Page 109 of 160 FirstFirst ... 95999105106107108109110111112113119159 ... LastLast
Results 2,701 to 2,725 of 3997

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #2701
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1,007
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    63

    Default

    Hvala Pekmene, javljam ti se na pm.

  2. #2702
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Bar, Montenegro
    Posts
    1,515
    Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    169066

    Default

    Kako da iskljucim programe da se ne pale pri podizanju sistema a da nije preko task managera (win 10)? Dakle, stoji opcija "disabled" ali se ipak neke komponente programa pale. Konkretno Autodesk i sve vezano za nju mi je na disable, ali u background processes mi stoji Autodesk application manager. Takodje, imam jos dosta tih sitnih programa koje se pale uz pc a ne mogu da ih iskljucim preko ove standardne startup liste u task manageru.
    I can't explain and I won't even try

  3. #2703
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    somewhere in a private place
    Posts
    8,427
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts
    Rep Power
    208717

    Default

    Jesi probao msconfig pa u services da ugasiš ?
    deuscroix

  4. #2704
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Bar, Montenegro
    Posts
    1,515
    Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    169066

    Default

    Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Jesi probao msconfig pa u services da ugasiš ?
    Konstantno sam isao u startup, a problem mi je bio u services.. Glupan . Hvala!
    I can't explain and I won't even try

  5. #2705
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Niksic
    Posts
    278
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    4

    Default

    Imam problem, kad igram igrice i pauziram neko vrijeme i ne diram nista na tastaturi 2-3 minuta fps mi padne od npr 300 na 30 i sve pocne da koci dok ne pritisnem neko dugme na tastaturi, onda se opet sve vrati u normalu... Na svakoj igrici je isti problem... Sta to moze biti, zna li ko?

  6. #2706
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,366
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    1379244

    Default

    ugasi screen saver

    Kokoška

  7. #2707
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4,954
    Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    26 Posts
    Rep Power
    419582

    Default

    Dje najbolje/najpovoljnije kupit sifrator s cipovima onima za ulaz ?

    Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app

  8. #2708
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Niksic
    Posts
    278
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    ugasi screen saver
    nije to probao sam ;0

  9. #2709
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    somewhere in a private place
    Posts
    8,427
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts
    Rep Power
    208717

    Default

    Quote Originally Posted by pfc3 View Post
    nije to probao sam ;0
    Probaj ovo
    deuscroix

  10. #2710
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Niksic
    Posts
    278
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Probaj ovo
    probao, nista opet...

  11. #2711
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    19,973
    Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    215
    Thanked in
    97 Posts
    Rep Power
    1501294

    Default

    Kako bješe onaj "domaći" online YT konvertor, neki momak ga je pominjao na forumima, trika nema da mogu naći?
    I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.

  12. #2712
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    7,790
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    19 Posts
    Rep Power
    260499

    Default

    Ytbmp3
    Odličan je, svakodnevno ga koristim.

    Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher



  13. #2713
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,964
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    41415

    Default

    Slucajno sam primijetio da mi je jedan sajt pri logovanju zabiljezio IP adresu: 10.10.100.XXX Istovremeno sam usao u podesavanja rutera i vidio da je jedna od 'standardnih': 85.94.X.X Ukucao sam i u google 'my ip address' i bila je ista kao i u podesavanjima rutera. Cudno mi je bilo pa rekoh da ne zna neko o cemu se radi?

  14. #2714
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,659
    Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    25
    Thanked in
    12 Posts
    Rep Power
    199092

    Default

    Šta treba da uradim kako bih bio siguran da niko ne može da odradi recover obrisanih fajlova sa Hard Diska...nemam kad da pitam gugl pa pomagajte...
    Reinstalacija operativnog ili neki program?...dajte najlakše/najbrže rješenje.
    Zaštićen si ka' međed u CG

  15. #2715
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    18,547
    Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    171
    Thanked in
    87 Posts
    Rep Power
    721000

    Default

    Ako nemaš vremena za guglanje, nećeš imati ni da odradiš to kako treba... Čini mi se da se radi format i bar dva puta fuliraš disk novim podacima...

    Sent from Tapatalk
    #fakenews

  16. #2716
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    584
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    23711

    Default

    Quote Originally Posted by safra View Post
    Šta treba da uradim kako bih bio siguran da niko ne može da odradi recover obrisanih fajlova sa Hard Diska...nemam kad da pitam gugl pa pomagajte...
    Reinstalacija operativnog ili neki program?...dajte najlakše/najbrže rješenje.
    Izgleda da CCleaner ima opciju "Drive Wiper" koja radi to sto zelis. Evo korisnog clanka

    http://www.pcworld.com/article/21553...nd-drives.html

    Ja nikada nisam imao potrebu da brisem fajlove na taj nacin tako da ne govorim na osnovu licnog iskustva.

    Medo je u pravu. Ako zelis nekad da rijesis problem vezan za racunare desava se da je potrebno izdvojiti dosta vremena, strpljenja i naravno guglanja

  17. #2717
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    4,025
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    48
    Thanked in
    30 Posts
    Rep Power
    278689

    Default

    Quote Originally Posted by safra View Post
    Šta treba da uradim kako bih bio siguran da niko ne može da odradi recover obrisanih fajlova sa Hard Diska...nemam kad da pitam gugl pa pomagajte...
    Reinstalacija operativnog ili neki program?...dajte najlakše/najbrže rješenje.
    Bilo koji program za Low level format. Sa random upisom nula i jedinica. Otprilike disk od 1TB treba oko 24-26 sati da pobrise. Postoje tehnike da se i odavde izvuku podaci, ali je za pretpostaviti da nisi zanimljiv NSA pa je dovoljno.
    Hirens boot ili Strelec posjeduju ove softvere unutar HDD tools

  18. #2718
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,993
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    38338

    Default

    Kako da ugasim jebenu autokorekciju sa svih jebenih majkrosoftovih programa od jednom??? Ili to moram da napravim na svakom jebenom programu pojedinačno? Jedva to utulih sa jebenog worda 2016 i sada kucam mail na autluk i isti ***** se ponavlja... Oće li me tako opučit i na sve ostale majkrosoft programe kada krenem da ih koristim? Uzeh da pišem neki mail od velike važnosti i svaku jebenu treću riječ mi ispravlja, miče mi jebene kvrčice sa slova i svako i piše velikim slovom jebalo ga "aj" pi... Đe tu jebenu opciju da uklonim iz posranog autluka, i nemoj da mi je ko rekao da probam neki drugi program..
    MONTENEGRO
    Voulez vous coucher avec moi?

  19. #2719
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    18,547
    Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    171
    Thanked in
    87 Posts
    Rep Power
    721000

    Default

    Last edited by MeDo_JE; 26-07-17 at 21:50.
    #fakenews

  20. #2720
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Montenegro
    Posts
    5,162
    Thanks Thanks Given 
    72
    Thanks Thanks Received 
    46
    Thanked in
    37 Posts
    Rep Power
    189742

    Default

    Quote Originally Posted by ssaajjkkoo View Post
    Kako da ugasim jebenu autokorekciju sa svih jebenih majkrosoftovih programa od jednom??? Ili to moram da napravim na svakom jebenom programu pojedinačno? Jedva to utulih sa jebenog worda 2016 i sada kucam mail na autluk i isti ***** se ponavlja... Oće li me tako opučit i na sve ostale majkrosoft programe kada krenem da ih koristim? Uzeh da pišem neki mail od velike važnosti i svaku jebenu treću riječ mi ispravlja, miče mi jebene kvrčice sa slova i svako i piše velikim slovom jebalo ga "aj" pi... Đe tu jebenu opciju da uklonim iz posranog autluka, i nemoj da mi je ko rekao da probam neki drugi program..
    Ne nerviraj se. Polako.
    Moraš na svaku posebno, da ja znam.
    https://www.computerhope.com/issues/ch000564.htm

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP

  21. #2721
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,993
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    38338

    Default

    Ništa to, ovo je outlook, tj. windows 10 mail app, i kako mi se čini nema rješenja, jer se i drugi ljudi žale na problem i ne vidim da su ga riješili nekako.. Nisam nervozan

    Samo poludi čovjek na momenat tako, kada ti treba nešto. Sada moram da tražim đe mi je jebena stranica od maila da se ulogujem na njega i da sa te stranice šaljem mail, a nije gmail, i ne znam koja je no moram da tražim.. nebitno... poenta je da moram da tražim nešto zašta sam mislio da sam obezbijedio sebi kada sam montirao na mailapp prije par mjeseci.. i tek mi sad treba jbg.. juče zbog veoma sličnog posla samo duži mail sam pisao i kucao sam ga prvo u wordu i opet isti problem, prvo sam mislio da ga ignorišem završim mail i velika stvar, ali kada kucaš tekst na dvije strane i svaku treću riječ ti ispravlja, pukne ti film, zaboraviš šta si pisao i sve ode dođavola, još ako krene jebeni kompjuter da koči, a ne bi trebao... sobzirom na uloženo.. bacio bih ga kroz prozor. Ali onda stanem, nasmijem se na tu misao, oraspoložim se malo i probam da nastavim i za manje od minute totalno pomračenje... mada samo psihički, ovako da me vidiš nikada ne bi pogodio da sam nervozan tj. da sam se iznervirao...
    MONTENEGRO
    Voulez vous coucher avec moi?

  22. #2722
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    18,547
    Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    171
    Thanked in
    87 Posts
    Rep Power
    721000

    Default

    Iscukaj u word i odradi copy/paste..

    Sent from Tapatalk
    #fakenews

  23. #2723
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    276
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    16570

    Default

    Umjesto engleskog stavi srpski jezik i srpsku tastaturu i ja mislim da nebi trebalo da ti vrši ispravke

  24. #2724
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pg
    Posts
    3,559
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    521294

    Default

    Uvalise mi neko smece od laptopa da reinstaliram lenovo 3000 n100 i na njega windows xp. Instalirah sve drajvere ali nece da otvori nista na internet. Ona ikonica mrtva stoji da je konektovan ali nista ne otvara.
    Zna li ko kako ovo ****** regulisat, ako ga ne slomim do tad?
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

  25. #2725
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,366
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    1379244

    Default

    Quote Originally Posted by Olosh View Post
    Uvalise mi neko smece od laptopa da reinstaliram lenovo 3000 n100 i na njega windows xp. Instalirah sve drajvere ali nece da otvori nista na internet. Ona ikonica mrtva stoji da je konektovan ali nista ne otvara.
    Zna li ko kako ovo ****** regulisat, ako ga ne slomim do tad?
    Probaj da ugasis windowsov firewall (ili neki drugi koji koji si instalirao), vidji je li dodijeljena automatska IP adresa...
    Probaj iz ms-dosa pingovat npr www.google.com, i vidi vraca li ista.

    Kokoška

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 43133
    Last Post: Today, 18:17
  2. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 3733
    Last Post: Today, 15:29
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 12:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 20:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •