesam sigurna da l landara kita ili pika...
Jelena Alimpić mi više liči na pudlicu no na voditeljku...
ona crna šamponjerka što ima nekakvo jeftino prezime te vodi Farmu, Dvor tako sočno i zvučno usisava pljuvačku kad treba da objavi ko ispada iz igre, da se meni ješnoj smuči proć pored kužine, a kamoli što zamezit poslije to njenog rituala...
za 99% ostalih koje ste pomenuli ću klimnut glavom i dić ruku ka' Petar Božović kad pozdravlja
Last edited by KRKNA; 09-04-11 at 01:00.
Sell the Vatican, Feed the World!
tako ti i treba kad gledas Farmu, Dvorove i ostalo smece sa deponije kakva je TV Pink
sabrija vulic i ona dusica sa rtcg, nisam sigurna kako se preziva... A pink je suvisno komentarisati![]()
Bozo Bulatovic-rulz..:mrgreen:
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
ona drugarica sto vodi top volej ...ne znam ime, ali bi je isutira'
Iritantni:
Vlado Jovićević
Nikoleta Simović
Milo Radonjić
Sandra Rmuš
Marija Razić
Marko Trzalica Milačić
Nevjerovatni Radomir Kračković koji u svojoj dosadašnjoj karijeri nije uspio da centrira kravatu.
Vlado Jovicevic
Marko Jacimovic
Vujisic zvani Vuvuzela
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
a one iz glamour noira!! :burp:
jedan je grgur, gospodar prstenova...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Glasam za Atlas (full ekipa). Neprofesionalizam, neznanje i nestrucnost da boli!
Open your minD
Voditelji sa Atlasa, RTCG, MBC-a, Montene itd su mala beba za Ivana Maksimovica. Kako je to mrzan lik.
Oće li da ga zapišava? Mačo obilježavanje teritorije... Pa makar bila i naslijeđena.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo ja dobih zuti zbog etiketiranja voditeljki emisije glamur noir. Sad sam promijenio misljenje pa mislim da su visoko moralne, edukovane, emancipovane i talentovane.
There are so many dawns that have yet to shine!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks