Što rade kinezi -> kakva je ovo skalamerija.
https://www.instagram.com/reel/CxOFV...RlODBiNWFlZA==
nisu na Ladu bzvz skoro vertikalna stakla...
She is only here to annoy herself!
Što rade kinezi -> kakva je ovo skalamerija.
https://www.instagram.com/reel/CxOFV...RlODBiNWFlZA==
Ovakav video se mogao i sa Yugom napraviti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja bih se stidio…
Da ne zna ko slucajno kolika je kataloska vrijednost bmw-a e46 323i 1999 god?
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Koliko je kg tezak u saobracajnu toliko mnozis sa cijenom gvozdja i sekundarnih sirovina....![]()
odokativno oko 2.500
D2 S8
Neka ovo ođe
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Mogao si i na temu kod Verbalnog
Najjaca prica mi je kad kazu ne svidja mi se automatik jer hocu ja da mijenjam brzine.
ja na otvoreno isključivo u manuelni mod, kroz grad neka džedži u D
Na otvoreno u manuelni jedino ako imam 500 konja, 2.0 dizela cerat u manuelni nema potrebe
Evo da ispišem utiske od danas...
Top sam vozio nego me ferrarijev pit zaebao sa strategijom
Uglavnom, Ferrari 488 GTB ozbiljna mašina, 3.9 V8 twin turbo 660ks. Poredeći sa Lamborghinijem koji sam vozio prošle godine (huracan lp600) masu drugačiji auto. Kod Lamba motor vrišti na uvo, kočnice škripe na bilo koje kočenje (karbonske ofc). Ferrari je masu uglađeniji i više mi je nekako gran tourer nego trkačka mašina. Imam trip da bi lagan bio i za do grada na kafu.
Po papirima Ferrari je brži ali se u lambu sva ta brzina i adrenalin masu više osjećaju. Definitivno fun factor 3x veći u Lamborghiniju.
Ali isto tako sam posle vožnje lamba izašao polomljen a s ferrarijem bi vozio krugove oko planete lagano.
Čini mi se za nijansu brži menjač na lambu.
Naravno i Ferrari se vozi vrhunski, upravljanje i kočenje predobro samo huracan na mene ostavio veći utisak iskreno.
Eto, ako birate koji da kupite sad imate moj savjet...
Sledeći put jurim da probam Nissan GTR..
BiTrAtE, dante pg, darko cfc, dub_c, extravaganca, GaD, guvarana, joni, Kradem_Shahte, MeDo_JE, METZ, NetworkMaster, nikolaf7, NSX, Randy Orton, retype_htc, Tom
Ovo privlači pažnju kao i kod Tripijevih postova na temu sex...u stvari,ovo je bolje.Još kad bi bio malo vulgarniji i detaljniji u opisu...top
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nisam takav dojam stekao gledajuci ovo
Sent from my phone
Ista stvar kao da 4x4 u reli.
Gdje mogu da nađem posljednju reviziju Zakona o bezbjednosti saobraćaja? Ovaj od 01.07.2021 je aktuelan?
Konkretno me zanima koje su dozvoljene boje oborenih svijetala, jer u pomenutom Zakonu to nisam našao.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks