Page 150 of 150 FirstFirst ... 50100140146147148149150
Results 3,726 to 3,737 of 3737

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #3726
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,503
    Rep Power
    42115

    Default

    Drugari,
    sa čim da kloniram hdd na ssd. Oba diska su zakačena na računar. Disk1 na koji mi je regularni os ne diram, disk2 stari je veći od disk3-a koji je ssd.

    Hvala

  2. #3727
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    17,616
    Rep Power
    1043774

    Default

    Macrium Reflect, nema greške.

    Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk
    I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.

  3. #3728
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Herceg Novi
    Posts
    11,632
    Rep Power
    401696

    Default

    MOžeš i sa Acronis True IMage.

  4. #3729
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    286
    Rep Power
    30513

    Default

    acronis ti nece klonirati diskove ukoliko je disk koji se klonira veci od drugog diska.

    Sent from my X5 using Tapatalk

  5. #3730
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,540
    Rep Power
    19790

    Default

    Clonezilla


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #3731
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,503
    Rep Power
    42115

    Default

    Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Macrium Reflect, nema greške.

    Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk
    Ovo je na kraju radilo. Hvala.

  7. #3732
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    ║▌║█║▌║▌║█
    Posts
    1,918
    Rep Power
    514438

    Default

    Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Moracu da vidim kako taj 'Hibernate' da ukljucim uopste, u opcijama 'power'-a ga trenutno ni nemam...
    E vjerujete li da instalirah neki program da vidim koliko mi sve zauzima jer sam bio kratak sa prostorom na SSD i stoji mi da mi samo ova opcija za hibernate zauzima 6-8GB jel moguce to ljudi?
    [goozica]: "Ae jan, pusti druge ljude"

  8. #3733
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    286
    Rep Power
    30513

    Default

    Pise da hibernate zauzima otprilike koliko i ram memorija. Mozes da ga iskljucis. Ima par koraka preko cmd-a. Ukoliko ti nije potrebno da ga gasis nemoj da diras. Ja uvijek imam na laptopu upaljen hibernate jer brze nastavljam rad.

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk

  9. #3734
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    ║▌║█║▌║▌║█
    Posts
    1,918
    Rep Power
    514438

    Default

    Quote Originally Posted by nikolica View Post
    Pise da hibernate zauzima otprilike koliko i ram memorija. Mozes da ga iskljucis. Ima par koraka preko cmd-a. Ukoliko ti nije potrebno da ga gasis nemoj da diras. Ja uvijek imam na laptopu upaljen hibernate jer brze nastavljam rad.

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk
    A meni je on neophodan jer nekad ustanem sa kompa i krenem nedje odma i onda se on sam ugasi za 20min. i uvece isto tako ne gasim ga ja nikad, odgovara mi to samo ga probudim kad mi treba, nego sam bio kratak sa prostorom na SSD a sad uzeh veci SSD, ali mi nije bilo jasno sokirah se u momentu kad vidjeh da 8GB zauzima za opciju da ode na sleep/hibernate kako li se vec tacno zove ovaj moj mod za spavanje nesto mi nerealno bjese ne vjerovah kad vidjeh... edit: a imam 16GB ram, mozda on po modulu meni to racuna 8GB hahahaha...
    Last edited by nemam ti kad; 18-06-19 at 19:27.
    [goozica]: "Ae jan, pusti druge ljude"

  10. #3735
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    286
    Rep Power
    30513

    Default

    Ima ovdje forumasa koji se bolje razumiju od mene. Ja to gledam kao olaksicu u svakodnevnom radu. Jos ako ti je baterija na lt-u losa ovo je dobra stvar prebacis se i samo nastavis da radis

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk

  11. #3736
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    28,197
    Rep Power
    230889

    Default

    Sys fajl od hibernate zauzima koliko i ram što je i logično jer snima kompletan sadržaj RAM na disk prilikom gašenja

    Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  12. #3737
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    18,344
    Rep Power
    992810

    Default

    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Sys fajl od hibernate zauzima koliko i ram što je i logično jer snima kompletan sadržaj RAM na disk prilikom gašenja

    Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    Potvrdjujem.

    Meni se cini da sam ga ja na nekom proslom laptopu prebacio sa jedne particije na drugu i tako oslobodio glavni disk zadrzavajuci mogucnost hibernacije...
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

Page 150 of 150 FirstFirst ... 50100140146147148149150

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 39527
    Last Post: Yesterday, 22:09
  2. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 3526
    Last Post: 13-06-19, 07:27
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal Soccer Nogomet Calcio...
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 11:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 01:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 19:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •