Page 3 of 155 FirstFirst 12345671353103 ... LastLast
Results 51 to 75 of 3875

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #51
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,397
    Rep Power
    485

    Default

    Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Imam licencirani XP al nemam cd od njega niti bilo sto drugo. Mogu li kako da reinstaliram komp a zadrzim licencu?
    Lagano...iskoristi ovaj program koji ce da ti pokaze licencu(kod),zapisi ga i onda kada reinstaliras sistem,samo iskoristi kod koji si zapisao...,nadji neki cd to je bar lako...

  2. #52
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,397
    Rep Power
    485

    Default

    Quote Originally Posted by Sampdoria View Post
    Slika sve govori,pomagajte

    http://i.imgur.com/02PJm.jpg
    evo ima ovdje lijepo objasnjeno,ne mogu sad to kucat

  3. #53
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,496
    Rep Power
    47349

    Default

    LogonUi.EXE - Application Error
    The instruction at 0x005e0406 referenced memory at 0x005e0406. The memory could not be written.
    Palim desktop racunar i to mi izbaca, nece da ga pokrene. I, sto sad?
    Iskljucenje mozga samo osta.

  4. #54
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,099
    Rep Power
    33115

    Default

    Ako mozes, udji u safe mode sa command prompt i kucaj sfc /scannow, mozda uspije. Ako ne, reinstalacija.


    [COLOR=#fafafa !important]

    [/COLOR]

  5. #55
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,657
    Rep Power
    125252

    Default

    You must spread some Reputation around before giving it to Djosla again.

    Hvala eee!
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

  6. #56
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,496
    Rep Power
    47349

    Default

    Quote Originally Posted by memyselfandi View Post
    Ako mozes, udji u safe mode sa command prompt i kucaj sfc /scannow, mozda uspije. Ako ne, reinstalacija.




    [COLOR=#fafafa !important]


    [/COLOR]

    Ne mogu nista, samo mi iskoci ovaj mrzni prozor posle ucitavnja logo-a windowsa i prc.
    Iskljucenje mozga samo osta.

  7. #57
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,263
    Rep Power
    71801

    Default

    Win7: 'My Pictures' - mora li svaki put da load-uje citav folder? cekam po 10, 15 sek.

  8. #58
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hero Rift
    Posts
    5,273
    Rep Power
    104922

    Default

    Quote Originally Posted by grundeljski View Post
    LogonUi.EXE - Application Error
    The instruction at 0x005e0406 referenced memory at 0x005e0406. The memory could not be written.
    Palim desktop racunar i to mi izbaca, nece da ga pokrene. I, sto sad?
    To je virus. Ovdje imas nesto:
    http://www.securitystronghold.com/gates/zotob-i.html
    J
    a bih pokrenuo virtual XP sa hiren's boot 13.2 i skenirao racunar sa avirom koja dodje uz njega.
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
    067-733-723

  9. #59
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Planet Earth
    Posts
    7,008
    Rep Power
    251848

    Default

    mogu li sa VISA ELECTRON karticom da kupim kredit na skajpu?

  10. #60
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Planet Earth
    Posts
    7,008
    Rep Power
    251848

    Default

    hitno je, neko zna?

  11. #61
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,201
    Rep Power
    758

    Default

    Pogledaj, imas tamo VISA, trebalo bi da pod to potpada i VISA ELECTRON...

  12. #62
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,263
    Rep Power
    71801

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    Win7: 'My Pictures' - mora li svaki put da load-uje citav folder? cekam po 10, 15 sek.
    ima l' koga?

  13. #63
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Planet Earth
    Posts
    7,008
    Rep Power
    251848

    Default

    moze, hvala..

  14. #64
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,397
    Rep Power
    485

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    ima l' koga?
    Za pocetak ukoliko imas onaj silverlight,izbrisi ga...ako ne pomogne javi se pa da ti posaljem malo komplikovaniju varijantu resenja

  15. #65
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,657
    Rep Power
    125252

    Default

    uhh evo i ja da pitam, totalno glupo al ne umijem da rijesim [glup sam, sto cu]
    imam HP LaserJet 1018 i on ne bi smio da dok je na ON bude iskljucen iz usb-a, medjutim ja sam to uradio, slucajno i sad njega ne zanima sto su drajveri instalirani po 5 puta, nnece da radi. svaki put kaze da nije dobro instaliran i eto. :/
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

  16. #66
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,397
    Rep Power
    485

    Default

    Quote Originally Posted by dub_c View Post
    uhh evo i ja da pitam, totalno glupo al ne umijem da rijesim [glup sam, sto cu]
    imam HP LaserJet 1018 i on ne bi smio da dok je na ON bude iskljucen iz usb-a, medjutim ja sam to uradio, slucajno i sad njega ne zanima sto su drajveri instalirani po 5 puta, nnece da radi. svaki put kaze da nije dobro instaliran i eto. :/
    probaj lijepo da pogasis apsolutno sve...pa i iz zida...usb kabal od stampaca vrati u isti usb port u koji je bio dok je radio...upali pa probaj...bas je to cudno...

  17. #67
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,263
    Rep Power
    71801

    Default

    Quote Originally Posted by Djosla View Post
    Za pocetak ukoliko imas onaj silverlight,izbrisi ga...ako ne pomogne javi se pa da ti posaljem malo komplikovaniju varijantu resenja
    nema ga

  18. #68
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    757
    Rep Power
    1937

    Default

    sto moze bit problem da nece desktop da se ugasi kad kliknem turn off , monitor se ugasi , lampice na kucistu ne rade, samo kuleri ostanu da vrte.jedino na sleep moze da se ugasi normalno

  19. #69
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    187
    Rep Power
    6420

    Default

    Moze li neko da mi kaze da li postoji neki program za kontrolu mreze. Dakle kontrola protoka informacija kroz wireles mrezu koja ide sa mog rutera.
    Hvala

  20. #70
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    925
    Rep Power
    6423

    Default

    Quote Originally Posted by sharpy View Post
    Moze li neko da mi kaze da li postoji neki program za kontrolu mreze. Dakle kontrola protoka informacija kroz wireles mrezu koja ide sa mog rutera.
    Hvala
    Ako je neki napredniji/skuplji/sofisticiraniji ruter, imas u okviru njegove statistike.

    A da bi preko racunara pratio, mora ti kompletan protok mreze ulaziti u PC i izlaziti na AP.
    Ima dosta programa koji prate Bandwidth na PC-u

  21. #71
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,924
    Rep Power
    444

    Default

    Ovako,cesto mi se desi da mi je wireless na mobilnom odlican,dok je na kompu brzina nikakva. Signal je pun,pa ne znam sta moze biti problem. Cesto se desava,da sa Flat 5 paketom ne mogu youtube normalno da ucitavam.... Ima li ko ideju sta da radim ? Imam Windows 7 da napomenem.

  22. #72
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,201
    Rep Power
    758

    Default

    Moze da je do Tcoma, moze da je do nekog virusa, moze da je do browsera. Probaj da reinstaliras/updajtujes flash player(http://get.adobe.com/flashplayer/), promijeni neki drugi browser, skini avg(http://download.cnet.com/AVG-Anti-Vi...=dl&tag=button) i skeniraj sve.

  23. #73
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,924
    Rep Power
    444

    Default

    Imam Avast,pa cu preko njega uraditi full scan,nema druge

  24. #74
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,397
    Rep Power
    485

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    nema ga
    Ajde probaj ovako,da slike/fajlove koje ti se nalaze u tom folderu sortiras po "date modified" ili "date created",znaci nemoj da bude na "sort by date"...to snimi da ti bude po default-u tamo u pictures library...ako se ne snadjes javi...i javi jel uspjelo...

  25. #75
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,397
    Rep Power
    485

    Default

    Quote Originally Posted by NeroAzzurro View Post
    Ovako,cesto mi se desi da mi je wireless na mobilnom odlican,dok je na kompu brzina nikakva. Signal je pun,pa ne znam sta moze biti problem. Cesto se desava,da sa Flat 5 paketom ne mogu youtube normalno da ucitavam.... Ima li ko ideju sta da radim ? Imam Windows 7 da napomenem.
    Quote Originally Posted by NeroAzzurro View Post
    Imam Avast,pa cu preko njega uraditi full scan,nema druge
    Skini msert i malwarebytes i prodji komp...odlican softver za ove stvari...eventualno reinstaliraj browser i drajver od mrezne odnosno wifi kartice...
    I avast/avg mici iz kompa...Ako mozes stavi Kaspersky/Nod ili eventualno od free varijanti Avira nije losa...

Page 3 of 155 FirstFirst 12345671353103 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 41083
    Last Post: Today, 21:10
  2. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 3673
    Last Post: Yesterday, 14:20
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal Soccer Nogomet Calcio...
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 11:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 01:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 19:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •