Treba mi najjeftinija varijanta iz PG ili BG za Dubai ili Abu Dabi.
Početak novembra let...
Na koje sajtove da pročačkam to? Ili avio prevoznici?
Hitno!
Pa da počinje u petak ali ponekad znaju i noć uoči početka akcije da puste zato virni ti večeras a ako ne onda ujutro počinje lov na jeftine karte
Mislim da za Beč neće biti neke navalice.
Napominjem ako ti je promaklo da za letove oko katoličkog božića i nove godine neće biti tih promo karata-to inače barem prema mom iskustvu svaka kompanija isključuje iz promocija te praznične termine jer tada karte idu kao alva svi kupuju pa što bi ih davali jeftinije-pozdrav!
Treba mi najjeftinija varijanta iz PG ili BG za Dubai ili Abu Dabi.
Početak novembra let...
Na koje sajtove da pročačkam to? Ili avio prevoznici?
Hitno!
Globetrotting
Vidji preko Turkish erlajnza, oni imaju neke akcije za Dubai, bilo je nesto iz podgorice preko istanbula 300 i nesto eura, ne znam je li jos ta akcija.
12-16 novembar su mi datumi leta. Može i dan ranije/kasnije.
(za Abu Dhabi bi mi više odgovaralo)
Ne mogu na sajt Turkish Airlinesa vidjet nikakvu akciju, no skroz nešto bez veze.
Ako vidiš to, šalji mi odma link!![]()
Globetrotting
http://www.lowcost.in.rs/
Evo redovni apdejti o akcijama i jeftinim avio kartama.
Povodom proslave svog rođendana, nemačka Low Cost avio kompanija GERMANWINGS objavila je novu promotivnu ponudu i pustila u prodaju avio karte na pojedinim destinacijama po ceni od 24,99 EUR (cena karte u jednom pravcu sa uračunatim taksama).
Booking period za ovu promotivnu ponudu traje do 09. oktobra, a avio karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja od 15. oktobra 2011. do 24. marta 2012.
Više informacija na: www.germanwings.com
Evo kompanija FlyDubai pocinje od novembra sa direktnim letovima iz Beograda za Dubai. Cijene su ekstra. Ima let za 12ti, ali nema za 16ti nego za 17ti. Povratna karta ispada oko 330 eura, kofer od 20 kila kosta 22 eura, a do 30 kila kosta 25 ojra. Placanje karticom je 10 eura, tako da oko 360-370 ispada sve.
http://www.flydubai.com/english.aspx
Mislim da je ovo najbolja varijanta i stvarno je dzaba.
Viđeh to jutros... Tremin mi odgovara, imam đe i u AD i u Dubai.
Nisam samo znao da i za kofer naplaćuju.
Letio sam iz Praga za Dubai (i nazad) u aprilu (i martu) za 350€, sa sve koferom od 20kg uračunatim u tu cijenu. Češki SmartWings.
TurkishAirlines dobit ne mogu ođe telefonom, da vidim imaju li oni kakvu akciju, jer se sjećam da je bilo ljetos nešto.
A evo juče stigla delegacija iz UAE kod nas. Danas potpisani svakakvi sporazumi i rekoše da će bit i (direktnih?) letova...
Čisto sumnjam da će to bit u ovo vrijeme koje meni odgovara sad!
Edit:
Evo i izašla vijest
http://www.cafemontenegro.com/index....25&news=202584
Last edited by ThaHool; 06-10-11 at 20:15.
Globetrotting
Slazem se. Kakvo crno placanje kesom. Kupovao sam na www.aerogaga.com - ekstra im je usluga, platio sam Visa karticom i poslali su mi ekartu u roku od 15 minuta. Jos sam kupovao u neko gluvo doba noci.
ima li neko iskustva sa letovima iz bg-a za madrid ? je li bolje letjeti swiss-om ili lufthansom ??
Oba bolja-kojim god kreneš greške nema
Evo air france promotivne karte za Havanu iz Beograda za 700 € kraj novembra i pola decembra -vidim ima još karata
Da nema neka ponuda za Svajcarsku,za Cirih sad ovih dana ? Iz Podgorice,Dubrovnika,Beograda .. ?!
niko da uputi dje da trazim osim mnea i jat-a?
ja sam jednom davao uputstvo za to, website cilipa, ima spisak letova kad pretrazujes i jasno napisane prevoznike, pa na sajtu direktno odma vidis ko sta kako posto
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Imas iz dubrovnika ryanair, ali do kraja septembraSad jeftino ne mozes proc nikako... Pa cak ni ispod 300e mislim
![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
April iduće godine - najjeftinija povratna karta za Rio de Janeiro?
Može i iz regiona...
Globetrotting
kako molim teprosvijetli me
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Zna li ko koliko je povratna do BG mne airlines-om, za osobu preko 60 god sa svim taksama?
Ako nadje ko sto do Pariza neka javlja, 150 ojra max![]()
Evo ja nadjo preko MNA
![]()
Za kad ti je ovo?! Ja ispod 250 nisam mogao naci nista.
Edit: tek sad vidim da je decembar. A rano je, ja reko nesto tamo krajem januara, februar...
Mada sad si me bacio u dilemu...
Ovo nadjoh na brzinu, 150 eura
Segment br.: 1
Tuesday, 14 February 2012
Polazak: 13:00 Dubrovnik, Croatia - Dubrovnik Dolazak: 13:55 Zagreb, Croatia - Pleso Zrakoplovna kompanija: Croatia Airlines OU669 e
Zrakoplov: Airbus Industrie A319 Cjenovni razred: FlyPromo/Ekonomski razred Potrebna promjena zrakoplova. Vrijeme između letova = 1:10. Segment br.: 2 Tuesday, 14 February 2012
Polazak: 15:05 Zagreb, Croatia - Pleso Dolazak: 17:10 Paris, France - Charles De Gaulle, terminal 1 Zrakoplovna kompanija: Croatia Airlines OU470 e
Zrakoplov: Airbus Industrie A319 Cjenovni razred: FlyPromo/Ekonomski razred
Segment br.: 1 Thursday, 23 February 2012
Polazak: 11:35 Paris, France - Charles De Gaulle, terminal 1 Dolazak: 13:30 Zagreb, Croatia - Pleso Zrakoplovna kompanija: Croatia Airlines OU471 e
Zrakoplov: Airbus Industrie A319 Cjenovni razred: FlyPromo/Ekonomski razred Potrebna promjena zrakoplova. Vrijeme između letova = 1:05. Segment br.: 2 Thursday, 23 February 2012
Polazak: 14:35 Zagreb, Croatia - Pleso Dolazak: 15:40 Dubrovnik, Croatia - Dubrovnik Zrakoplovna kompanija: Croatia Airlines OU662 e
Zrakoplov: De Havilland DHC-8 400 Series Cjenovni razred: FlyPromo/Ekonomski razred
- Legenda:
- e = Mogućnost elektronske karte
- HRK = Kuna (Croatia),
- EUR = Euro
cijena
putnici letovi pristojbe 1 odrasla/e x (91.00 + 919.00) = 1,010.00 HRK (134.81 EUR) ukupno 1,010.00 HRK (134.81 EUR) TICKET SERVICE CHARGE +113.00 HRK (+15.08 EUR) ukupno za sve putnike 1,123.00 HRK (149.89 EUR)
Oli da ti kupimo karte, pa da ih donesemo na stan![]()
I ovo iz hrvatske nije lose
A kupicemo ih online, nije to problem, no je dilema sad, dal cekati proljece ili ne![]()
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks