???????
Sent from my Galaxy S using Tapatalk
imamo ovakav topic za hardware a valjalo bi za software...
moj problem: (wireless) na laptop internet radi normalno, na telefon takodje ali na desktop nema sanse da se konektuje. od juce stoji na acquiring network adress. koristim D-Link DWA-140 wifi ruter...kad udjem u connection manager pise connected, signal na 85%... sta mi je cinjet?
???????
pretpostavljam da je taj connection manager instaliran sa drajverima, deinstaliraj ga ili jednostavno prebaci na windowsov con. manager, pa onda probaj da se zakacis
067-572270
Reinstalitao sam ali nista... stoji na acquiring a ispod toga pise da sam konektovan. Slicno kao na dlink con manageru.
Koja ti je wifi kartica (model) na Desktopu ili se kacis preko kabla ?
[Edit] Npr. ja imam wifi karticu koja je USB i koju sam kupio kad su se tek pojavile u PG. To je stari model koji ne podrzava WPA2 enkripciju i slicne stvari koje su se pojavile kasnije (a koje notebook i telefon podrzavaju). Tako ova kartica moze da "stigne" u konekciji dokle i ta tvoja, ali ne moze dalje pa provjeri da li ti je na ruteru podesena neka enkripcija koju wifi kartica na desktopu ne podrzava.
Last edited by Knut; 08-11-11 at 13:23.
Vec rekoh da koristim dlink wifi ruter, dakle bez kabla. Kupljen prije nesto vise od pola godine. Nije problem u enkripciji...
F5
Jes'
Moj ti je savjet da iskuliras taj program i da ga lijepo izbrises...ako ti treba cistac registrija skini CCleaner koji je inace free i odlican je...
imam CC i malo sam pocistio to smece... :>
tutti quanti cantano e bevono per te!
E ovako, javi mi se danas problem sa zvucnicima koji su prikopcani na laptop, nece da puste zvuk, i udjem u Sound kad tamo slusalice podesene samo za komunikaciju, ja da promjenim u default, nece. Uglavnom, zvucnici rade, ali nece da puste zvuk preko kanala za slusalice. Sto da se radi?
Iskljucenje mozga samo osta.
to se i meni desavalo sa kompom jesi probao da updatujes drajvere ili iste ponoovo da instaliras
Master of Puppets
Nisam, jesi ti sa reinst. drivera rijesio problem?
ja sam reinstalirao cijeli komp pa mi je posle radilo
Master of Puppets
E fino me nauci Pokusah da instaliram driver, kad trt, prijavljuje mi neku gresku! aaaaaaa
Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
Sto da mu radim? Nije moj komp, trebaju mi podaci, nemam nikakvog cda za njega :/
Hvalaa
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pao ti je sistem,podatke mozete izvuci uz pomoc hiren`s boot-a, a ukoliko ocete da sredite to bez reinstalacije sistema:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post2434632
ovdje sam to do detalja opisao...u svakom slucaju trebace ti xp disk...
Last edited by Djosla; 24-11-11 at 22:13.
zna li ko zasto kad ocu da prikljucim gitaru na komp preko programa Amplitube 3 nece nista da se cuje samo šušti instalira sam i asio4all drajvere pa opet neće.Drug mi koristi isto to a njemu radi da li je do zvucne kartice ili do necega drugog?
Master of Puppets
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks