Nema sto, izgleda nije vise hotmail podrzan u starijim verzijama outlooka.
od prije par mjeseci trazi da outlook podrzava modern authentification, a te verzije outlooka ne mogu na windows 7, koji koristim na ovom racunaru.
Tako da je rjesenje ili noviji windows da instaliram, sa novijim office paketom sto mi je velika kutara, ili (kao sto vec jesam) Thunderbird za windows 7.
Evo ga, sa Thunderbirdom radi.
Hvala svakako.
Htio sam to da ti kažem.
Moraćeš na Office 2019, a to ne možeš na Windows 7.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
poslednji za win7 je 2016,e sad dal' outlook radi i dalje na 2016 nemam pojma.
edit: ltsc verzija 2016 radi provjereno na win7
Last edited by umart; 18-04-25 at 22:46.
Pitanje u vezi 'messaging' aplikacija. Koristim Whatsapp, Viber i Telegram (tim redom mada je to manje bitno).
Uskoro idem i internet ce mi biti vrlo limitiran (citaj: preskup) tako da ocu da ogranicim sve sto se ogranicit' moze.
Ja godinama koristim 'noroot' aplikaciju kroz koju mogu da omogucim net samo odredjenim aplikacijama, onda kada ja to zelim.
E sad, od onih aplikacija koje 'pustam' ce biti i ove koje sam pomenuo pa ocu da ogranicim da apsolutno ne prima nikakve slike a jos manje video snimke.
Trenutno mi podesavanja ovako izgledaju (spremna za ovo o cemu pricam).
Viber:
Whatsapp:
Telegram:
Da li je to to? Ima li nesto sto sam propustio?
Danke.
--------------------------
Do Not Disturb.
Probaj ti ovako, preko NetGuard...
https://github.com/M66B/NetGuard
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pa to je isto kao ovaj "NoRoot" koji pomenuh... ne treba mi alternativa za njega nego samo u vezi podesavanja za ove konkretne aplikacije kojima ce bit' dopusten pristup netu.
![]()
Last edited by Fidel Castro; 24-05-25 at 18:53.
Do Not Disturb.
Restrict data usage na viber.
Zna li ko šta o ovome? Drugi put mi stiže poruka sa kodom a ne mogu da se sjetim da li sam ikad koristio ovaj idgard ili boxmail.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Ignore
Treba mi neko ko poznaje wordpress, hoću za promijenim tekst koji se nalazi u polju za pretragu "paceholder-u" u kom piše "Search ..." volio bih da to prevedem u "Pretraži" ?
Mozes li mi poslati php fajlove od wordpressa pa pogledam?Da ne kazem da mi das ftp pristup.
Pusti PM.
Last edited by napalm; 19-06-25 at 15:28.
Na koju državu je najbolje napraviti PlayStation nalog?
Na internetu se najčešće savjetuju USA ili UK. Neko pominje Sloveniju kao dobro rješenje. Ima li neka država jasnu prednost?
Usa, neka od država bez poreza…
Dajte predlog za neku firmu koja radi udaljenu podršku za instalaciju softvera, za neke sitne intervencije.
Ja mu dodjem onda kao treci ,,pik" na draftu![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks