Page 156 of 158 FirstFirst ... 56106146152153154155156157158 LastLast
Results 3,876 to 3,900 of 3941

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #3876
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    820
    Rep Power
    43965

    Default

    Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    Ako neko ima aktivator za office 2016, neka mi se javi u inbox, da mi da link za skidanje ili da mu posaljem mail da mi na mail posalje.
    ja imam preaktiviran ms office 2007 plavu ediciju.radi ko bombona.nema zezancije sa aktivaciom. javi ako treba!

  2. #3877
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,309
    Rep Power
    1336958

    Default

    Quote Originally Posted by napalm View Post
    ja imam preaktiviran ms office 2007 plavu ediciju.radi ko bombona.nema zezancije sa aktivaciom. javi ako treba!
    Imam i ja 2013, al mi treba za druga za 2016.
    Hvala svakako!

    Kokoška

  3. #3878
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    10,515
    Rep Power
    1578911

    Default

    Bi li ti valjao licencirani
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  4. #3879
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,309
    Rep Power
    1336958

    Default

    Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Bi li ti valjao licencirani
    To za druga trazim.
    Meni je 2013 "licenciran"

    Kokoška

  5. #3880
    Join Date
    May 2013
    Location
    Budva
    Posts
    758
    Rep Power
    28099

    Default

    Quote Originally Posted by Dzo_Ni View Post
    Da li ti treba novi ssd ili polovan koji na sebi vec ima sistem?
    Moze i polovan sa sistemom

    Послато са SM-A750FN уз помоћ Тапатока

  6. #3881
    Join Date
    May 2016
    Posts
    157
    Rep Power
    9044

    Default

    KMSpico ke odlican za aktivaciju. Radi i za Windows i za Office, mozete ga skinuti sa torenta.

  7. #3882
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3,104
    Rep Power
    56704

    Default

    Ljudi,ima li dje da uzme polovno kuciste prazno ? Djeca su mi slomili ovo moje,sav je komade pa prebacio sve kompontente?

    Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

  8. #3883
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    22,782
    Rep Power
    1520379

    Default

    Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Ljudi,ima li dje da uzme polovno kuciste prazno ? Djeca su mi slomili ovo moje,sav je komade pa prebacio sve kompontente?

    Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
    Pa nije bas pitanje za 'software' dio ali svakako ces nac' prazno kuciste bilo dje... Nije to nikakav 'specijalni dio' koji se tesko nalazi... Cijena moze bit' od 20e za najobicnija pa do par stotina za gejmerska i sl.
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  9. #3884
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    22,782
    Rep Power
    1520379

    Default

    Nije bas pitanje vec informacija a da ne otvaram novu temu, bacam je ovdje pa ko vidi, vidio je...

    Ukoliko imate .edu mail nalog (ili znate nekog ko ga ima) mozete MalwareBytes licencu da kupite po nenormalnoj cijeni od samo $5 za 4 godine koriscenja (na 1 uredjaj) sto je 95% popusta u odnosu na regularnu cijenu...




    Sve se kupuje legalno, direktno preko njih, pomocu skolske platforme... Prakticno donirate $5 za studentske projekte i dobijete licencu koja vazi 4 pune godine...

    Provjereno i radi sve kako treba...





    Stranica gdje se mogu procitati detalji i kupiti licenca: https://www.malwarebytes.com/student-discount/

    (kao sto rekoh - .edu mail nalog je obavezan)
    Last edited by Fidel Castro; 09-11-19 at 18:37.
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  10. #3885
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,954
    Rep Power
    58521

    Default

    Meni ga smradovi sa fakulteta ugasili iako sam trebao imat pristup njemu neograniceno no aj
    rm -rf /

  11. #3886
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Kotor
    Posts
    3,488
    Rep Power
    484

    Default

    Opet ja sa istim problemom. Imam hp probook 4540s, i default tastatura ne radi, radi samo ova na USB.
    Mijenjao sam hard disk da provjerim nesto i sada kada sam vratio stari, on po defaultu krece da me pita sa onim hp basic system diagnostics-on, ali ja ne mogu jikakvu opciju izabrati jer mi USB tastatura ne radi, a default-na svakako ne radi. Sto mi je cinjeti? Znaci ne mogu da na F10 ili F12 kada se podiže sistem-da udjem u BIOS i sl.
    Kako podignuti sistem, osnosno da predjem preko ove dijagnostike?




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #3887
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    820
    Rep Power
    43965

    Default

    Quote Originally Posted by Koma[MFHN] View Post
    Opet ja sa istim problemom. Imam hp probook 4540s, i default tastatura ne radi, radi samo ova na USB.
    Mijenjao sam hard disk da provjerim nesto i sada kada sam vratio stari, on po defaultu krece da me pita sa onim hp basic system diagnostics-on, ali ja ne mogu jikakvu opciju izabrati jer mi USB tastatura ne radi, a default-na svakako ne radi. Sto mi je cinjeti? Znaci ne mogu da na F10 ili F12 kada se podiže sistem-da udjem u BIOS i sl.
    Kako podignuti sistem, osnosno da predjem preko ove dijagnostike?

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    pa zasto ne zamjenis tastaturu koja ne radi ?
    (ne sjecam se sta ti je bilo/jeste sa kompom od prije)

  13. #3888
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Kotor
    Posts
    3,488
    Rep Power
    484

    Default [SOFTWARE] Pitajte...

    Radi meni usb tastatura, medjutim ova fabricka tastatura ne radi. E sad, usb se ne pali u trenutku podizanja sistema, vec koju sekundu kasnije. U ovom trenutku dijagnostike se ne pali. Tako da trenutno ne znam kako nastaviti dalje.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  14. #3889
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2,347
    Rep Power
    75897

    Default

    Quote Originally Posted by Koma[MFHN] View Post
    Radi meni usb tastatura, medjutim ova fabricka tastatura ne radi. E sad, usb se ne pali u trenutku podizanja sistema, vec koju sekundu kasnije. U ovom trenutku dijagnostike se ne pali. Tako da trenutno ne znam kako nastaviti dalje.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ponesi ga u servis neka oni vide sta mu je.

  15. #3890
    Join Date
    May 2016
    Posts
    157
    Rep Power
    9044

    Default

    Quote Originally Posted by Koma[MFHN] View Post
    Radi meni usb tastatura, medjutim ova fabricka tastatura ne radi. E sad, usb se ne pali u trenutku podizanja sistema, vec koju sekundu kasnije. U ovom trenutku dijagnostike se ne pali. Tako da trenutno ne znam kako nastaviti dalje.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Probaj ovako:

    https://www.google.com/amp/s/www.lap...ios-windows-10

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

  16. #3891
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    820
    Rep Power
    43965

    Default

    Quote Originally Posted by AlreadyExist View Post
    Probaj ovako:

    https://www.google.com/amp/s/www.lap...ios-windows-10

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

    pa sta cemu bios,a ionak mu ne moze unutra kad tasteri ne radi, da bi usao u isti.

  17. #3892
    Join Date
    May 2016
    Posts
    157
    Rep Power
    9044

    Default

    Quote Originally Posted by napalm View Post
    pa sta cemu bios,a ionak mu ne moze unutra kad tasteri ne radi, da bi usao u isti.

    Pa ima mis xD
    A i mislim da mu unutar BIOSa moze ocitati i tu dastaturu na USB.

  18. #3893
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    256
    Rep Power
    16570

    Default

    Quote Originally Posted by Koma[MFHN] View Post
    Opet ja sa istim problemom. Imam hp probook 4540s, i default tastatura ne radi, radi samo ova na USB.
    Mijenjao sam hard disk da provjerim nesto i sada kada sam vratio stari, on po defaultu krece da me pita sa onim hp basic system diagnostics-on, ali ja ne mogu jikakvu opciju izabrati jer mi USB tastatura ne radi, a default-na svakako ne radi. Sto mi je cinjeti? Znaci ne mogu da na F10 ili F12 kada se podiže sistem-da udjem u BIOS i sl.
    Kako podignuti sistem, osnosno da predjem preko ove dijagnostike?




    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kontaktriraj nekog sa kupujem prodajem imaš čak dolje samo tastaturu za 20 evra a možeš i nekog drugog da pitaš da ti samo tastaturu proda možda za manje para

  19. #3894
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Kotor
    Posts
    3,488
    Rep Power
    484

    Default

    Probah drugu tastaturu, opet nece... probacu sjutra trecu novu da vidim da nije slucajno do tastature...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #3895
    Join Date
    May 2016
    Posts
    157
    Rep Power
    9044

    Default

    Quote Originally Posted by Koma[MFHN] View Post
    Probah drugu tastaturu, opet nece... probacu sjutra trecu novu da vidim da nije slucajno do tastature...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Jesi li probao da udjes u BIOS, ili Windows ne moze uopste da ti se pokrene?
    I jos jedno glupo pitanje, jesi li probao drugi USB port? xD

  21. #3896
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8,359
    Rep Power
    222889

    Default

    Imam neki stari računar: gigabyte ep31-ds3l MB, intel dual core procesor, geforce 8500 graficka, W7 ultimate.
    Imam i 4gb rama, ali je samo 2gb usable. Guglao sam, pokušavao neka rješenja sa mijenjanjem msconfig, međutim nije donijelo rezultat, ima li neko ideju što bi to moglo biti i kako da ovo riješim?

  22. #3897
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    503
    Rep Power
    93251

    Default

    Je li win 7 32bit?

  23. #3898
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8,359
    Rep Power
    222889

    Default

    Ne, vec na 64bit.

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

  24. #3899
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    503
    Rep Power
    93251

    Default

    Kroz bios da povećaš voltažu drama. Ali pazi sa tim, povećaj samo malo pa provjeri da li prihvata svih 4 gb

  25. #3900
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    11,309
    Rep Power
    1336958

    Default

    Quote Originally Posted by pumba View Post
    Imam neki stari računar: gigabyte ep31-ds3l MB, intel dual core procesor, geforce 8500 graficka, W7 ultimate.
    Imam i 4gb rama, ali je samo 2gb usable. Guglao sam, pokušavao neka rješenja sa mijenjanjem msconfig, međutim nije donijelo rezultat, ima li neko ideju što bi to moglo biti i kako da ovo riješim?
    U start>search, kucaj "msconfig"
    biraj tab "boot" i klikni na advanced options.

    je li ti strikirano polje maximum memory i koja vrijednost stoji?
    Last edited by DJuzla; 21-11-19 at 10:45.

    Kokoška

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 3682
    Last Post: Yesterday, 12:45
  2. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 42070
    Last Post: 14-12-19, 22:39
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 12:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 20:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •