Page 158 of 158 FirstFirst ... 58108148154155156157158
Results 3,926 to 3,941 of 3941

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #3926
    Join Date
    May 2016
    Posts
    156
    Rep Power
    9044

    Default

    Quote Originally Posted by AlreadyExist View Post
    Jesi li se vratio korak unazad? U gornjem desnom uglu imas strelicu za back.

    Nije ti fleska problem, nego HDD.
    Gornjem lijevom*

  2. #3927
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    7,314
    Rep Power
    904028

    Default

    Jesam na svakom koraku sam probao Shift+F10, nece da mi izbaci CMD.
    'šta to zida sinko, koga sestra brani,
    koliko je love pokupio brat'

  3. #3928
    Join Date
    May 2016
    Posts
    156
    Rep Power
    9044

    Default

    Jesi li pokrenuo instalaciju preko CDa prije nego sto se Windows podigao?

  4. #3929
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    29,224
    Rep Power
    314066

    Default

    Quote Originally Posted by technus View Post
    Sta bi ono fora sa ovim?
    Ocu da mu install win 10, al zapeh odje.
    Jel treba da ga formatiram?
    Novi je disk, ali nece iz win instalera da ga formatira.
    UEFI je lao top.

    Formatiraj sve parice (imaš opciju delete). Onda klikni next i ćao

    Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  5. #3930
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    7,314
    Rep Power
    904028

    Default

    Nema na disk nikakav sistem, novi je. Nece ni da ga formatira iz ovog USB instalera.
    Evo imam neki Hirens Boot na flesku, usao sam tu u CMD i odradio one komante i konvertovao ga u GPT, da vidimo ove li sad htjeti.
    'šta to zida sinko, koga sestra brani,
    koliko je love pokupio brat'

  6. #3931
    Join Date
    May 2016
    Posts
    156
    Rep Power
    9044

    Default

    Quote Originally Posted by technus View Post
    Nema na disk nikakav sistem, novi je. Nece ni da ga formatira iz ovog USB instalera.
    Evo imam neki Hirens Boot na flesku, usao sam tu u CMD i odradio one komante i konvertovao ga u GPT, da vidimo ove li sad htjeti.
    Moze li?

  7. #3932
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    7,314
    Rep Power
    904028

    Default

    Moze, evo sad zavrsi.
    Smara li Microsoft sa ovim accountom samo na Home verziju win 10 ili i na Pro? I sa ovim security pitanjima?
    Zahvaljujem, vi ste dobri momci

    'šta to zida sinko, koga sestra brani,
    koliko je love pokupio brat'

  8. #3933
    Join Date
    May 2016
    Posts
    156
    Rep Power
    9044

    Default

    Smara svuda, ali ih ne moras praviti. Kad dodjes do tog dijela, imas u donjem lijevom uglu use Offline account. A ja pass stavljam na kraj, kad pokrenem Windows bas zbog tih pitanja.

  9. #3934
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    7,314
    Rep Power
    904028

    Default

    Ma da, i ja sam eskivirao account, tj. otisao na offline, ali ne mogah eskivirat ona 3 security pitanja.
    Hvala jos jednom
    'šta to zida sinko, koga sestra brani,
    koliko je love pokupio brat'

  10. #3935
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,035
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ja bih tu bucnuo Windows 10.
    Ubacao sam ih na modele od 2008.

    Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    Uspio sam ubaciti windows 10 ali mi posle dizanja windowsa samo izgasi ekran crn a on radi u pozadini ako odem u safe boot sve radi ok. Vidim po netu da ih dosta ima isti problem ima nekih resenja ali meni ne polazi to za rukom.
    Danas sam ga rastavio ocistio malo i ubacio 112gb ssd posle toga odradio win 10 bez problema i sve radi ali posle rpvog restarta se sjebe i onda samo crn ekran.
    Kako si ti rijesio problem sa grafikom ako si ga uopste imao jesi li instal preko bootcampa ili si format cijeli drive pa normala sa fleske ili dvd win ubacio?
    Ajde da se dogovorimo da mi odradis ovo na brzaka ako ti nije muka vodim na pecenje picu pivo i sampitu posle

  11. #3936
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    29,224
    Rep Power
    314066

    Default

    Format disk, jer mi MacOs nije uopšte trebao.
    Instaliraj ručno drajvere od grafike, sa obzirom da je grafika odvojena skini sa sajta proizvođača.

    Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  12. #3937
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,035
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Format disk, jer mi MacOs nije uopšte trebao.
    Instaliraj ručno drajvere od grafike, sa obzirom da je grafika odvojena skini sa sajta proizvođača.

    Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    odradio tako i opet isti problem ati mobility radeon 4850 512mb ddr3 je u pitanju i nijedan driver ne podrzava skinuo sam preko 20 do sada i uvjek isti problem

  13. #3938
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,035
    Rep Power
    15

    Default

    Napokon radi jedini problem je gpu driver morao sam iskljuciti automatski update za drivere i skorz ga izbrisati sad radi ali u device menager stoji samo display adapet nema koja je grafika.
    Jedina mana je sto ne mogu promijeniti rezoluciju zakljucana je na 2.5k ali ok slika je dobra.

  14. #3939
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    764
    Rep Power
    12175

    Default

    Ovako, imam zadatak da lab. nalaze iz tabele koju dobijem u papirnoj formi (kao sto dobijete u domu zdravlja) prekucavam u word. Npr konačni proizvod izgleda nesto nalik ovome : " Lipidogram: hol 5.29, trig 1.41, HDL 0.93, LDL 3.72 ". Postoji li program u kom bih mogao da napravim formular sa parametrima, unesem vrijednosti, a onda da mi program taj formular konvertuje u "rečenicu" kako bih smanjio obim posla prilikom unošenja podataka jer bih tako ukucavao samo numeričke vrijednosti ali ne i nazive parametara? Word ima mogucnost prebacivanja tabele u text koja je najpribližnija tome što želim da izvedem. Predpostavljam i da je excel opcija ali mu nisam vješt plus bi kolege radije ukucavale sve po starom nego radili u excelu.

  15. #3940
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    817
    Rep Power
    43965

    Default

    aj daj primjer toga sto hoces tacno. Ti bi samo brojeve da kucas, je li? Pa onda ukucaj rijech u jednu celiju,broj u drugu,opet tekst u trecu,... u excelu. Ako je isti tekst, da se valjda multiplicirat.Nesto tipa "paste special".

  16. #3941
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,987
    Rep Power
    69653

    Default

    trebao bi to excel vrlo lako da uradi sa =concatenate (spaja nekoliko celija u jednu). i onda samo copy/paste u word.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 41982
    Last Post: Today, 08:49
  2. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 3680
    Last Post: 23-11-19, 17:35
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 12:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 20:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •