Page 130 of 130 FirstFirst ... 3080120126127128129130
Results 3,226 to 3,247 of 3247

Thread: Pitajte...

  1. #3226
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,321
    Rep Power
    735291

    Default

    Quote Originally Posted by nemam ti kad View Post
    Instaliram fresko Win10, zamolio bih nekoga ako moze da mi proslijedi na PM ili ovdje sto tacno mogu da instaliram da se koliko toliko zastitim od virusa,
    bio sam na Win7 (i imao sam AVAST, Malwarebytes, CCleaner...), puce mi Chrome, nece ni homepage nista kao da nema neta a konekcija na full,
    insta puce i Mozilla posle toga a Explorer bez problema... Opalih scan na navedene AV, preko 3000+ "tracking" , nekoliko "trojan-a" i ostalih meni nepoznatih zaHebancija,
    a onda sam iskopao neki .txt file u system32 dje mi skuplja svako slovo ukucano i OBRISANO pretpostavljam neki keylogg..
    I sto je najjace "quarantin"-"delete" opet isti ku*ac...
    Samo sam format disk nisam ni razmislja sto sve imam na njega i pljasa Win10 idemo ispocetka, znaci izgoreh...

    Ako imate vremena dajte mi neka 2 krstena "FREE" software-a ili Anti-Vi. koje koristite da probam da isprate makar ova regularna s*anja...
    AVG je free, ja ga koristim, mada kazu da malo oce rama da povuce, meni na kucni PC radi ok.
    Za avast kazu da je manje zahtjevan sto se rama tice a hvale ga, njega koristim na poslovnom lap topu, i on radi super.

    Kokoška

  2. #3227
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1,274
    Rep Power
    12003

    Default

    Avira.

  3. #3228
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,321
    Rep Power
    735291

    Default

    Sudeci po komentarima na netu, izmedju Avire i Avasta je mrtva trka.

    Kokoška

  4. #3229
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    ║▌║█║▌║▌║█
    Posts
    1,569
    Rep Power
    320874

    Default

    Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    AVG je free, ja ga koristim, mada kazu da malo oce rama da povuce, meni na kucni PC radi ok.
    Za avast kazu da je manje zahtjevan sto se rama tice a hvale ga, njega koristim na poslovnom lap topu, i on radi super.
    Evo ga AVG pljasa na freski Win10 , cisto sve za sad 0/0, sad ide mijenjanje sifara i ostaloga ispocetka, sa odredjenim mjerama predostroznosti s'obzirom da mi je sve bilo sacuvano na PC na je8eni .txt file u system32 u 10 foldera , isparanoisah se ... Inace ovo sto si pomenuo za RAM radi mi PC na 4GB ne vidim da nesto smeta, doduse meni uglavnom PC sluzi za net i neke sitnije ne toliko zahtjevne programe... Fala Djuzla brt!

    Ostali ako imate sto da dodate uz ovo slobodno, ne skodi... Tu 2-3 programa zastite nisu na odmet...
    Inace procackah malo i kad vidjeh sto sve Chrome i Google generalno "skupljaju" iako sve u opcije "ponistis", da se prepane ceok na momenat, no eto nece ga u moj PC vise dokle god ima drugih browsera...

  5. #3230
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    4,587
    Rep Power
    129886

    Default

    Koristi DuckDuckGo preko Chromea ili bilo kojeg drugog za koliku-toliku anonimnost.
    'Forever young, I want to be forever young'

  6. #3231
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,951
    Rep Power
    266703

    Default

    Quote Originally Posted by technus View Post
    Koristi DuckDuckGo preko Chromea ili bilo kojeg drugog za koliku-toliku anonimnost.
    Opera ima private mode (mislim da to sad imaju svi browseri) i VPN mode što je zgodno da ne instaliras poseban VPN program ako ti treba za internet (npr nedostupni video sadržaj na BBC.com ili Eurosport.com zbog lokacije...)
    Bwoah

  7. #3232
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    ║▌║█║▌║▌║█
    Posts
    1,569
    Rep Power
    320874

    Default

    Quote Originally Posted by technus View Post
    Koristi DuckDuckGo preko Chromea ili bilo kojeg drugog za koliku-toliku anonimnost.
    Hvala, to sam na startu uradio , koristio sam ga i prije ali na drugi OS...

    Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Opera ima private mode (mislim da to sad imaju svi browseri) i VPN mode što je zgodno da ne instaliras poseban VPN program ako ti treba za internet (npr nedostupni video sadržaj na BBC.com ili Eurosport.com zbog lokacije...)
    Svi oni imaju private mode ali to i nije neka velika zastita koliko ja vidim a onda dosta VPN-a su nepouzdani ali nije da nema 2-3 "koliko toliko" sigurnih koji se naravno placaju... Mada to je sad veci lvl anonimnosti, nemoguce je bit 100% anoniman to vjerovatno svi znamo ali treba se zastitit koliko se moze... Za sad mi samo treba bezbjedna "posjeta" sajtova a da nesto ne uleti putem reklame/slucajnog klika i naravno preventivno zaustavljanje "zarazenih" download file-ova/software-a i sprecavanje "sirenja" i otklanjanje istih ukoliko dospiju u PC...

    Nisam neki haker a ni online bankar da mi se pokradu neke "isplative" info. ali nije bas prijatno kad ti je PC na "monitoring mode"...

    Za sad je sve OK, mada bi mi valjalo jos koji software ako znate da je FREE ili cleaner rezerve radi i povremeno da se procacka...

  8. #3233
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    556
    Rep Power
    8529

    Default

    Quote Originally Posted by nemam ti kad View Post
    ...
    Za sad je sve OK, mada bi mi valjalo jos koji software ako znate da je FREE ili cleaner rezerve radi i povremeno da se procacka...
    autoruns.
    BOT MOG BOTA JE I MOJ BOT.

    Racunanje PDV-a i CARINE za postanske posiljke http://150limit.ml

  9. #3234
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3,020
    Rep Power
    66461

    Default

    Prikljucim printer preko lan cabla na mrezu, laptop je na wifi na istoj mrezi. Kad kliknem print prikazuje mi da je stampac online, ali nece da stampa, pokazuje samo poruku "Printer could not print". Na kabl kad spojim radi normalno. Sta moze biti?

  10. #3235
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    27,157
    Rep Power
    101565

    Default

    Podesi gateway na štampač ručno... I IP adresu.

    Poslato sa kompaktne pisaće mašine

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  11. #3236

    Default

    Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Prikljucim printer preko lan cabla na mrezu, laptop je na wifi na istoj mrezi. Kad kliknem print prikazuje mi da je stampac online, ali nece da stampa, pokazuje samo poruku "Printer could not print". Na kabl kad spojim radi normalno. Sta moze biti?

    Ako je HP (mada i dosta drugih predpostavljam, ali sa njima sam imao najviše problema), updejtuj drajvere; ne koristi one što su stigli sa CDom.

  12. #3237
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,565
    Rep Power
    56563

    Default

    Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Prikljucim printer preko lan cabla na mrezu, laptop je na wifi na istoj mrezi. Kad kliknem print prikazuje mi da je stampac online, ali nece da stampa, pokazuje samo poruku "Printer could not print". Na kabl kad spojim radi normalno. Sta moze biti?
    Instaliraj ga još jednom sa cd-om ali kao mrežni a ne kao usb printer.
    • There are two ways to write error-free programs. Only the third one works!

  13. #3238
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Nebula
    Posts
    193
    Rep Power
    3510

    Default

    Preporuka za neki uredjaj koji i prima i salje wi-fi signal, koliko mogah nac na netu, to su ruteri sa ap/client modom, jel?

  14. #3239
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,321
    Rep Power
    735291

    Default

    Quote Originally Posted by LazarusNk View Post
    Preporuka za neki uredjaj koji i prima i salje wi-fi signal, koliko mogah nac na netu, to su ruteri sa ap/client modom, jel?
    Wifi repeater...

    Kokoška

  15. #3240
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    274
    Rep Power
    30091

    Default

    Quote Originally Posted by LazarusNk View Post
    Preporuka za neki uredjaj koji i prima i salje wi-fi signal, koliko mogah nac na netu, to su ruteri sa ap/client modom, jel?
    Tp link je 50, asus 25-35, imas i jeftinije kineze. Ti ti je macak u vreci, jedan mi je radio jedan ne.

    Sent from my SM-N9208 using Tapatalk

  16. #3241
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    229
    Rep Power
    1286

    Default

    Zna li ko može li se na ovaj ruter spojiti neki drugi koji bi bio ripiter bačao signal na drugu lokaciju.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

  17. #3242
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hero Rift
    Posts
    5,029
    Rep Power
    44311

    Default

    D-LINK DAP-1320 Wireless N300 Range Extender



    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
    067-733-723

  18. #3243
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    15,512
    Rep Power
    538170

    Default

    Vjerujem da bi ti i ovo zavrsilo posao...



    Imas ga na netu za 10-ak eura ili kod mene za 15e.

  19. #3244
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Mne
    Posts
    8,504
    Rep Power
    25839

    Default

    Napravio sam jedan program u Python i sad bih volio da napravim neki portal koji bi imao jednostavne mogucnosti npr da se ucita csv file, i da se prikazu graficki rezultati (opet da se povuce iz Python-a). Je li imao ko iskustva sta mi je najednostavnije da koristim da bih to postigao. Citao sam da postoji ovaj Python Django ali ne znam koliko je on komplikovan, posto meni treba nesto sto jednostavnije.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

  20. #3245
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,291
    Rep Power
    152404

    Default

    Pomagajte ako Boga znate...
    Kad ubacim flesku u lap top pojavi mi se USB DEVICE NOT RECOGNIZED i onda dolje one of the usb devices attached to this comp has malfuncioned and windows does not recognize it.
    O cemu se radi
    Je li problem u flesci ili kompu, na tu flesku su mi jako bitni dokumenti koje moram da zavrsim, ako je u njoj problem onda sam i ja u velikom problemu
    Ne mogu kod sebe da provjerim da li radi, tacno cu da upalim auto i da ponesem flesku da je probam nedje drugo
    Hitno mi treba odg !!!
    Last edited by karamazov; 22-05-18 at 23:08.

  21. #3246
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    556
    Rep Power
    8529

    Default

    gdje uzet bass/subwoofer (pasivni) za kola??
    BOT MOG BOTA JE I MOJ BOT.

    Racunanje PDV-a i CARINE za postanske posiljke http://150limit.ml

  22. #3247
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Montenegro
    Posts
    2,388
    Rep Power
    34626

    Default

    Tehnomax ili Tehnoplus

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pitajte
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 33536
    Last Post: Today, 17:19
  2. Pitajte
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 2848
    Last Post: Today, 08:36
  3. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00
  4. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svasta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 20:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •