Page 2 of 151 FirstFirst 1234561252102 ... LastLast
Results 26 to 50 of 3752

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #26
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,111
    Rep Power
    71801

    Default

    Quote Originally Posted by warhead View Post
    jesam nego opet nece sve sam proba i instalira sam guitar rig i na njega ista prica...
    potrazi malo po netu, siguran sam da ces nac. probaj i na 'muzicki' i 'glazbeni' forum

  2. #27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    potrazi malo po netu, siguran sam da ces nac. probaj i na 'muzicki' i 'glazbeni' forum
    vjerovatno mi je problem do ulaza za mikorofon nego ako prikljucim na zvucnik dje ima ulaz od mikrofona oce li mi radit onda
    Master of Puppets

  3. #28
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,111
    Rep Power
    71801

    Default

    Quote Originally Posted by warhead View Post
    vjerovatno mi je problem do ulaza za mikorofon nego ako prikljucim na zvucnik dje ima ulaz od mikrofona oce li mi radit onda
    tek onda nece

  4. #29
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    tek onda nece
    zezas se e qq ja ako cu vise pokusavat poludio no cu skupit pare i uzet neko pojacalo...
    Master of Puppets

  5. #30
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,111
    Rep Power
    71801

    Default

    Quote Originally Posted by warhead View Post
    zezas se e qq ja ako cu vise pokusavat poludio no cu skupit pare i uzet neko pojacalo...
    ja sam mucio muku s tim prije jedno 3, 4 godine i onda sam uzeo Line6 Toneport. progooglaj pa ces vidjet o cemu se radi. uz njega dobijes i software slican Amplitube-u i GRig-u. jos uvijek ga koristim

  6. #31
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    ja sam mucio muku s tim prije jedno 3, 4 godine i onda sam uzeo Line6 Toneport. progooglaj pa ces vidjet o cemu se radi. uz njega dobijes i software slican Amplitube-u i GRig-u. jos uvijek ga koristim
    vidjoh to je odlicna stvar koliko si ga platio?ima li taj softver standardnih efekata clean,drive...da je mene da mi neko namjesti ovo castio bih ga 10 eura samo da mi radi jer sam prije 2 dana uzeo gitaru i jos je nisam proba bez kod covjeka dje sam je kupio
    Master of Puppets

  7. #32
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,632
    Rep Power
    125099

    Default

    Uffff drugari kako bijase program koji trazi drajvere?
    Ima ih milion al sam ja neki dobar imao, ali neam pojma dje.

    Evo se ja snadjoh pa ako kome bude trebalo nek pici za drajvere na http://www.devid.info/en/ a informacije o njima najlakse preko http://www.aida64.com/downloads.
    Last edited by dub_c; 28-11-11 at 01:07.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

  8. #33
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,111
    Rep Power
    71801

    Default

    Quote Originally Posted by warhead View Post
    vidjoh to je odlicna stvar koliko si ga platio?ima li taj softver standardnih efekata clean,drive...da je mene da mi neko namjesti ovo castio bih ga 10 eura samo da mi radi jer sam prije 2 dana uzeo gitaru i jos je nisam proba bez kod covjeka dje sam je kupio
    ima masu efekata + mozes da skines... platio sam ga oko 80e cini mi se.

  9. #34
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    669
    Rep Power
    31

    Default

    Quote Originally Posted by warhead View Post
    zna li ko zasto kad ocu da prikljucim gitaru na komp preko programa Amplitube 3 nece nista da se cuje samo šušti instalira sam i asio4all drajvere pa opet neće.Drug mi koristi isto to a njemu radi da li je do zvucne kartice ili do necega drugog?
    Pretpostavljam cim nisi naveo koju audio karticu imas da si prikljucio gitaru na neku integrisanu ili neku jeftinu, a to ne ide. Cak iako namjestis driver i spojis sve latencija i nekvalitet zvuka ce biti nenormalni. Za male pare(40-50eur) mozes naci vrhunske sound kartice ali opet ako imas lose zvucnike razmisli o nekom 10w pojacalu(to je taj cijenovni rang). Ja sam sibao amplitube metal na x-fi xtreme music sa asio driverima i kvalitet je na primjer bio bolji od roland micro cube-a koje sam u tom trenutku imao za vjezbu tako da ti preporucujem ovu karticu(sada je mozes naci za 30, 40 eura).

  10. #35
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,111
    Rep Power
    71801

    Default

    Quote Originally Posted by Milosmmm View Post
    Pretpostavljam cim nisi naveo koju audio karticu imas da si prikljucio gitaru na neku integrisanu ili neku jeftinu, a to ne ide. Cak iako namjestis driver i spojis sve latencija i nekvalitet zvuka ce biti nenormalni. Za male pare(40-50eur) mozes naci vrhunske sound kartice ali opet ako imas lose zvucnike razmisli o nekom 10w pojacalu(to je taj cijenovni rang). Ja sam sibao amplitube metal na x-fi xtreme music sa asio driverima i kvalitet je na primjer bio bolji od roland micro cube-a koje sam u tom trenutku imao za vjezbu tako da ti preporucujem ovu karticu(sada je mozes naci za 30, 40 eura).
    latencija je podnosljiva. meni je (toga se sjecam ) bila od 4-13ms, ali kvalitet zvuka je bio los + uvijek neki problemi s podesavanjima i sl .

  11. #36
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    worldwide
    Posts
    25,161
    Rep Power
    46760

    Default

    jedna neobicna problematika, imam dvije kuce u jednu je adsl i wifi ruter, u drugu imam laptop nakacim se sve super, e sad sam kupio tv koji ima lan prikljucak, i ja bi ga na net, al ne moze do rutera kablom, da uzmem adapter za wifi je 100 eura, moze li se nekako uzeti ap sa bridge modom i nakaciti na taj ruter pa da podjednako dijelim dokuemnta izmedju njih ? i problem ap je samo radi na wep ?
    Risk , is what makes life worth living

    Never a failure, always a lesson!

  12. #37
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    ima masu efekata + mozes da skines... platio sam ga oko 80e cini mi se.
    uspjeh da napravim mora sam da reinstaliram windows pa ponovo instaliram drajvere za zvuk pa je onda radilo konacno..zvuk je malo losiji al ce posluzit dok se ne uzme neko pojacalo
    Master of Puppets

  13. #38
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    montenegro-pg
    Posts
    18,611
    Rep Power
    36453

    Default

    windows 7 build 7601....not genuine...

    imao sam do sad ovakvih problema ali sam ih lagano sa par loadera micao. sad nema trika. skinuo sma 2-3 loadera i nista. on mi kao odradi to sto treba i restarstuje se ali opet mi se pojavi crn ekran i trazi mi aktivaciju.

    help
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

  14. #39
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,387
    Rep Power
    485

    Default

    Quote Originally Posted by laciale View Post
    windows 7 build 7601....not genuine...

    imao sam do sad ovakvih problema ali sam ih lagano sa par loadera micao. sad nema trika. skinuo sma 2-3 loadera i nista. on mi kao odradi to sto treba i restarstuje se ali opet mi se pojavi crn ekran i trazi mi aktivaciju.

    help
    ovako start>cmd pa tu kucaj sfc /scannow,prije toga za svaki slucaj obrisi kb971033 update...kad to zavrsis odradi aktivaciju sa daz loaderom...

  15. #40
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Djosla View Post
    ovako start>cmd pa tu kucaj sfc /scannow,prije toga za svaki slucaj obrisi kb971033 update...kad to zavrsis odradi aktivaciju sa daz loaderom...
    [SIZE=3][/SIZE][SIZE=3]http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml[/SIZE]

    skini ovo i mace ti se kad se restartuje komp tako je meni uspjelo probaj
    Master of Puppets

  16. #41
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    montenegro-pg
    Posts
    18,611
    Rep Power
    36453

    Default

    [QUOTE=Djosla;2500548]ovako start>cmd pa tu kucaj sfc /scannow,prije toga za svaki slucaj obrisi kb971033 update...kad to zavrsis odradi aktivaciju sa daz loaderom...[/QUOTE

    to je to. ja prosli put nijesma odradio sken do kraja i onda nijesam mogao da kliknem install. hvala sefe.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

  17. #42
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bijelo Polje, Montenegro
    Posts
    136
    Rep Power
    9

    Default

    ko će mi reć kako da proširim particiju na windows 7? imam hdd od 640gb, c particija mi je 50 a d 590gb.
    'ljubav je
    kad znas kada da pustis sve
    i podjes dalje bez nje' - Van Gogh

  18. #43
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,009
    Rep Power
    20069

    Default

    Desni klik na Computer, pa na Manage opciju, izaci ce novi prozor u kojem ces u lijevom Pane-u naci Disk Management, kliknes na nju i otvara se DM u kojem, na desni klik misa na particiju koju zelis da smanjis (u ovom slucaju590GB) otvara opcije, od kojih je jedna Shrink Volume. Tom opcijom smanjis particiju za koliko hoces. To smanjenje ce biti nealocirano, kliknes onda na drugu particiju (iliti 50GB) i izaberes opciju Extend Volume i dodas ovaj nealocirani dio. Posle toga uplatis 5 eura na sljedeci broj ziro-racuna: xxx-xxxx-xxxxxxx. Samo, ovako mozes da izgubis koji podatak sa te vece particije.

  19. #44
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,111
    Rep Power
    71801

    Default

    pojavilo mi se u desnom donjem uglu (W7): 'this copy of windows is not genuine', a crack-ovan je po instalaciji. oce li mi pravit problem ovo?

  20. #45
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,387
    Rep Power
    485

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    pojavilo mi se u desnom donjem uglu (W7): 'this copy of windows is not genuine', a crack-ovan je po instalaciji. oce li mi pravit problem ovo?
    I za tebe vazi isto rjesenje :

    Quote Originally Posted by Djosla
    ovako start>cmd pa tu kucaj sfc /scannow,prije toga za svaki slucaj obrisi kb971033 update...kad to zavrsis odradi aktivaciju sa daz loaderom...

  21. #46
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Temples of Syrinx
    Posts
    4,139
    Rep Power
    27977

  22. #47
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,111
    Rep Power
    71801

    Default

    Quote Originally Posted by Djosla View Post
    I za tebe vazi isto rjesenje :
    ''You must be an administrator running a console session in order to
    use the sfc utility''
    ?

    i kako da izbrisem taj update?

  23. #48
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,387
    Rep Power
    485

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    ''You must be an administrator running a console session in order to
    use the sfc utility''
    ?

    i kako da izbrisem taj update?
    Klikni Start kucaj Command prompt u search bar-u,ikonica ce ti se pojaviti u samom vrhu,desni klik i izaberi opciju Run as administrator,onda ces moci odraditi scan...

    Sto se tice update-a u control panel udjes tamo gdje brises programe(programs/programs and features) i sa lijeve strane imas opciju View installed updates,kada kliknes tu samo pronadji kb971033 desni klik i uninstall(neki update-i ne mogu da se izbrisu ali ovaj bi trebalo da moze,uostalom najnoviji daz ce ti raditi i ako ovo ne obrises,al eto bolje je)Moze se desiti da ti ostane crni ekran i poslije aktivacije,sve sto treba da uradis je da odes na microsoft-ov sajt i da odradis validaciju i nakon toga restartujes komp,poslije toga ces moci staviti pozadinu koju oces i sto god oces...

  24. #49
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,632
    Rep Power
    125099

    Default

    Imam licencirani XP al nemam cd od njega niti bilo sto drugo. Mogu li kako da reinstaliram komp a zadrzim licencu?
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

  25. #50
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    158
    Rep Power
    11

    Default

    Slika sve govori,pomagajte

    http://i.imgur.com/02PJm.jpg

Page 2 of 151 FirstFirst 1234561252102 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 39810
    Last Post: Today, 21:46
  2. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 3546
    Last Post: 09-07-19, 10:53
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal Soccer Nogomet Calcio...
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 11:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 01:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 19:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •