Danas na putu BD-KO vozim ti ja i kako se izvode radovi nesto se prelazi iz trake u traku…
ispred mene neke 3 zenske u skodu fabiju, vidim ja predjose u lijevu traku i po gasu (naravno i ja za njima) - dobra strana puta (bulevar, kontra smjer takodje asfaltiran - ostrvo izmedju)
kad odjednom pobjegose desno, skrajnuh se i ja…a ispred u susret dolazi ogroman kamion, kliza
hahahah ostade dobar trag iza njega 100m i dobro se osjetio miris gume
da li su ove zene pokusale da mi namjeste da me kamion pokupi ili se slucajno desilo - ne znam, ali se dobro ismijah.
Last edited by Zhuangzi; 19-03-25 at 18:08.
Bizbi 2.0
Da, iako Euro 5 i Euro 6 motori emitiraju znatno manje ukupnih čestica nego stariji motori (Euro 3, Euro 4 ili još stariji), čestice koje emitiraju mogu biti opasnije za ljudsko zdravlje. Razlog tome leži u veličini i sastavu tih čestica.
Zašto su čestice iz Euro 5 i Euro 6 motora potencijalno opasnije?
1. Manja veličina (PM2.5 i PM1) – Novi dizel motori s DPF (Diesel Particulate Filter) filtrima i benzinski motori s GPF (Gasoline Particulate Filter) filtrima smanjuju ukupnu masu čestica, ali proizvode ultrafine čestice (UFP, PM0.1). Ove nanočestice lakše prodiru duboko u pluća, krvotok i čak mozak.
2. Veći udio oksidiranih i metalnih čestica – Novi sustavi sagorijevanja i filtracije mogu uzrokovati veću prisutnost oksidiranih i metalnih čestica (npr. iz trošenja DPF filtera ili ubrizgavanja goriva).
3. Benzinski motori s direktnim ubrizgavanjem (GDI) – Iako se obično smatra da su dizel motori glavni izvor čestica, moderni benzinski motori s direktnim ubrizgavanjem (koji se koriste u Euro 6 normama) proizvode više ultrafinih čestica nego stariji benzinski motori.
Jesu li opasnije od starijih motora?
Stariji dizel motori (bez DPF-a) emitiraju puno veće količine čestica PM10 i PM2.5, koje su i dalje štetne, ali manje prodiru u organizam.
Novi motori smanjuju ukupne emisije, ali povećavaju broj ultrafinih čestica koje su najopasnije za ljudsko zdravlje jer prolaze kroz plućne barijere i ulaze u krvotok.
Zaključak
Iako su Euro 5 i Euro 6 motori čišći u smislu ukupne mase emitiranih čestica, kvaliteta i veličina tih čestica može biti opasnija za ljudsko zdravlje. Zato se u urbanim sredinama sve više ulaže u električna vozila i filtriranje zraka, jer čak i najsuvremeniji motori i dalje predstavljaju rizik za ljude, posebno u gusto naseljenim područjima.
I chatgpt veli da su opasni euro 5, euro 6 motori po zdravlje ljudi .... jbt ti EU uniju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kod nas je većina pogašena,tako da nema opasnosti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Pedja Bulatovic, trazi na google Tepetarija Pedja. Pedantnijeg nemas.
To je manji problem
Nema auta s oglasa da nije kraj godine proizvodnje hahaha
Kraj 2019,kraj 2008...npr
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
I 210k 240k...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://autodiler.link/zNFbUvz3iibiQQYf9 https://autodiler.link/zNFbUvz3iibiQQYf9
Misljenje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pred kraj godine je najveci popust na auta
https://www.instagram.com/reel/DF0P_...QxdmtkY3VjYQ== da cujete zvuk auta
Kupio sam turan 23.01.2012 godina proizvodnje 2.0 tdi cr, CFH kodna oznaka motora. Manuelni 6 brzina. Htio bih da zamjenim komplet set kvacila pa ako moze pomoć koji bi set najbolje odgovarao. Mozda je jeftinije kupiti u Cg, nego u Njemackoj. Da uporedim cijene. Auto vozim sredinom aprila za Cg gdje cu i to zamjeniti. Hvala
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Set kvacila oko 220 eura, sa zamajcem 550. Luk.
600 0199 00
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks