e necu vala no cu sve da ponavljam dok ne odgovori ...ne mogu me oni iskulirat koliko mogu ja ponavljat.........
helpdesk/podrska
JE LI ODJE FORA DA BRISHETE POSTOVE ILI DA ODGOVARATE NARODU ONO SHTO VE PITA???
PA vidi, ako odgovaraju na postove ovdje kao sto odgovaraju na mailove sa nihovog domena (cg.yu - koje mozda ne dobijaju jer su oznaceni kao spam ?! ), to ce onda biti nevidljivi odgovori. Prosto i jednostavno....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
samo da pitam kako ovo?
danas mi istekao ban konačno...
zna li iko postoji li neki e-mail u telekom na koji choek moze pisat, a da ce dobit odgovor $utri dan, eventualno prek$utra ?? na ove do sad te sam pisa' da djao popio niko ne odgovara eo cirka 10 dana!!!
Danas mi brzina ne moze prec 430 kbps, a zadnjih skoro godinu nije padala ispod 500-550. Moze li helpdesk reci da li je ovo neki prolazni problem ili ste definitivno odlucili da svima skreshete brzine? Inace, ovo je rezultat testa na download.cg.yu i speedtest.com (isti rezultati vishe puta, poklope se u decimalu:eektako da nema izvlacenja da je do nekog servera iz Tanzanije sa kojeg skidam...
Znate kako gospodine Helpdesk :P, ja sam uradio ovaj test danas u 18h i posha da zovnem 080080080 kad tamo: "Pozvali ste van radnog vremena ... ta-da...ta-da...piiii com...." A na mail necu da se trudim jer mi ama bas nikad nijesu odgovorili poslije takozvanog re-brendinga.
Da li se jos nekom desava da se ADSL linija "zaglupi" poslije par minuta surfovanja i/ili se tesko uspostavlja PPPoE? (Naravno u varijanti sa ovim smecem D-LINK 360)
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
@helpdesk / podrska
Dolazili ste mi iz 2 puta u igraonu i provjeravali da li je do kompa, stavljali ste lap-top, a onda ste uzeli i provjerili protok i bilo je neshto uzhasno slabo, chuo sam da je ovaj rekao da je do linije tamo ili shta vec, uglavnom sam razumio da nije do mene i da nije do kutije od ADSLa, mail sam slao, zvao sam i dolazili ste ali ponovo niste sredili, znachi ja nishta nisam sjebo ni dirao vec ste vi neshto cheprkali i zajebavali se, pa bi me samo zanimalo kada ce ovo biti sredjeno?
Takodje u poslednje vreme ping je svima normalan po 2-3 sata a onda pobudali na 150-500 i smiri se posle sat vremena a ponekad se ni ne smiri...
Mozhete li nam rec shto se to deshava i ocete li to sredjivat da se mozhe normalno igrat/surfovat i sl?
siguran sam da mi se nece odgovorit zasto ne mogu nocas da provjerim ni mail ni balans,ali se kunem da ako ikada se pojavi novi provajder,da cu bit prvi njihov korisnik, ma kakvi da su ! Balans od nocas..
Last edited by E-1; 18-02-07 at 03:06.
Rade nesto na server, ima obavjestenje na sajt. Ali ocigledno nijesu popravili kako treba. Vidji i moj balans pa ce ti bit jasno
Helpdesk je li ovo neka nova matematika?
Kontradiktorna je malo.
Last edited by hercules; 18-02-07 at 03:12.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ma sta oni rade,mene se ovo desava svaki treci dan....u
Last edited by E-1; 18-02-07 at 03:15.
A kunem ti se, druze.Samo cekam!!!Placam internet kao struju u januar, a za uzvrat???Ovo je najvece smece od firme.Kupite ebeni uredjaj koji kosta 250.000 koje dajete svakog mjeseca za reklame i sponzorstva i rijesite problem, a ne opucate te momke da krpe i o jadu da rade svaki put kad padne napon!!!
Evo i meni nije balans tačan![]()
Ej, pa moguce je da njima ne radi ( nisu jos podigli ?? ) mail server a oni svima podijelili vizit karte sa novim mail adresama, i na sajt okacili nove adrese tipa callcentar, office itd... na koje niko ni poslije 14 dana ne odgovara. Ali ne lezi vraze, cekaj jos 30 dana!?![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
ajd, ne zalite se nista, meni net juce nije ni radioOpucih se po ure resetujuci ruter, podesavajuci, svasta nesto, da bi ih na kraj nazvao i rekli mi da su radovi na sistemu u toku
E sad, kad mogu da nam zatrpavaju inboxe sa svakakvim glupostima (vashe sate mozete da uplatite tu i tu, ko da ne znamo), mogli bi i obavjestenja za prekide da posalju na mail ljudima, a ne ko da mi svaki dan idemo na T-com sajt :mad: Ko da nema dovoljno problema zbog autorizacije, nevremena i ostalog...
Zasto mail clienti ne mogu da uspostave vezu sa mrcenim mail serverima ICG-a moze li se znat?![]()
![]()
![]()
Dva sata pokusavam mail da posaljem :mad:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks