Page 157 of 159 FirstFirst ... 57107147153154155156157158159 LastLast
Results 3,901 to 3,925 of 3974

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #3901
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8,411
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts
    Rep Power
    247554

    Default

    Nije štrikrirano, probao sam i strikirati i staviti 4096,ali nista

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

  2. #3902
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    831
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    43966

    Default

    Quote Originally Posted by pumba View Post
    Nije štrikrirano, probao sam i strikirati i staviti 4096,ali nista

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

    kad upalish komp da li se na pocetnu ekranu ispise kolicina RAM,ono pri inicijalizaciji. A probaj i u BIOS da vidis koliko detektuje ako ima opcija da ti ispise.
    I otvori kuciste i vidi imas li stvarno 4GB rama? Mozda 2x1GB ili 1x2 GB???

  3. #3903
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8,411
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts
    Rep Power
    247554

    Default

    Problem ne izgleda u mhz, nijesu isti moduli 4x1gb je...

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

  4. #3904
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,350
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts
    Rep Power
    1366868

    Default

    Quote Originally Posted by pumba View Post
    Nije štrikrirano, probao sam i strikirati i staviti 4096,ali nista

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
    Ajde jos samo probaj da za vrijednost zadas 0.
    Restartuj pa vidji oce li rijesiti problem.

    Kokoška

  5. #3905
    Join Date
    May 2016
    Posts
    171
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    24881

    Default

    Quote Originally Posted by pumba View Post
    Problem ne izgleda u mhz, nijesu isti moduli 4x1gb je...

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
    Nema veze sto nije ista brzina, oni svi rade na istu brzinu, na brzinu najsporijeg modula. Mislim da je to do Windows-a. Windows 7ica je imala problema sa RAM memorijom, pogotovo da ako je DDR2.

  6. #3906
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    542
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    94059

    Default

    Radiće na brzinu najsporijeg, ali samo ako su kompatibilni

  7. #3907
    Join Date
    May 2016
    Posts
    171
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    24881

    Default

    Da, ali s obizorm da mu ih pokazuje, sva 4 stika, znaci da su kompatibilni. Mislim da je to samo kako Windows 7 upravlja memorijom.

  8. #3908
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    542
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    94059

    Default

    Pa nije javio da mu je pokazao svih 4 čini mi se
    Edit
    Jeste u prvom postu
    Meni i dalje ovo miriše na ddr voltažu.
    Last edited by Ickorz; 21-11-19 at 19:27.

  9. #3909
    Join Date
    May 2016
    Posts
    171
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    24881

    Default

    Nije problem do ram stikera, da jes ne bi ih prikazao u Windows-u. Ili bi prikazao grešku kad se pali ili se ne bi upalio uospte.

    Koliko se sjećam, kad sam koristio laptop sa Win 7, imao sam 6GB rama, cini mi se da mi je od kad sam ga kupio prikazivao oko 4GB useable. I dalje imam taj laptop, na Win 10 mi pokazuje 6GB.

  10. #3910
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    5,492
    Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    16 Posts
    Rep Power
    303334

    Default

    Totalno sam ispao iz ovih voda, a nekad sam pratio sve zivo...
    Ima li kakav besplatan antivirus da valja?

    Koji me nece smarat sa reklamama i sa napomenama da mogu da kupim punu verziju za svega 59.999$!!!!!!!!

    Mada generalno ne zalazim na neke lijeve sajtove niti skidam igrice i filmove i cuda s torenta...
    Ali cesto kupujem online, pa cisto da mi kartica nedje ne ode s kakvim keylogerom ili necim
    Last edited by Laz; 23-11-19 at 14:24.



  11. #3911
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    542
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    94059

    Default

    MSE je bez reklama, samo pogledaj da li ti odgovara

    Sent from my F3111 using Tapatalk

  12. #3912
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,839
    Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    146560

    Default

    Meni avira personal zavrsava extra posao

    Sent from my Mate 10 pro using Tapatalk
    Satelitski resiveri/Oprema
    [email protected]

  13. #3913
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,350
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts
    Rep Power
    1366868

    Default

    Ja koristim Avast. Besplatan je.
    Ima i verzija koja se placa, i za to iskoci notifikacija jednom u sto godina, samo kliknes na "No, thanks".
    A ako je iko alergican na napadne reklame, onda sam to ja, tako da ta notifikacija ne da nije napadna, nego je bas zanemarljiva.
    Od mene preporuka za Avast.

    Kokoška

  14. #3914
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    67
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    8

    Default

    Radi li neko jailbreak na ios u Cg? Ukoliko neko ima neku info. zamolio bih vas da posaljete poruku. Hvala.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #3915
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    90
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    7322

    Default

    Quote Originally Posted by Pasha View Post
    Radi li neko jailbreak na ios u Cg? Ukoliko neko ima neku info. zamolio bih vas da posaljete poruku. Hvala.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sto ce ti ko, u tri koraka se zavrsava to

  16. #3916
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,035
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    16

    Default

    Dobih jedan Imac 2009 god u neku kompezanciju i pogledam na netu dosta na isti model ima win 10 instaliran sve radi super pa uzeh i probah sam to odradit i sjebah ga sad nema os uopste na njega samo mogu da udjem u recovery mod kad probam instal odraditi novi sa os x lion koji je bio na njega odjem do djela gdje trazi apple id i nemogu dalje znaci zaglavio sam.
    Ima li iko sa forum ako zna kako odraditi instalaciju win 7 preko usb ili externog dvd citaca na ovo cudo ja sam slab sa apple ne znam gdje udaram.
    Model je Imac late 2009 27 incha 2,5k ekran i7 procesor i hd 4850 512mb ddr sa 8 gb ddr na 1066 znaci trebao bi lagano gurat windows na njega.

  17. #3917
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,035
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by mrzi me da pisem View Post
    Dobih jedan Imac 2009 god u neku kompezanciju i pogledam na netu dosta na isti model ima win 10 instaliran sve radi super pa uzeh i probah sam to odradit i sjebah ga sad nema os uopste na njega samo mogu da udjem u recovery mod kad probam instal odraditi novi sa os x lion koji je bio na njega odjem do djela gdje trazi apple id i nemogu dalje znaci zaglavio sam.
    Ima li iko sa forum ako zna kako odraditi instalaciju win 7 preko usb ili externog dvd citaca na ovo cudo ja sam slab sa apple ne znam gdje udaram.
    Model je Imac late 2009 27 incha 2,5k ekran i7 procesor i hd 4850 512mb ddr sa 8 gb ddr na 1066 znaci trebao bi lagano gurat windows na njega.
    Znaci ako ima ko ko je u stanju da mi odradi ovo da dodje do mene da platim ili da mu ponesem da kod njega to odradimo moze i tako nemam zivaca vise ako ko ima imac pa da klonira njegov system na usb ili externi pa da boot ovo cudo i reinstal win na njega bilo bi extra.

  18. #3918
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2,438
    Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    75897

    Default

    Quote Originally Posted by mrzi me da pisem View Post
    Znaci ako ima ko ko je u stanju da mi odradi ovo da dodje do mene da platim ili da mu ponesem da kod njega to odradimo moze i tako nemam zivaca vise ako ko ima imac pa da klonira njegov system na usb ili externi pa da boot ovo cudo i reinstal win na njega bilo bi extra.
    Mozda u neki servis da ptobas.

  19. #3919
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,035
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    16

    Default

    Uspio sam vratiti njego osx lion na njega sve radi ok ali windows nemogu nikako morat cu ponedeljak poci u neki servis nema druge.

  20. #3920
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    29,377
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    314171

    Default

    Ja bih tu bucnuo Windows 10.
    Ubacao sam ih na modele od 2008.

    Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  21. #3921
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    7,706
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    53 Posts
    Rep Power
    988236

    Default

    Sta bi ono fora sa ovim?
    Ocu da mu install win 10, al zapeh odje.
    Jel treba da ga formatiram?
    Novi je disk, ali nece iz win instalera da ga formatira.
    UEFI je lao top.

    Last edited by technus; 01-12-19 at 16:47.
    'šta to zida sinko, koga sestra brani,
    koliko je love pokupio brat'

  22. #3922
    Join Date
    May 2016
    Posts
    171
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    24881

    Default

    Vrati se korak nazad i pritisni shift + F10. Otvorice se CMD i kucaj:
    Diskpart
    List disk
    Select disk 0 (redni broj ispred hdda koji oces da formatiras)
    Clean
    Convert gpt

    I izadji iz CMDa.

    Ovo ce ti formatirati kompletan HDD ne samo tu particiju.

  23. #3923
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    7,706
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    53 Posts
    Rep Power
    988236

    Default

    Nece da mi udje na tu komandu u CMD.
    Lenovo Ideapad je u pitanju.
    Imam neku flesku sa GPartedom, mogu li to na njega zavrsit?
    'šta to zida sinko, koga sestra brani,
    koliko je love pokupio brat'

  24. #3924
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    7,706
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    53 Posts
    Rep Power
    988236

    Default

    Nije CD u pitanju, nego pokusavam da instaliram preko USB na koji sam ubacio i staler preko nekog Windowsovog alata.
    'šta to zida sinko, koga sestra brani,
    koliko je love pokupio brat'

  25. #3925
    Join Date
    May 2016
    Posts
    171
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    24881

    Default

    Jesi li se vratio korak unazad? U gornjem desnom uglu imas strelicu za back.

    Nije ti fleska problem, nego HDD.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 42731
    Last Post: 25-01-20, 20:08
  2. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 3716
    Last Post: 19-01-20, 09:09
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 12:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 20:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •