Prvi put NATO ne definise Rusiju kao protivnika vec kao partnera, a da li to ima veze sto se danas u Vatikanu bira 24 nova kardinala samo Bog zna![]()
Ministar odbrane Crne Gore Boro Vučinić je na kraju posjete SAD izjavio da će Crna Gora biti prva naredna zemlja koju će NATO primiti u članstvo.
Vučinić je rekao da je Crna Gora "veoma posvećena" partnerskim ciljevima NATO i da se to visoko cijeni.
Prema riječima Vučinića, samo je "pitanje dinamike" kada će Crna Gora postati punopravna članica NATO.
-------
Za koji dan ćemo cuti sta NATO misli kako dalje i nadajmo se pozivu
Prvi put NATO ne definise Rusiju kao protivnika vec kao partnera, a da li to ima veze sto se danas u Vatikanu bira 24 nova kardinala samo Bog zna![]()
Sjetimo se Murina i zločinačke NATO agresije na Crnu Goru!
http://in4s.net/stari/crna-gora/58-c...-i-dalje-teku-
NIKAD OPROSTITI-NIKAD ZABORAVITI! SMRT NATO PAKTU!
"ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"
Zabrinjavajuće
NATO iskrcava vojni otpad u Jadran!
http://www.jutarnji.hr/nato-svoj-voj...adran-/905680/
.
The more things change, the more they stay the same.
Ovo je nista sta je izvadjeno ispod nasih veriga,30 tona granata ,iz nekadasnjeg arsenala(sadasnjeg porto montenegro) granata,grita,hemikalija,morsko dno nagrdjeno bilo,desetine tona pogonskog goriva za rakete (bojni otrov pri akcidentu) sa Listice izvezeno u Holandiju i jos cudo vojnog smeta...
Last edited by minjo; 22-11-10 at 13:35.
Ovo je rekao pravi demokrata
http://www.cafemontenegro.com/index....23&news=145756
istinu je rekao i ovo nije pitanje demokratije već konačnog pristupanja Crne Gore EU. niti jedna zemlja nije postala dio EU a da nije postala članica NATO snaga prije toga. kapiraš li? to je dio cijene. i dio nagrade za malu zemlju kao našu. onda mogu razni FAŠISTI iz komšiluka punut nam tamo đe se puva... a domaće alapače koje od kada sam naučio jezik maternji nijesu nikad podržali ništa novo ili drukčije... molim vas. poznajemo se. takvi su bili protiv puteva, aerodroma, škola, vrtića, fakulteta, ublova, bazena, trotoara, pješačkih zona, stranih jezika, parkova, Evrope, Svijeta, Amerike, Vatikana, Njemačke, Islanda, itd.
moje poštovanje manjini koja se protivi iz razloga koji su validni... zločini NATO snaga po svijetu su veliki. vode ih vojnoindustrijski magnati kojima je zlato preše od čovjeka... ne crnogorska čizma u tuđu zemlju da pucamo u ljude koji brane svoje domove... pravi a krivi... itd. ovoj manjini i ljudima koji žele drukčiju stvarnost i odnose među ljudima u svijetu sve najbolje u daljoj borbi.
poštujem i mišljenje Rusofila, Vizantijaca i talibana pravoslavnih jer i njihovo mišljenje je u biti validno... samo je mislim štetno i protivno interesima Crne Gore kao građanske države i dijela EU. pa tako njima želim kao i do sada svaki neuspjeh u svojim guzlarskim zahtjevima.
Moze li ikako anketa neka da se doda?interesuje me procentualno,koliko je za ulazak u NATO ,a koliko protiv...
Ja sa za NATO i to je sasvim dovoljno
a ti se pitas,je li tako?
a da no sto!!!
![]()
a sad ozbiljno...bas me interesuje...
Najjednostavnije moguce,kao za referendum...Da li ste za ulazak CG u NATO? DA ili NE (A onda obrazlozite zbog cega jeste ili nijeste)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks