Page 143 of 144 FirstFirst ... 4393133139140141142143144 LastLast
Results 3,551 to 3,575 of 3579

Thread: Pitajte...

  1. #3551
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    647
    Rep Power
    29558

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    evo ga sve li mu..

    ovo mi nema puno veze?!? A samo to nasao.
    BOT MOG BOTA JE I MOJ BOT.

    Racunanje PDV-a i CARINE za postanske posiljke http://cgshipfreelimit.tk

  2. #3552
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    16,854
    Rep Power
    833499

    Default

    Nasao ti je adware, ne malware.

    Ovo sto je nasao ne bi trebalo da ima mnogo veze sa tim zakljucavanjem hosts fajla.

    Nego dobro.. zavrsio si posao, to je najbitnije.
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  3. #3553
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,174
    Rep Power
    224472

    Default

    pa moguce da je upalilo nesto od ranijih stvari koje smo pokusavali danas, a da su se tek primijenile nakon restarta kompjutera, posto do restarta i dalje nije funkcionisalo. Mada ja mislim da je zbog ovog adware-a, ali moguce da grijesim.
    Ćao.

  4. #3554
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    152
    Rep Power
    54438

    Default



    Ima li gdje ova stvar da se uzme u pg i koliko kosta


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #3555
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Podgorica
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Cisto sumnjam, pogledaj u Qvantum. Nisam siguran kako ovaj 3.1 mm jack treba da radi, nesto je premali da ima odasiljac.

  6. #3556
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    152
    Rep Power
    54438

    Default

    Ovo je za sony 4
    Imam blutut slušalice sony i ne mogu da se spoje na isti jer kao neka sranja oko povezivanja preko blututa
    Slušalice su oko 60€ a dobio sam ih na poklon pa da bi mogle da se povezu ovo je potrebno
    Zabica služi da “prevari” soni da su slušalice na kabal
    Ovaj USB se postavi u soni i radi
    Košta ukupno 5€ ali moram da čekam do mjesec dana pa rekoh da nema gdje u pg da se uzme
    Gdje je taj kvantum?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #3557
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    16,854
    Rep Power
    833499

    Default

    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  8. #3558
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    16,854
    Rep Power
    833499

    Default

    Ljudi, imam problem...

    Nece da mi print-a iz Office paketa.

    Imao sam ovaj problem i prije ali je printer ionako bio star pa sam mislio da je do njega.

    Uzeh sad novi stampac i problem je isti.

    Da pojasnim... kad stampam nesto iz Word-a ili Excel-a nece da stampa uopste. Niti ima dokumenta u 'queue' niti ista. Izaberem pravilni printer i sve je ok, doduse pise da je 'Idle' sto mozda vec asocira na problem.

    Sa druge strane, probao sam da stampam direktno iz pretrazivaca, iz Notepad-a, iz Adobe Reader-a, pa cak i iz Photoshop-a... sve stampa odma, bez ikakvih problema.

    Ima li neko pojma o cemu se radi?

    Kontam da je jedno od rijesenja brisanje kompletnog Office paketa i instalacija drugog ali eto... da pitam ovdje ima li kakvo brze i bezbolnije rijesenje od tog...

    Fala vi.
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  9. #3559
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,255
    Rep Power
    141945

    Default

    Probaj sledecu stvar.
    System32/spool/printers
    Obrisi stampac tamo
    Restart Printer spooler

    Imas i opciju da probas u advance opcije office da sklonis cek sa print in background

    Ako nije nista od ovoga, mislim da ti je neki dll ostecen od office pa ti nista bez clean install ne pomaze

  10. #3560
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    16,854
    Rep Power
    833499

    Default

    Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Probaj sledecu stvar.
    System32/spool/printers
    Obrisi stampac tamo
    Restart Printer spooler

    Imas i opciju da probas u advance opcije office da sklonis cek sa print in background

    Ako nije nista od ovoga, mislim da ti je neki dll ostecen od office pa ti nista bez clean install ne pomaze
    Posao sam u "System32/spool/printers". Prvo mi je rekao da nemam 'permissions' da udjem a kad sam kliknuo na 'continue' otvorio mi je folder u kome imam 719 TMP fajlova.

    Inace kad odem u opcije stampaca iz samog Windows-a ne mogu nista da otvorim... Ni "print a test page" niti ista od ovoga sa lijeve strane... prijavljuje DLL gresku.



    Clean install Office-a ili Windows-a?

    Na prvu opciju bi bio spreman, na drugu nikako.
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  11. #3561
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    7,300
    Rep Power
    1156602

    Default

    A da probas da reinstaliras stampac?
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  12. #3562
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    16,854
    Rep Power
    833499

    Default

    Sad sam ga instalirao

    A kao sto rekoh, isti sam problem imao i sa starim stampacem tako da sam prilicno siguran da nije do toga.

    Mogu ga ja reinstall-irat' ali sam ubijedjen da nije do njega. Skinuo sam najnoviji softver sa neta koji je skenirao uredjaje, nasao njega, instalirao sve potrebne drajvere i javio da je sve instalirano kako treba i spreman za rad. I kao sto rekoh, stampa bez ikakvih problema iz bilo cega, osim iz Office paketa (Word, Excel)...
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  13. #3563
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,255
    Rep Power
    141945

    Default

    Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Posao sam u "System32/spool/printers". Prvo mi je rekao da nemam 'permissions' da udjem a kad sam kliknuo na 'continue' otvorio mi je folder u kome imam 719 TMP fajlova.

    Inace kad odem u opcije stampaca iz samog Windows-a ne mogu nista da otvorim... Ni "print a test page" niti ista od ovoga sa lijeve strane... prijavljuje DLL gresku.



    Clean install Office-a ili Windows-a?

    Na prvu opciju bi bio spreman, na drugu nikako.
    Clean install Office-a. Mada po ovoj slici ne bih bas rekao da je sve u redu sa stampacem. Ako je ovo greska i ne mozes da udjes u settings niti da vidis jer nemas prava, rekao bih ni da reinstalacija Office nece pomoci.
    Djeluje mi kao da imas neki virus nakacen
    Idi u Control panel pa devices and printers. Nadji stampac tamo pa desni klik printer properties
    Ako ga ne otvara ili je driver otisao ili ti je zarazen racunar. Vjerujem da je ovo drugo prije

  14. #3564
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    7,300
    Rep Power
    1156602

    Default

    MOguce da je neki malwer pokupio
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  15. #3565
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,473
    Rep Power
    29309

    Default

    Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Posao sam u "System32/spool/printers". Prvo mi je rekao da nemam 'permissions' da udjem a kad sam kliknuo na 'continue' otvorio mi je folder u kome imam 719 TMP fajlova.

    Inace kad odem u opcije stampaca iz samog Windows-a ne mogu nista da otvorim... Ni "print a test page" niti ista od ovoga sa lijeve strane... prijavljuje DLL gresku.



    Clean install Office-a ili Windows-a?

    Na prvu opciju bi bio spreman, na drugu nikako.
    Stopiraj printer spooler u servisima, pa odna obrisi temp fajlove, pa upali printer spooler servis.
    Javljaj.

  16. #3566
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,255
    Rep Power
    141945

    Default

    Quote Originally Posted by Mr_G_rUzNi View Post
    Stopiraj printer spooler u servisima, pa odna obrisi temp fajlove, pa upali printer spooler servis.
    Javljaj.
    Bravo. Zaboravih da mu kazem da stopira servis prvo

  17. #3567
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    16,854
    Rep Power
    833499

    Default

    Quote Originally Posted by Mr_G_rUzNi View Post
    Stopiraj printer spooler u servisima, pa odna obrisi temp fajlove, pa upali printer spooler servis.
    Javljaj.
    Stopiran servis, obrisani svi TMP fajlovi, opet start-ovan servis. Isti rezultati.

    Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Clean install Office-a. Mada po ovoj slici ne bih bas rekao da je sve u redu sa stampacem. Ako je ovo greska i ne mozes da udjes u settings niti da vidis jer nemas prava, rekao bih ni da reinstalacija Office nece pomoci.
    Djeluje mi kao da imas neki virus nakacen
    Idi u Control panel pa devices and printers. Nadji stampac tamo pa desni klik printer properties
    Ako ga ne otvara ili je driver otisao ili ti je zarazen racunar. Vjerujem da je ovo drugo prije
    Nemam desni klik kad sam tu, makar na Win10 nego jedino 'Manage' a onda me baci na onu istu stranu odakle sam postavio 'screenshot', naravno sa istim rezultatima, tj. istom greskom.

    Sad cu skenirat' komp detaljno da vidim oce li nac' sto sumnjivo ali bas ne pamtim kad sam instalirao neku glupost sa neta ili posjecivao neke sumnjive stranice...

    Ako se jos ko cega sjeti u medjuvremenu neka pise...


    P.S. Kad otvorim HP-ov program za printer, izgleda da je sve oke...



    Last edited by Fidel Castro; 13-02-19 at 23:36.
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  18. #3568
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    16,854
    Rep Power
    833499

    Default

    NOD32 odradio scan, nije nista nasao...

    MalwareBytes odradio scan, osim par PUP-ova iz Chrome-a, nista drugo nasao nije...

    Ne pamtim kad sam zadnji put nesto pokupio... Vodim racuna o tome sto skidam i koje stranice otvaram. A ako u nesto nisam siguran obicno to odradim preko virtuene masine pa kad znam da je ok, prebacim na glavnu. Ne kazem da se ne moze desit' ali eto, ne izgleda da je do ikakvog malware-a.

    Mora da je neki problem ili sa Windows-om ili sa Office-om. Ne bi trebalo ni da je do stampaca s' obzirom da je tek kupljen i evo danas instairan. A naveo sam da sam i ranije imao problem sa starim stampacem ali ga nisam ni koristio mnogo pa se nisam mnogo cimao oko njega...
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  19. #3569
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    7,300
    Rep Power
    1156602

    Default

    Kad bi ti ja ispricao sto mi se desilo jedne prilike....ne bi mi vjerovao, ka sto nijesu neki, no sreca pa sam imao skro desetak svjedoka
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  20. #3570
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    16,854
    Rep Power
    833499

    Default

    Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Kad bi ti ja ispricao sto mi se desilo jedne prilike....ne bi mi vjerovao, ka sto nijesu neki, no sreca pa sam imao skro desetak svjedoka
    E neka si nam ispricao, vazda ti fala

    Nego sam evo jos malo cackao netom, isprobavao razne stvari i prilicno sam ubijedjen da je do Office-a a ako ne onda kompletnog Windows-a.

    Inace sam u medjuvremenu i uninstall-irao stampac i ponovo ga instalirao, restart-ovao spooler jos koji put, restartovao komp i opet isto...

    U principu odakle god otvorim bilo kakav dokument (Notepad, Photoshop, Adobe Reader, WordPad itd. itd.) uvijek kad idem na 'Print' kaze da je stampac 'Ready'.

    Jedino kad sam u 'Word'-u ili 'Excel'-u (znaci Office paket, inace 2007), kaze mi da je stampac 'Idle'.

    Cak sam i dokument koji pokusavam da ostampam samo otvorio preko WordPad-a (desni klik, open with..., WordPad) i naravno kaze 'Ready' i stampa odma. U principu sam tako rijesavao problem i prije.

    Odoh u krpe jer je vrijeme a sjutra cu da maknem cijeli Office i smjestim novi a ako ni to ne bude rijesilo problem onda cu po starom da nalazim 'walk-arounds'-e ali Windows necu reinstall-irat', trika nema
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  21. #3571
    Join Date
    May 2016
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Preporuka za servis na novi laptop da se install na njega windows, office i svi ti prateci sadrzaj?

  22. #3572
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    157
    Rep Power
    381

    Default

    koji program koristiti za narezivanje mp3 na cd i gdje ga skinuti?
    Last edited by arlekino; 16-02-19 at 16:29.

  23. #3573
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Kancelarija - Spawn stolica 250e
    Posts
    375
    Rep Power
    85425

    Default

    Quote Originally Posted by arlekino View Post
    koji program koristiti za anrezivanje mp3 na cd i gdje ga skinuti?
    Nero
    Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "

  24. #3574
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,975
    Rep Power
    152071

    Default

    Quote Originally Posted by arlekino View Post
    koji program koristiti za anrezivanje mp3 na cd i gdje ga skinuti?
    CDBurnerXP. Besplatan.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Bolje imat no' nemat....

  25. #3575
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    157
    Rep Power
    381

    Default

    Quote Originally Posted by REALista_05 View Post
    Nero
    ima li kakav link za download?

Page 143 of 144 FirstFirst ... 4393133139140141142143144 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pitajte
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 37445
    Last Post: Today, 14:30
  2. Pitajte
    By Dutch in forum Hardware
    Replies: 3345
    Last Post: Today, 12:43
  3. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00
  4. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 20:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •