Posle sat vremena cackanja, dodah USA, dodah karticu, upalih vpn, prebacih staru karticu sa Crne Gore na USA i voila![]()
E pa svasta pored zive Turske ti nadje USA))
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ndroid/page569
Ima odje prolistaj ali proste pare svakako....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Bitno je da ti je payment nalog na zemlju gdje Google prodavnica radi.
Isto tako kad krenes da shareujes taj nalog sa nekim mora se kod te osobe ista zemlja podesiti da bi mogao da udje u clanstvo. (family sharing).
Za 2 dolara mjesecno nema muka oko backupa vibera i sl. Nije lose. A ima povoljnijih i boljih svakako. One drive me izadje 10 eura godisnje 1tb.
Last edited by hercules; 11-11-23 at 17:12.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Definitivno ne znam jel' hardware ili software al' ajde ovdje da pitam pa cemo vidjet' dalje...
Zna li iko sto bi ovo moglo da bude?
Na PC ekranu mi se pojavljuju ovi 'random' pikseli, nicim izazvani. Bez obzira u kojem sam programu, igrici ili jednostavno pretrazivacu... pojavljuju mi se ovi 'artifakti' i to svaki put drugaciji, na razlicitim mjestima.
Graficka? Sam panel? Nesto trece?
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Aj potrazicu al' rekoh mozda je neko imao iskustvo ili gledao nesto slicno pa da mi kaze.
Inace je na staroj grafickoj bilo isto (GTX670 ili tako nesto) i to je jedan od (manjih) razloga sto sam je zamjenio sa GTX1060. Pa bi mi bilo cudno da je do nje ali ne iskljucujem nista.
Do Not Disturb.
Imaš li integrisanu grafiku na ploči da probaš?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pa ima valjda AdBlock i za Safari.
Do Not Disturb.
Preporuka za softver koji prikazuje SVE fajlove kad su u pitanju slike?
Zadnjih godina koristim naizmjenicno 'Windows Photo Viewer' i 'Microsoft Picture Photo Manager' kao standardne opcije na Windows-u (da ne kazem nativne).
Medjutim, sa sve vecim % fotki koje su u webp formatu.. pomenuti prikazivaci se nisu pokazali bas najbolje. Posebno kad je "gif" 'zamaskiran' kao webp pa prikaze samo prvi frejm a ne 'gif' kao 'gif'.
Svakako bi trebao i 'gif'-ove da otvara kako treba.
Ako bi imao jos opciju za minimalno edit-ovanje (kao sto ima recimo pomenuti 'Microsoft Picture Photo Manager', to bi bilo idealno. Ne trebaju mi ne znam kakve opcije za edit, crop i resize opcije su mi sve sto bi mi bilo potrebno za tu namjenu.
Zahvaljujem.
Do Not Disturb.
Ja koristim HoneyView. Brz i podrzava sve fajlove za koje znam (webp, gif...)
Jedino sto bi volio da ima opciju da u recimo, Folderu1 sacuva sortiranje fajlova po nazivu, a onda u Folderu2 po datumu, ili u Folderu3 po velicini.
Last edited by dadic; 27-11-23 at 18:23.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks