a dje upaljeno druze.. ahahaha
ugaseno i ladan motor...
da.
upalish auto, skines bobine, otvoris cep od ulja i PRSKAAAAAJ![]()
![]()
Originally Posted by my name is ...
a dje upaljeno druze.. ahahaha
ugaseno i ladan motor...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ugaseno i ladan motor...
evo imam ja jedno pitanje.... kad vozim i predjem preko rupe ili izbocine sve jedno...chuej se zvuk kao da mi se auto raspada,onaj zvuk kao da se metal o metal tare...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Šolja amortizera?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
206cc pezo....nekako imam utisak da ce prednji dio da otpane kad se to cuje![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
ocu li mu feri stavit u motor kad ga budem tushirao
Who let the dogs out
Fabia, sholja teshko da se chuje? Ma neka, ne reci 2 put![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ada upaljen jadan, i uzmes onaj kompresor za pranje i ubacis ga u auspuh najvise sto moze, i prskas, iscisti ti sve, i manje trosi onda
ako ti je benzinac onda ide -------< ovakav mlaz...
ako ti je dizlo onda ide -------s onaj spiralni mlaz...
ima ka nov da bine
Druzhe, samo podji u auto-praonicu i kazhi ovim rijechima "Operite mi motor, odo da popijem kafu pa cu doc po auto...", onda odesh u kafic u blizinu pa kazhesh kad te pita konobar/ica "ja cu jednu dojch.i ki$jelu s dosta leda", onda kad popijesh to, vratish se u pronicu i rechesh "Je li gotovo to majstori", "Da", placash i idesh u drugi kafic....![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
niko ti nece oprat motor u ove servise za pranje kola.
mislim oce, ali pod uslovom da im kazes da oni nisu odgovorni ako motor posle ne upali.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
stefane druze, sto mislis oce li mi ta kafa poslije pre$est? Ja vas pitam ima li neko ko to strucno radi, ko je poznat donekle da ce mi to kako treba uradit? U autopraonicama rade svakojaka djecurlija, ja ne bih pio kavu dok mi neki klinac ubrizgava vodu tamo dje sipam ulje :P
I sto kaze SNAKE, ocu da mi neko garantuje da cu kasnije upalit auto i da mi se nece utulit poslije toga... :P
Zar je moguce da smo spali na te grane da se niko s tim ne bavi... Kod nas u crnoj gori svako radi sve, svako je strucnjak za sve, pa kad ispanes na ulicu dimi iz svakog vozila ka traktori da se voze
Who let the dogs out
Pun si neke safre i pizme...
Bijo si poziw koi se neodbija
a kako necu brate kad niko ne zna da mi opere motor od auta niti da mi preporuci nekoga, cus neko veli u auto praonicu, neko kaze sipaj mu tecnost i ismrkaj ga sam, svako je svoj majstor a auta nam se raspadaju po ulicama. nidje vise tropa nema nego kod nas u cg
Who let the dogs out
daj ti nekome da ti posmrche taj motor iz dvaputa :P
Ne znam kralje shto da ti rechem, drugachije se motor ne mozhe prat, bez ako necesh da ga izvadish van pa rastavish, sve operesh i vratish![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
ada operi ga sam, uzmi 2 kila nafte i jedan arf gril.
poprskaj to dje ti je glibavo naftom samo pazi na elektroniku. ostavi da odstoji 5-6 minuta pa isprskaj VRELOM vodom. ponovi postupak par puta.
onda isprskaj arfom i nek odstoji 5-6 minuta i isperi. ponovi par puta postupak i gotovo.
nista lakse, samo moras pazit na elektroniku![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Bolje je prati onim pistoljima, jer je tako manja 'koncentracija' vode, i vise je vazduha. Naravno treba prvo zastiti svu elektroniku, mozda najbolje onom folijom za sendvice.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks