Display Driver Uninstaller.
Hvala ti na brzom odgovoru, mozes li mi samo jos reci kako da obrisem drajvere ? Nisam bas strucan
Display Driver Uninstaller.
Moze li mi ko pomoci kako da rijesim problem sa USB device conecting/disconecting na win 10. Juce sam cini mi se imao update i sve je normalno funkcionisalo, danas u toku dana poceo je problem da se javlja: povadim sve iz komojutera i ono i dalje...
Sve korake sam odradio sto je na netu bilo u windows Sloved threads-u i neke sa Youtube-a ali i dalje se problem javlja.
Послато са Коња помоћу Тапатока
Drug je zaboravio lozinku za windows na racunaru koji nije koristio godinama.
Da ne bi nanovo reinstalirao windows, moze li se trazenje lozinke nekako deaktivirati ili se pomocu nekih programa saznati koja mu je lozinka bila?
Kontam da se mora primijeniti neka hakerska metoda, ali muka na sve nacera celjade...
Ima li neko link od nekog besplatnog VPN-a ili neku verziju sa torrenta koja radi?
Ekipa, ima li ko iskustva sa laptopovima koji dodju fabricki sa Windows 10 u S modu. Kako ga maknuti. Jer reinstalacija sistema ne pomaze. Pozdravljammm..
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
ako si uzeo majnersku kartu ganjaj original bios,a to ćeš jedino uspjeti tako što ćeš fizički da je izvadiš iz računara i svojim očima da vidiš šta piše na samoj memoriji čija je i da na unverified uploads na techpowerupu juriš bios sa podrškom za tu memoriju pa redom flešuješ dok ne nabasaš na neki koji radi.
ako imaš bios switch probaj sa drugom pozicijom.
ako nije majnerska karta,i ovo gore ne pomogne zveknuo je čip i tu pomoći nema,nikakvo kuglanje,pečenje,flešovanje,ništa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks