Nije to zbog Veyrona, to je zbog PCINTAA-e.
Nadovezacu se na moj prethodni post.
Obratite paznju koliko VEYRONU treba od 150 - 180km/h. Moja stoperica mjeri oko 1,3s.
Mada su golf i Veyron u istom vlasnistvu, pa moguce da je golf povukao malo na "brata"...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Nije to zbog Veyrona, to je zbog PCINTAA-e.
TAKUMI
Case, ako si iskoristio dane od GODISNJEG, molim te uzmi TRUDNICKO da porodis sva SRANJA koja nosis u sebi
Kako se coek vratio momentalno je poceo sa 4 coeka da se pregoni i nadmudruje na svaki topic... Sto je ta muka na debe prijatelju![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Da, case za posmatranje
Evo sad vidim da su ga banovali, istina bas ce mi nedostajati taj pokusaj cetinjskog humora i nece bit lako, al moram nac neku utjehu koja ce mi dat snage da nastavim da postujem i kad on nije tu medju nama - nadam se da ce ban bit dovoljno dug da shvati da je bio dosadan kao proliv i da ako sebe zabavlja sa svojom pisanijom to ne znaci da zabavlja bilo kog drugog![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Nisam znao da li ovu sliku da postavim ovdje ili na konyck,ali pošto ovo može da se smatra kao da je osnovni dio opreme za recimo "executive" paket opreme ovog auta, ipak sam se odlucio da joj je mjesto ođe.
Sto vi mislite, da li je dizajn "fail" ili ne?
eo prodzarajte malo.. imate cijene.. imate event-e, pa pratite da se podje
na posljednjem eventu, najbolje vrijeme ostvario noble, posle njega fokus RS.. kedown? oli ih pospremit ove godine? :d
http://www.grobnik.hr/
Kakav Grobnik i staze....to je za pussies...neka dodju ovamo dje se mudima gas stiska
LOL.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ima li sta crnje nego kad na sajt treba da downloadujes sadrzaj umjesto da ga pogledas na sajtu...
Njak Njak Njak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks