Page 178 of 178 FirstFirst ... 78128168174175176177178
Results 4,426 to 4,448 of 4448

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

  1. #4426
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    33,524
    Thanks Thanks Given 
    48
    Thanks Thanks Received 
    1,831
    Thanked in
    914 Posts

    Default

    Nemam pojma, većini je 99.99 za ovo...
    Međutim nakon dobio neki offer i evo prihvatile kolege.

    Trenutno je 4 naloga aktivno a za dva su rezervacije odrađene. Nema više slobodnih mjesta.

    Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  2. #4427
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    537
    Thanks Thanks Given 
    700
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    91 Posts

    Default

    Ima li kakav program da mogu editovati text iz pdf….?

  3. #4428
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    16
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Nitro pdf.

    Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

  4. #4429
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    33,524
    Thanks Thanks Given 
    48
    Thanks Thanks Received 
    1,831
    Thanked in
    914 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ima li neko da hoće da uzmemo Microsoft Premium 365 Nalog.
    https://www.microsoft.com/en-ww/micr...lans?market=af

    Svako od nas 6oro bi dobio 1TB prostora, besplatan office za Windows, MacOS, Android ili IOS, 50GB mailbox za cijenu od 10€ za godinu dana ili manje od 1€ mjesečno.
    Mislim da je ovo smiješna ponuda, pa da samo koristite ovaj 1TB prostora ili samo Office licencu...
    Još 2 mjesta

    Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  5. #4430
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    537
    Thanks Thanks Given 
    700
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    91 Posts

    Default

    Ima li kakav win7 kopija da je laksi za stariji laptop core2duo ram 4gb

    Hvala

  6. #4431
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    317
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    Ako uspijes naci tiny w7, stripovan je dosta. Jedino sto je 32bitna verzija


    Sent from my SM-G960F using Tapatalk

  7. The Following User Says Thank You to nikolica For This Useful Post:


  8. #4432
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    317
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Ima li kakav win7 kopija da je laksi za stariji laptop core2duo ram 4gb

    Hvala
    Inace morao bi naci i stariju instalaciju av... ako se ne snadjes za w7 posalji dm

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk

  9. The Following User Says Thank You to nikolica For This Useful Post:


  10. #4433
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    33,524
    Thanks Thanks Given 
    48
    Thanks Thanks Received 
    1,831
    Thanked in
    914 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Ima li kakav win7 kopija da je laksi za stariji laptop core2duo ram 4gb

    Hvala
    Ubaci mu ssd i stavi win 10 normalni.
    Ovo što hoćeš da uradiš ne valja evo 5 godina.

    Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  11. #4434
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    317
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ubaci mu ssd i stavi win 10 normalni.
    Ovo što hoćeš da uradiš ne valja evo 5 godina.

    Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    Istina.

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk

  12. #4435
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    537
    Thanks Thanks Given 
    700
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    91 Posts

    Default

    Koliko kosta ssd?

    Ubacih mu neki tiny win7 ultimate ali 32 bit

  13. #4436
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    24,318
    Thanks Thanks Given 
    1,837
    Thanks Thanks Received 
    2,284
    Thanked in
    1,147 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Koliko kosta ssd?

    Ubacih mu neki tiny win7 ultimate ali 32 bit
    oko 30tak eura os 240GB.
    @Emill ti ih često ima na prodaju.

    SSD preporodi računar, x5 više nego jači procesor ili dodatni RAM.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  14. The Following 3 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:


  15. #4437
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    33,524
    Thanks Thanks Given 
    48
    Thanks Thanks Received 
    1,831
    Thanked in
    914 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Koliko kosta ssd?

    Ubacih mu neki tiny win7 ultimate ali 32 bit
    Ne valja na 4gb rama 32 bita.
    Ne vidi ti toliko i ne može da iskoristi.

    Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  16. #4438
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    27,634
    Thanks Thanks Given 
    1,901
    Thanks Thanks Received 
    2,779
    Thanked in
    1,573 Posts

    Default

    Tehnicko pitanje...

    Imam DVD iz poliklinike sa snimkom magnetne. Da bi se pokrenulo to sto treba da se gleda postoji neki njihov softver.

    Kad se ubaci DVD, ide autorun, tj. automatski startuje program i sve je ok.

    E sad... ja treba da to nekom posaljem virtuelno, tj. da mozeda otvori na drugoj strani bez fizickog DVD-a.

    Pokusao sam klasicno da iskopiram i on startuje ali odma javi da ta verzija moze da se koristi samo sa DVD-em. I cak i kad prodjem tu 'zastitu' onda na sred ekrana stoji 'traka' sa tim upozorenjem koja utice na preglednost samog snimka.

    Pokusao sam i da od tih fajlova kreiram .ISO ali sam naisao na isti problem.

    Ima li neko kakvu drugu ideju ili neki "bolji" softver za kreiranje virtuelnog DVD-a (ISO image) sa kojim bi ovo moglo da se pokrene bez upozorenja i 'smetnji'?

    Hvala.
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------


  17. #4439
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    33,524
    Thanks Thanks Given 
    48
    Thanks Thanks Received 
    1,831
    Thanked in
    914 Posts

    Default

    Probaj da skineš DICOM Viewer pa otvori sa njim.
    Ako radi onda dodaj instalaciju u folder sa DVD pa će druga strana instalirati njega prvo.

    Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  18. The Following User Says Thank You to Bugi For This Useful Post:


  19. #4440
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,285
    Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    136
    Thanked in
    57 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    ….
    Pokusao sam i da od tih fajlova kreiram .ISO ali sam naisao na isti problem.

    Ima li neko kakvu drugu ideju ili neki "bolji" softver za kreiranje virtuelnog DVD-a (ISO image) sa kojim bi ovo moglo da se pokrene bez upozorenja i 'smetnji'?

    Hvala.
    Nemoj “od fajlova” da praviš iso image nego od cijelog CD/DVD-a.

    Ja koristim besplatni CDBurnerXP, nijednom nije omanuo


    Sent from my iPad using Tapatalk Pro
    Bolje imat no' nemat....

  20. The Following User Says Thank You to salmajster For This Useful Post:


  21. #4441
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    27,634
    Thanks Thanks Given 
    1,901
    Thanks Thanks Received 
    2,779
    Thanked in
    1,573 Posts

    Default

    Ovaj CDBurnerXP je odradio posao, rekao bih.

    Tnx
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------


  22. #4442
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    24,318
    Thanks Thanks Given 
    1,837
    Thanks Thanks Received 
    2,284
    Thanked in
    1,147 Posts

    Default

    Ima li neki software koji bi uradio update tagova muzickih fajlova. Da skrati sve na izvodjaca i nazi pjesme.
    Jer kad vidim nesto pita www.blakandiskotekka________HQ muka me hvata.

    Jedan po jedan nije opcija
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  23. #4443
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kotor
    Posts
    2,317
    Thanks Thanks Given 
    377
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

    Default

    @hercules

    Probaj mp3tag https://www.mp3tag.de/en/

  24. The Following User Says Thank You to dadic For This Useful Post:


  25. #4444
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    16
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Ljudi, ima li ko da se bavi odrzavanjem FB stranica, neko ko se dobro razumije u oglasavanje, pravila oglasavanja i sl.

    Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

  26. #4445
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    389
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

    Default

    Pozdrav ljudi
    Problem je sledeci. Upalim pc, podigne se sistem ali od trenutka kad se podigne, pocinje kao da refreshuje desktop. Ne vidi se taskbar ni start menu ni nista, niti se moze sta kliknuti, kao da puca explorer konstantno. Bas nista ne mogu uraditi. Bar da pokrenem cmd ili sta god.
    Ako se zaklikam na chrome recimo, otvorice ga i mogu raditi sta god, ali desktop i dalje vrti isto?

  27. #4446
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    389
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

    Default

    Da napomenem da je sve krenulo otkako sam prebacio komponente u drugo kuciste.
    Pc je redovno apdejtovan, tako da ne vjerujem da tu ima nekih problema.
    Jedino sto sam promijenio jesu portovi SATA
    Prije mi je ssd bio na Sata 2, Hdd sata 3
    Sad su 0 i 1.. ali mislim da to nema veze nikakve ��

  28. #4447
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    1,836
    Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    505
    Thanked in
    304 Posts

    Default

    koji je windows?najprostije i najelegantnije rješenje je da,ako je windows 10 ili 11 u pitanju skineš media creation tool i sq njim napraviš butabilan usb i pokreneš setup.exe i 'apgrejduješ' windows sa njim,nema veze što je ažuriran može ista verzija na istu.

  29. #4448
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    389
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

    Default

    Win11
    Probaću tako, hvala ��

Page 178 of 178 FirstFirst ... 78128168174175176177178

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 50783
    Last Post: Yesterday, 21:20
  2. [HARDWARE] Pitajte...
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 4460
    Last Post: Yesterday, 09:56
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 11:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 01:00
  5. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 19:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •