Realna prica
https://www.instagram.com/reel/DIY0v...tkdGJiOHFjMQ==
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hibrid:
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Bogami sam prije 5 dana vidio auris sa gepekom ili se to zove korola, nisam siguran... Gore na zaustavnu traku na 70% do Kl, dignuta hauba, gepek, 4 vrata otvoreno, dimi kroz sve pomenuto. Tako da je prije do odrzavanja auta nego do same marke. Ljudi izgleda sipaju i voze dok se ne zapale...
Last edited by zubizaretta; 02-05-25 at 10:08.
A to ja izmolim majstora da mi stavi lampicu na 7.000 pa dok se ja nakanim tu između 8-10.000 ga uradim.
Inače,ova potrošnja je u idealnim uslovima(skoro pa bez saobraćaja Pg-Grahovo-PG,~200km,bez klime,dvoje u autu,bez prtljaga,niđe preko 110...)Da sam uključio 'takumi mode' išlo bi to na 3,3.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 02-05-25 at 11:42.
Mnogo je to nesto je tu rastelovano mici mu karburatore i bosh pumpe,stavi plin i vozi se ekoloski![]()
![]()
E, kad ste kod potrosnje i plina... Sestra vozi hjundai 1.4 kubika, benzinac i trosi joj 11L. Puno je to, ima li dje da se provjeri zbog cega je tolika potrosnja? I ako je to normalna potrosnja, ima li se sto razmisljati oko plina, je li bezbjedno, ekonomicno, dje se ugradjuje, koji plin?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je li ovo izglasano?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nema nista od toga, divlja se zestoko na nasim putevima. Niko ne vadi telefon iz ruke dok vozi, juri se ka bez glave.
Za tatine i mamine ovo nece da vazi, samo za sirotinju.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Vratite mi ova 2 minuta sto potrosih gledajuci ovaj video.
I meni bolje paše PV-Pavino polje-Tomaševo-Slijepač most.
U izgradnji je tu blizu, biće brže i lakše kad ga završe
Znači Pljevlja - Meandri Ćehotine/Mataruge -Vrulja - Kovren.
Google mi je davao i pravac Pljevlja - Zabrdje - Potkajci - Kovren.
Last edited by Escobar_BP; 28-05-25 at 14:52.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks