ocajna utakmica, tek sad vidim na sta je spala spanska liga kad jedan ovakav tim ne moze da izgubi kuci (sem naravno od sevilje i sad barse), barsa losa, ibra treci gol zaredom, ali sto veli laciale pamte se 3 boda
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
ocajna utakmica, tek sad vidim na sta je spala spanska liga kad jedan ovakav tim ne moze da izgubi kuci (sem naravno od sevilje i sad barse), barsa losa, ibra treci gol zaredom, ali sto veli laciale pamte se 3 boda
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Injesta dobar, a momci? RASPADA SE.
Ibrahimović? RASPADA SE.
Džefren? PRESMIJEŠAN
To sto ti intelekt ne dozvoljava da uopste i razumijes o cemu pisem, i sto nisi u mogucnosti da makar i u minimalnoj mjeri primjetis jednu krajnje odmjerenu dozu suptilnog humora, ironije, sarkazma, provokacije ili bilo cega drugog u mojim postovima ne laska meni, vec iskljucivo govori o tebi - istovremeno te diskreditujuci u ovoj (i svakoj buducoj) raspravi![]()
Another world,sto si nocas mrzovoljan...kako bezdusno pospremas ove katalonce uspori malo covjece![]()
Raise my hammer,take my aim
pomalo jbt nece vise niko htjet da se druzi sa tobom![]()
Raise my hammer,take my aim
Zigino napokon igrao u prve i dobi crveni! :mad:
ao sta se radi odje
singlovah atletika x2 sa 20 eura cisto da mi utakmica bude zanimljivija nocas.
slabo ti je to, ja sam sa 50, odigrao 1-2![]()
Kad Iguain i Ronaldo nauce da ubace loptu u PRAZAN gol, Real ce osvojiti nesto
P.S.Pocela je cenzura da radi na forumu, u najgorem mogucem rezimu.Brisu se moji postovi dok se "umotvorine" raznoraznih retardiranih humanoida (koji by the way nemaju VEZE sa temom) ne diraju.Nek' se stidi d****a (u nedostatku obraza) onaj ko je odgovoran za ovo nedjelo :burp:
dobra igra atletika, dobra taktika trenera, atletiko je imao srece sto je prvi poveo, igraju pametno, ne zalijecu se previse, cekaju strpljivo gresku reala da rijese utakmicu... steta za onu povredu onog stopera, perea ih moze ukopati just like that...
u svakom slucaju gledamo uzbudljivu utakmicu...
ps. liquido, i ja sam mislio prvo 1-2 ali mi je ipak to bilo previse pa rekoh bolje x2 onako ima neke logike... mada bice ludilo drugo poluvrijeme moze real da im uvali 4-5 komada ako im krene...
moja prognoza 1:3
Izjednaci Real
...i povede
Last edited by MrTwister; 28-03-10 at 21:14.
ALVAROOOO ARBELOOOOA!!!![]()
![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks