Page 1 of 168 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 25 of 4200

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,339
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    92300

    Question [SOFTWARE] Pitajte...

    imamo ovakav topic za hardware a valjalo bi za software...

    moj problem: (wireless) na laptop internet radi normalno, na telefon takodje ali na desktop nema sanse da se konektuje. od juce stoji na acquiring network adress. koristim D-Link DWA-140 wifi ruter...kad udjem u connection manager pise connected, signal na 85%... sta mi je cinjet?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,339
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    92300

    Default

    ???????

    Sent from my Galaxy S using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Herceg Novi
    Posts
    13,171
    Thanks Thanks Given 
    586
    Thanks Thanks Received 
    650
    Thanked in
    293 Posts
    Rep Power
    958613

    Default

    Probaj reinstalirati wireless karticu, drivere.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Cetinje
    Posts
    4,130
    Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts
    Rep Power
    36097

    Default

    pretpostavljam da je taj connection manager instaliran sa drajverima, deinstaliraj ga ili jednostavno prebaci na windowsov con. manager, pa onda probaj da se zakacis
    067-572270

  5. #5
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,339
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    92300

    Default

    Reinstalitao sam ali nista... stoji na acquiring a ispod toga pise da sam konektovan. Slicno kao na dlink con manageru.

    Sent from my Galaxy S using Tapatalk

  6. #6
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    PG
    Posts
    240
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    6420

    Default

    Koja ti je wifi kartica (model) na Desktopu ili se kacis preko kabla ?

    [Edit] Npr. ja imam wifi karticu koja je USB i koju sam kupio kad su se tek pojavile u PG. To je stari model koji ne podrzava WPA2 enkripciju i slicne stvari koje su se pojavile kasnije (a koje notebook i telefon podrzavaju). Tako ova kartica moze da "stigne" u konekciji dokle i ta tvoja, ali ne moze dalje pa provjeri da li ti je na ruteru podesena neka enkripcija koju wifi kartica na desktopu ne podrzava.
    Last edited by Knut; 08-11-11 at 14:23.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,339
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    92300

    Default

    Vec rekoh da koristim dlink wifi ruter, dakle bez kabla. Kupljen prije nesto vise od pola godine. Nije problem u enkripciji...

    Sent from my Galaxy S using Tapatalk

  8. #8
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,339
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    92300

    Default

    F5

    Sent from my Galaxy S using Tapatalk

  9. #9
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hero Rift
    Posts
    5,467
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    14 Posts
    Rep Power
    110219

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    imamo ovakav topic za hardware a valjalo bi za software...

    moj problem: (wireless) na laptop internet radi normalno, na telefon takodje ali na desktop nema sanse da se konektuje. od juce stoji na acquiring network adress. koristim D-Link DWA-140 wifi ruter...kad udjem u connection manager pise connected, signal na 85%... sta mi je cinjet?
    je li XP?
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
    067-733-723

  10. #10
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,339
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    92300

    Default

    Jes'

    Sent from my Galaxy S using Tapatalk

  11. #11
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    20 10 ulica
    Posts
    2,803
    Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    19601

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	eror.JPG 
Views:	372 
Size:	17.3 KB 
ID:	69708

    neka pomoc, sa ovim programom sam mako 15 greski, jer ne mogu vise treba mi licenca djao je popio...

    Click image for larger version. 

Name:	untitled0.JPG 
Views:	377 
Size:	28.4 KB 
ID:	69709

    ovo je neka upala...
    Last edited by bole_pfc; 13-11-11 at 13:39.
    tutti quanti cantano e bevono per te!

  12. #12
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,413
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    486

    Default

    Moj ti je savjet da iskuliras taj program i da ga lijepo izbrises...ako ti treba cistac registrija skini CCleaner koji je inace free i odlican je...

  13. #13
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hero Rift
    Posts
    5,467
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    14 Posts
    Rep Power
    110219

    Default

    Quote Originally Posted by bole_pfc View Post
    Click image for larger version. 

Name:	eror.JPG 
Views:	372 
Size:	17.3 KB 
ID:	69708

    neka pomoc, sa ovim programom sam mako 15 greski, jer ne mogu vise treba mi licenca djao je popio...

    Click image for larger version. 

Name:	untitled0.JPG 
Views:	377 
Size:	28.4 KB 
ID:	69709

    ovo je neka upala...
    Upale mu gace u gu*icu (: ma to taj program lazinja, mici ga i skini CCleaner, sto predlaze i Djosla.
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
    067-733-723

  14. #14
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    20 10 ulica
    Posts
    2,803
    Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    19601

    Default

    imam CC i malo sam pocistio to smece... :>
    tutti quanti cantano e bevono per te!

  15. #15
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    6419

    Default

    Quote Originally Posted by bole_pfc View Post
    imam CC i malo sam pocistio to smece... :>
    ccleaner je smece:beguiled:
    Master of Puppets

  16. #16
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,655
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    14 Posts
    Rep Power
    103665

    Default

    E ovako, javi mi se danas problem sa zvucnicima koji su prikopcani na laptop, nece da puste zvuk, i udjem u Sound kad tamo slusalice podesene samo za komunikaciju, ja da promjenim u default, nece. Uglavnom, zvucnici rade, ali nece da puste zvuk preko kanala za slusalice. Sto da se radi?
    Iskljucenje mozga samo osta.

  17. #17
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    6419

    Default

    to se i meni desavalo sa kompom jesi probao da updatujes drajvere ili iste ponoovo da instaliras
    Master of Puppets

  18. #18
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,655
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    14 Posts
    Rep Power
    103665

    Default

    Nisam, jesi ti sa reinst. drivera rijesio problem?
    Iskljucenje mozga samo osta.

  19. #19
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    6419

    Default

    ja sam reinstalirao cijeli komp pa mi je posle radilo
    Master of Puppets

  20. #20
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,655
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    14 Posts
    Rep Power
    103665

    Default

    E fino me nauci Pokusah da instaliram driver, kad trt, prijavljuje mi neku gresku! aaaaaaa
    Iskljucenje mozga samo osta.

  21. #21
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,953
    Thanks Thanks Given 
    489
    Thanks Thanks Received 
    158
    Thanked in
    69 Posts
    Rep Power
    332862

    Default

    Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM

    Sto da mu radim? Nije moj komp, trebaju mi podaci, nemam nikakvog cda za njega :/
    Hvalaa
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

  22. #22
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,413
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    486

    Default

    Pao ti je sistem,podatke mozete izvuci uz pomoc hiren`s boot-a, a ukoliko ocete da sredite to bez reinstalacije sistema:

    https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post2434632

    ovdje sam to do detalja opisao...u svakom slucaju trebace ti xp disk...
    Last edited by Djosla; 24-11-11 at 23:13.

  23. #23
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    6419

    Default

    zna li ko zasto kad ocu da prikljucim gitaru na komp preko programa Amplitube 3 nece nista da se cuje samo šušti instalira sam i asio4all drajvere pa opet neće.Drug mi koristi isto to a njemu radi da li je do zvucne kartice ili do necega drugog?
    Master of Puppets

  24. #24
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13,339
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    92300

    Default

    Quote Originally Posted by warhead View Post
    zna li ko zasto kad ocu da prikljucim gitaru na komp preko programa Amplitube 3 nece nista da se cuje samo šušti instalira sam i asio4all drajvere pa opet neće.Drug mi koristi isto to a njemu radi da li je do zvucne kartice ili do necega drugog?
    uh i ja sam muku mucio s tim nekad . do podesavanja ti je nesto sigurno ali se sad ne bih moga sjetit... jesi li gitaru ukljucio u jack za mic (na kucistu)?

  25. #25
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Podgorica
    Posts
    67
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    6419

    Default

    Quote Originally Posted by clapton View Post
    uh i ja sam muku mucio s tim nekad . do podesavanja ti je nesto sigurno ali se sad ne bih moga sjetit... jesi li gitaru ukljucio u jack za mic (na kucistu)?
    jesam nego opet nece sve sam proba i instalira sam guitar rig i na njega ista prica...
    Master of Puppets

Page 1 of 168 123451151101 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 4004
    Last Post: Today, 01:10
  2. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 46237
    Last Post: 27-11-20, 17:00
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 12:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 20:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •