Meni za sad ublock origin dobro radi na chrome, nema reklama na yt.
Na tel koristim dns adguard i nema reklama na viber, na chrome browser, yt aplikacija ima
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Meni kako kad a mozda zavisi i od same aplikacije.
Ali recimo 'Parallel App' koju redovno koristim nekad otvori bez ijedne reklame (AdGuard izblokira sve) a nekad mi otvori jedno 10 reklama za redom, da se ne moze doc' do zeljene aplikacije.
Ne znam od cega zavisi, kao da nekad taj DNS server ne radi ili ne radi kako treba.
--------------------------
Do Not Disturb.
Meni za sad ublock origin dobro radi na chrome, nema reklama na yt.
Na tel koristim dns adguard i nema reklama na viber, na chrome browser, yt aplikacija ima
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam koliko je ovo pitanje bas za ovaj sektor vezano ali evo postavicu pa neka moderatori prebace dje treba - naime mom muzu se desio sledeci problem - sestra koja zivi u drugoj zemlji mu je jutros slala poruke / slike dok je telefon bio van mreze - iskljucen je bio sa WIFI-ja i te slike su na njenom telefonu uredno poslate i viber je prikazao da su stigle na muzev tel. Medjutim, dobila je povratnu poruku da je pogrijesila broj telefona sa istog viber naloga koji koristi moj muz - pod njegovim brojem telefona i slika te osobe uopste nije ista kao profilna slika mog muza. Zena je skrinsotovala i ostale poruke koje su razmjenjivali sa istog naloga - dio je njegov a ovo sto je jutros slala nije. Kako je moguce da neko drugi ima uvid u slike koje su slate na viber broj koji samo on koristi? Automatski sam usla i njegov google nalog, napravila novu lozinku i odjavila ga sa nekoliko nepoznatih lokacija koje su bile izlistane u listingu. E sad je pitanje, da li je neko mogao da mu hakovanjem gmaila preuzme te slike na svoj tel ili sl. U velikom smo rebusu, pomagajte.
11 godina star PC je rahmetli.. Huswel I3 nastavlja posao
www.magicprodesign.weebly.com
Gdje je fizički mobilni telefon i sim kartica?
Novi nalozi mogu da se dodaju samo sa onog uređaja gdje je viber na mobilnom telefonu.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mozda je neko u medjuvremenu kroistio Viber na racunaru te pregledao poruke. A moze biti i da je imenik pobudalio, kako Viber preuzima podatke iz imenika, mozda je samo proslijedio na broj koji vidi iz imenika
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nije moguce to sto vi mislite. Ona je pogrijesila broj i taj neko joj je ljubazno odgovorio da je u pitanju greska. Fa je haker ne bi joj odgovarao. Ocigledno je spojila dva broja u jedno ime od kojih je jedan pogresan ili pogresan broj pod njegovim imenom na drugo mjesto.
Da nema memorisano više brojeva pod muževim imenom, pa da neko drugi koristi neki od memorisanih brojeva.
Sent from my S24 ultra tastature
Udjes fino na Viber i vidis u settings/account/Desktop and tablets ima lj aktiviranih lokacija … viber moze biti aktivan samo na jedan telefon i na nekoliko racunara/tableta
Drugo… da li su se izlistale te slike i ta konverzacija na telefon kad se povezao na internet ? Ako nije najprije ce biti ovo sto kazu kolege, da je ili pogrijesila sestra broj ili da je u okviru jednog kontakta memorisano vise brojeva pa je to poslo nedje drugo
Stari brojevi koji su neaktivi dugo vremena se opet vracaju u prodaju . Desilo mi se do sad par puta da mi stigne notifikacija “marko , janko” se prijavio na viber al kad podjem na sliku vidim da to uopste vise nije ta osoba jer npr bog zna kad je taj neko prestao da koristi taj broj i kome je zapao sad
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pozdrav kolege, jedno pitanje: napunio mi se memorijski prostor na google u a nemam opciju da ga povecam/dokupim ( znaci dosegao sam maksimum 15GB i sad nece da mi uploaduje slike, video zapise i nista na nalogu).
E sad, kad ukljucim VPN onda mi dozvoljava opciju da dokupim prostor i daje mi se opcija placanja karticom ( vpn imam instalran na compu).
Koliko je to pozudano da ostavim detalje cc i da li ce mi memorijski prostor ako ga dokupim vaziti i ako izgasim VPN opciju?
Izvinite ako pitam gluposti jer nisam bas nesto prestrucan.
Hvala u svakom slucaju
Google sajtovi su prepoznati kao sigurni za koriscenje kartica.
Sve to moze i bez VPNa da se napravi. Treba payment method postojece sa obrises i napravis novi recimo na USA.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prvo, zena nije kucala fizicki drugi broj na viber sto je i logicno s obzirom da mu pise na istoj konverzaciji koja je ranije kreirana. Drugo, viber je instaliran iskljucivo samo na njegovom telefonu. Trece, poslala mu je skrinshotove prethodnih konverzacija koje se vide isto na njegovom telefonu ali samo ta od slanja slika do momenta kad osoba kaze da je greska u telefonu, tih slika i tog odgovora nema na njegovom, takodje profilna slika osobe koja odgovara i njegove nije ista - BTW slika je nesto poput aliena sa tamnom pozadinom. Na kraju, kada sam usla u gmail da mu promijenim sifru za koju su vezane sve app na telefonu, pisalo je da mu je gmail logovan na nekoliko nepoznatih lokacija (jedan TV i jedan mobilni i to bas od 2. i 3. Januara, cak i na gmailu postoji mejl sa upozorenjem da je primijeceno logovanje na novom uredjaju - sve sam te lokacije odjavila kada sam promijenila sifru i nanovo kucala sifru na samom telefonu na kom je instaliran taj viber nalog.. E sad neka nam je bog u pomoc..
Koji besplatni antivirus koristite, tj koji preporucujete?
Ja godinama koristim Avast. Bi li trebalo da prelazim na koji drugi?
Ja na Win 11, a i na Win10 ne koristim nikakvi. Oni imaju sasvim dobar Defender. Avast sam koristio ranije, ali mislim da sad poprilicno usporava rad racunara.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Isto.
Nisam antivirus dodatni instalirao taman od kad je izašao Win10. Koristim Windows Defender i nikad problema sa virusima nisam imao.
Prije toga sam koristio Avast, AVG, Kaspersky i Nod32. Mislim iskreno da baš usporavaju računar...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by mur3633; Yesterday at 06:15.
Ima li na Windows 11 Defender? Koleginica se žali da joj Avira usporava računar. Juče ga izbrisalo i instalirali Avast. Kaže još je gori. Kad ga ugasi na pola sata kompjuter leti
Ima i ništa joj pored njega ne treba.
Ja uz Win imam jos MalwareBytes.. stiti i od 'invazivnih' sajtova kad se klikne mahinalno...
Do Not Disturb.
Ne treba vam antivirus nista
A sto ces rec meni, ja kad sam poceo da koristim kompjuter, 2000., tada su postojali Norton i Kaspersky od ovih zvucnijih antivirusa, mislim da su postojali jos McAfin i PcCilin, ali ne znam nikog da ih je koristio, uglavnom su ljudi bili podijeljeni na Nokiu i Ericsson, Partizan i Zvezdu, i na Norton i Kaspersky.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks