Page 175 of 175 FirstFirst ... 75125165171172173174175
Results 4,351 to 4,370 of 4370

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #4351
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    7,525
    Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    927 Posts

    Default

    Taj problem se u 90%slucajeva rjesava sa update win na poslednju verziju ili brisanjem u registry windows defender kljuca.
    Jesi li pokusao sta od toga

  2. #4352
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,108
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    23 Posts

    Default

    3h sam pokusavao sve to ali uzalud
    update win, vracanje na stariju verziju, brisanje/instalacija update-a, registry, gpedit, instalacija avasta, malwarebytes-a... Bas sve sto sam nasao po netu da bi moglo rijesiti problem ali jednostavno ne moze

  3. #4353
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    3,839
    Thanks Thanks Given 
    343
    Thanks Thanks Received 
    185
    Thanked in
    166 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by kb8 View Post
    oce li mi neko pomoci da maknem ovu opciju 'The system is managed by your administrator' iz win defendera...Nema sta nijesam pokusao ali dzaba
    Makni windos defender.

  4. #4354
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    947
    Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    172
    Thanked in
    106 Posts

    Default

    nedje si petljao sa insajder buildovima,i sad trt.jedino jovo nanovo sa nule,i in place upgrade ti nece pomoci.

  5. #4355
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    32,720
    Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    694 Posts

    Default

    Koliko ja vidim to se pojavi kada vežeš Microsoft nalog ili neki Excange nalog.
    Jesi li to uradio?

    Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  6. #4356
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    880
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    9 Posts

    Default

    Imam osjecaj da je rijesenje problema vrlo banalno , ali ga ne mogu naci .

    Naime ,nakon nekog windows update-a prije nedelju dana ( ko zna od kad je to , zeznuo sam se da restartujem ) ,taskbar dolje mi ne radi bas kako treba .
    Windows ne mogu kliknuti lijevi klik ( kako dugme , tako i dugme na tastaturi) ,ne mogu pristupiti wifi mrezama ili volume controlu dolje desno isto ,postavke sata i sl. Sad da bih dosao do control panela npr idem desni klik na windows-settings . Volume control ne reaguje na lijevi klik , ali reaguje na desni ,pa open volume mixer . Nece da mi prikaze avalaible wifi networks , ni kad klikam dolje desno , ni kad udjem u control panel , vec se konektujem tako sto svaki put kada ga upalim , odradim troubleshoot za wifi , pa mi da opciju da se automatski konektuje na "defaultni " .

    Shortcutovi koje sam stavio na taskbar ( office , chrome ) rade ok .


    Restarovao explorer , komp , i pogasio /izbrisao sve antivirsne zastite su stvari koje sam do sad odradio , iskreno ne pada mi na pamet nista drugo za sad
    Last edited by Nesh0; 01-07-21 at 11:05.
    A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

  7. #4357
    Join Date
    May 2018
    Posts
    586
    Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Nesh0 View Post
    Imam osjecaj da je rijesenje problema vrlo banalno , ali ga ne mogu naci .

    Naime ,nakon nekog windows update-a prije nedelju dana ( ko zna od kad je to , zeznuo sam se da restartujem ) ,taskbar dolje mi ne radi bas kako treba .
    Windows ne mogu kliknuti lijevi klik ( kako dugme , tako i dugme na tastaturi) ,ne mogu pristupiti wifi mrezama ili volume controlu dolje desno isto ,postavke sata i sl. Sad da bih dosao do control panela npr idem desni klik na windows-settings . Volume control ne reaguje na lijevi klik , ali reaguje na desni ,pa open volume mixer . Nece da mi prikaze avalaible wifi networks , ni kad klikam dolje desno , ni kad udjem u control panel , vec se konektujem tako sto svaki put kada ga upalim , odradim troubleshoot za wifi , pa mi da opciju da se automatski konektuje na "defaultni " .

    Shortcutovi koje sam stavio na taskbar ( office , chrome ) rade ok .


    Restarovao explorer , komp , i pogasio /izbrisao sve antivirsne zastite su stvari koje sam do sad odradio , iskreno ne pada mi na pamet nista drugo za sad

    Izbrisi update.

  8. #4358
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    947
    Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    172
    Thanked in
    106 Posts

    Default

    ako je win 8 i kasniji u pitanju prije ce srediti peglanjem sa sfc i dism komandama.

  9. #4359
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,860
    Thanks Thanks Given 
    485
    Thanks Thanks Received 
    424
    Thanked in
    189 Posts

    Default

    Pitanje vezano za Outlook 2016:
    kako da podesim reminder neprocitanog maila, tj da mi zvoni zvuk sve dok imam neprocitani mail, ili makar da mi na minut-dva zvoni zvuk pristiglog maila.

  10. #4360
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,108
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    23 Posts

    Default

    Kako da iskljucim RGB light na kucistu MS Metropolis? Imam neki prekidac iza na koji se kace svi kablovi ali ka ventilatoru ide jedan i to je za napon ali me nervira ovo svijetlo nema sanse da mogu naci nacin da ga iskljucim

  11. #4361
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    7,525
    Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    927 Posts

    Default

    Je li nakacen na plocu ili na nesto drugo taj ventilator. Ako je na plocu, onda iz biosa, ako je direktno preko molexa, na zalost nema sanse sem da otkines led

    Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

  12. #4362
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,108
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    23 Posts

    Default

    direktno nazalost...

  13. #4363
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Podgorica
    Posts
    716
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    39 Posts

    Default

    Ima li neko ideju kako rijestiti update na Xiaomi 10 pro tek kupljen , od samog starta prijavljuje gresku sa umrezavanjem kada provjerim azuriranje izbaci ovako i pise onemoguceno umrezavanje a onda kada stisnem provjeri azuriranje izbaci nije povezano sa serverom . Mada od samog starta pravi problem sa prijavom na Xiaomi cloud.

    Послато са Mi A2 помоћу Тапатока

  14. #4364
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    8,679
    Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    371
    Thanked in
    221 Posts

    Default

    Zasto bi se sjekirao oko ovoga ako mozes da mi poneses u prodavnicu i da ti oni rijese to, svakako nemas tvojih podatak u njemu.

  15. #4365
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    947
    Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    172
    Thanked in
    106 Posts

    Default

    ...ili ga popeglas xiaomitoolsv2,20 min posla

  16. #4366
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Podgorica
    Posts
    716
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    39 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by GaD View Post
    Zasto bi se sjekirao oko ovoga ako mozes da mi poneses u prodavnicu i da ti oni rijese to, svakako nemas tvojih podatak u njemu.
    Pa tako ce i biti , @umart umart a to mi je druga opcija .

    Послато са Mi A2 помоћу Тапатока

  17. #4367
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    15
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Ako znas malo oko telefona nadjes MIUI global verziju koja tebi treba, skines i instaliras
    Last edited by bagzi30; 10-10-21 at 13:53.

  18. #4368
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    3,839
    Thanks Thanks Given 
    343
    Thanks Thanks Received 
    185
    Thanked in
    166 Posts

    Default

    Gube li se podaci sa telefona ako se instalira drugi MIUI.

  19. #4369
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    23,439
    Thanks Thanks Given 
    1,050
    Thanks Thanks Received 
    1,633
    Thanked in
    820 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Apolo View Post
    Gube li se podaci sa telefona ako se instalira drugi MIUI.
    Preko updatea? Ne.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  20. #4370
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Podgorica
    Posts
    716
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    39 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Apolo View Post
    Gube li se podaci sa telefona ako se instalira drugi MIUI.
    Pa ako stavljas novi ROM onda da .

    Послато са Mi A2 помоћу Тапатока

Page 175 of 175 FirstFirst ... 75125165171172173174175

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 49051
    Last Post: Yesterday, 19:02
  2. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 4351
    Last Post: 01-12-21, 12:32
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 12:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 20:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •