tel ne nađoh još... Migrena me napala... Smučilo mi se na pojedine osobe... E ne znam ima li koja muka još na mene da naleti danas??
tel ne nađoh još... Migrena me napala... Smučilo mi se na pojedine osobe... E ne znam ima li koja muka još na mene da naleti danas??
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
mene nervira obicaj u nase kafice da konobari sele onaj jedan secer sa stola na sto i uzimaju ti ga pred nos
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
lijep dan, svi $ede napolje i srcu kafe a ja radim!
Već novembar...![]()
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
klik-klak me nervira,umesto petardi za Novu godinu puca ce klik-klak![]()
mene mali od komsije sampion zgorica u klik klak u 7 krene u skolu i niz ulicu spoji 10 minuta bez pauze hehehehe uzas
A pi kako iritira ono, užas...
mene ne ni zere, jer sam ga ja imo prije 20 godina i sabijao se od kliklakanja, i maltretiranja cijele ulice
Sprdaš li se? Ja sam mislila da je ono neki novi glupi izum, i samo se mislim E kome pade na pamet onooo i ZAŠTO, ZAŠTOOO...
najisfrustriranija na forumu kuglica - non stop na ovom topicu![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nije ovo kuglica ovo je povedila![]()
spori ljudi
ahahaha i ja se navikoh na klik klak kad sam mala bila... eh kad se $etim kako su svi oko mene ludjeliimam jos moj stari zuti klik klak, vala bih ga mogla opet u funkciju ubacit ahahahaahaha
![]()
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
uzasno me nervira kada moram da ostanem posle radnog vremena na posao i to 'do daljnjeg'
dok se problem ne rijesi
i tako cekas i cekas i cekas dok ti zivce ne pokidaju
nervira me kad cekam...mrzim da cekam. :\
Kad je neko djetinjast a nije dijete. Ok, razumijem s vremena na vrijeme da se neko djetinji, blentavi itd. ali konstantno. Amputirao bih
I kad mi udare kola na parkingu a ne ostave poruku izvinjenja ili sto god no kao kukavice pobjegnu zapravo to nisu kukavice vec bezobrazna maloumchad. Vec 7 godina vozim i ne udarih nikad kola svoja ni tudja.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Nervira me što tottenham nije dao još koji gol.
Are you suggesting coconuts migrate?
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks