Neki dobar tranzistor.
Ima li negdje manjih boca za plin da se kupi? Internet pretraga ne daje nikakve rezultate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ili na aerodrom pg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Butik muskih cipela koji ima modele sa visokim risom?
O jadu se zabavih probao sam preko 20 modela Office Shoes, Planinka, Uno, Bata.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
kad smo kod plinskih boca, zaboravise se brzo, a prospust je napravila pocetnica, a stjuardesa je prijavila putnicu.
da se ne zaposljavaju preko veze, mozda bi i radili posao kako treba.
nothing comes from violence and nothing ever could
A e, standardna kurcobolja. Na koliko mjesta se ponasaju kao da si ti tamo radi njih a ne oni radi tebe. Juce posli u Green Protein u Green level zgradu. Narucili dvije salate i jedan sok cijedjeni za ponijeti. Veli ona oko 30 minuta. Ok rekoh mozete li mi sad napravit taj Ginger lover sok da bar njega ne cekam. Omrcila me ni sam je maljem po glavi udario. Pa se poslije dva minuta nekako odvukla ta dva metra da ga napravi. E to je taj nivo.
[translated from english]
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
IATA za zemaljsko osoblje. I tačno, ne polaže se kod nas, osim ukoliko ima baš baš dosta kandidata pa da pošalju predavače što se nije desilo otkad pamtim
pred sezonu je bio konkurs za sjuardese. primili su neke stare, odabrali nove za obuku po evropi. i danas vidis one koje su ispale kako rade u "lokalu" bez ikakve obuke. ko da su kondukterke u alivodicu.
da se razumijemo, obuke nisu naivne i ne rade ih nasi ljudi.
nothing comes from violence and nothing ever could
Radi si se o obuci za KD kontrolu. Ne vezano da li radite u vazduhoplovstvu ili u nekoj drugoj organizaciji koja zahtijeva KD kontrolu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Može li broj nekog normalnog servisera za kucne klima uredjaje - punjenje i čišćenje?
Danko - 068/444-437
Skroz normalan![]()
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Đe da nađem drveni, rotirajući pladanj? Bilo je u Cungu ali proslo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ima li đe u CG da se nabave ovakve trenerke? Uglavnom zanimali bi me kompleti
![]()
KOME ZINE, TAJ POGINE
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks