Evo sad do istanbula za 150.
povratna do bratskog istanbula je 320-350 eurah a let traje 1 sat i 45 min a do Bg 180 eurah a let traje 25 min što znači da avion do Bg troši mnogo više jer je neka uzbrdica izgleda.
Evo sad do istanbula za 150.
Vjerovatno zavisi koliko prije rezervišeš, ja tj. firma u kojoj radim platiće 350 da mi guzica vidi put sredinom septembra.
ja iz principa ne letim vise ni montegrom ni jatom.
ja ih bojkotujem skroz.
da nas ima pa da se pokupe potpisi da se nekako makne monopol na nasim aerodromima.
ja kad letim to je obicno iz beograda il iz temisvara.
u temisvaru ima WIZZ AIR kompanija koja leti u skoro sve gradove evrope, sad su poceli iz iz beograda, al nije nesto boz zna ponuda.
(da ne pricam sad o easyJET-u jer su ga vec spominjali, isao sam i preko njih, takodje sve super i poz iskustva, a bagatela)
povratne karte za dvije osobe sa dodatnim prtljagom nikad nisu presle preko 100e.
ne dozvolite da VAS lopuzaju nase LOPUZE. nego se jednostavno informisite i uzivajte u jeftinim letovima drugih kompanija.
i ne idite na putovanja preko AGENCIJA, svaki put kad sam putovao nedje preko agencije NIKAD NISTA NIJE BILO KAKO SU OBECALI.
ranije je jedino KONTIKI bio veoma dobro organizovan i brinuli su o svojim korisnicima, medjutim sad ni oni ne valjaju boba, jer su se promijenili ljudi koji
rade putovanja i koji su zaduzeni za vas bezbrizni odmor.
a sto se tice hotela i rezervacija BOOKING.com je samo sa moje strane provjeren barem 4-5 puta
svaki hotel je bukvalno onakav kako ga prestave na sajtu, i svi komentari vezani za hotele su takodje vjerodostojni
placanje ide naravno online i nikad nema problema (barem je moje iskustvo takvo)
dobar odmor najbolje mozete vi sami da organizujete, ako imate vremena naravno !!!
Last edited by Nooth1ng; 02-09-11 at 13:57.
Morao sam sharnut nesto i ja na ovu temu....
Sinovac mi putuje za Dansku i ja rijesio da ga castim,i uzmem mu povratnu kartu od PG do Kopenhagena..
podjem na MN Airlines i nadjem ovo....
Podgorica -> Copenhagen
Let 1 13 Sep 11
Polazak: 08:25 Podgorica, Montenegro - Podgorica
Dolazak: 10:25 Zurich, Switzerland - Zurich
Aviokompanija: Montenegro Airlines YM150 e
Tip aviona: Fokker 100
Vrsta tarife: eYM! Promo/Ekonomska
Potrebna promjena aviona. Vrijeme između letova = 1:55.
Let 2 13 Sep 11
Polazak: 12:20 Zurich, Switzerland - Zurich
Dolazak: 14:05 Copenhagen, Denmark - Kastrup, terminal 3
Aviokompanija: Swiss LX1270 e
Tip aviona: Airbus Industrie A320-100/200
Copenhagen -> Podgorica
Let 1 14 Dec 11
Polazak: 09:40 Copenhagen, Denmark - Kastrup, terminal 2
Dolazak: 11:35 Zurich, Switzerland - Zurich
Aviokompanija: Swiss LX1267 e
Tip aviona: Airbus Industrie A320-100/200
Potrebna promjena aviona. Vrijeme između letova = 1:55.
Let 2 14 Dec 11
Polazak: 13:30 Zurich, Switzerland - Zurich
Dolazak: 15:15 Podgorica, Montenegro - Podgorica
Aviokompanija: Montenegro Airlines YM151 e
Tip aviona: Fokker 100
Legenda:
e = mogućnost izdavanja elektronske karte
EUR = Euro
CIJENA
Putnici Letovi takse druga plaćanja
1 omladinka/omladinac x (279.00 + 206.99 + 15.00) = 500.99 EUR
ukupno za sve putnike 500.99 EUR
onda podjem na Jat..i najdem UPOLA jeftiniju cijenu....
Let 1 15 Sep 11
Potvrđena rezervacija
Polazak: 06:20 Podgorica, Montenegro - Podgorica
Dolazak: 07:20 Belgrade, Serbia - Nikola Tesla, terminal 2
Aviokompanija: Jat Airways JU661
Tip aviona: Aerospatiale/Alenia ATR 72
Vrsta tarife: NAJ!Cene/Ekonomska
Prtljag: 30 kilogram(a) po putniku
Potrebna promena aviona. Vreme između letova = 0:50.
Let 2 15 Sep 11
Potvrđena rezervacija
Polazak: 08:10 Belgrade, Serbia - Nikola Tesla, terminal 2
Dolazak: 10:25 Copenhagen, Denmark - Kastrup, terminal 2
Aviokompanija: Jat Airways JU370
Tip aviona: Boeing 737-300
Copenhagen -> Podgorica
Let 1 13 Dec 11
Potvrđena rezervacija
Polazak: 12:55 Copenhagen, Denmark - Kastrup, terminal 2
Dolazak: 15:05 Belgrade, Serbia - Nikola Tesla, terminal 2
Aviokompanija: Jat Airways JU386
Tip aviona: Boeing 737-300
Potrebna promena aviona. Vreme između letova = 2:35.
Let 2 13 Dec 11
Potvrđena rezervacija
Polazak: 17:40 Belgrade, Serbia - Nikola Tesla, terminal 2
Dolazak: 18:40 Podgorica, Montenegro - Podgorica
Aviokompanija: Jat Airways JU664
Tip aviona: Aerospatiale/Alenia ATR 72
Plaćanje i izdavanje karte za let
Putnici Letovi takse druga plaćanja
1 omladinka/omladinac x (11,724 + 16,154 + 1,011) = 28,889 RSD (286 EUR)
ukupno za sve putnike 28,889 RSD (286 EUR)
Koju naravno uzmem.I eto,jedan klik.,.izgubili su jednog putnika...jesu li oni normalni? sta je ovo? bezobrazluk?inat? znaju da su svi jeftiniji od njih,i oni dalje po svome??
Dje shareno pashce laje,
tu djevojka lijepa je.....
Berankrshu, tu kompaniju ne zanima profit, one nisu trzisno orjentisane i nije im uopste u interesu da budu konkurentni, dakle, sve je suprotno od onoga kako bi trebalo biti. Oni samo figuriraju kao nacionalni avio prevoznik, cisto da se vidi da i mi imamo to, a to sto prave milionske gubitke svake godine i koje gradjani placaju to nije bitno.
Zar je tesko za shvatiti da MNA sluzi za PRANJE NOVCA/PARA.
Za taj posao je doticna kompanija idealna.Boga pitaj koliko i cijih sve para oni operu na,recimo,godisnjem nivou.
Moj brat je skoro putovao za Nicu, i naso je kartu iz BG koja je kostala tacno trecinu(1/3) one iz PG.
Molim sve da obavezno pogledaju film u produkciji RTCG o jubilarnoj 15-godisnjici osnivanja MNA, ima ga na YT, i tu da posebno obrate paznju na sve ono sto "govori" Z.Djurisic.Jednostavno njegove su izjave genijalne, mislim stvarno, zajebao je i onog njegovog rodjaka C.Djurisica sto parla talijanski, ima i to na YT.
Ima croatia airlines u novembru povratne karte za Pariz 119 € direktni let iz Dubrovnika sve uključeno -evo recimo 11 novembar polazak 20 novembar povratak 119 € a kraće se i nema što ić za Pariz
Jedan predlog u vezi prtljaga. Ukoliko ga ne platite putem neta, morate imati odredjenu sumu na karticu,jer ne primaju gotovinu. U pitanju je Italija i Spanija,za ostale ne znam...eto...
Evo croatia airlines ima akciju 99€ desetak destinacija -ima i iz Dubrovnika što je nama najzanimljivije.
Prodaja karata po ovim cijenama počinje u petak i traje do nedelje znači 23-25 oktobra.Ovi prekaljeni putnici poručuju da već u četvrtak veče oko 22h počinje prodaja pa ko voli udrite
http://www.croatiaairlines.com/nbspn...2/Default.aspx
Ovo je vrhunska akcija![]()
Vrhunska... taman da ne idem na utakmicu kolima + jos jedna da se uzme za kasnije![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
kako se može kupiti ova karta i vidjeti koje su destinacije u pitnaju? preko kojeg sajta?
Pa postavio sam link-evo opet pa klikni na njega i sve ti piše
http://www.croatiaairlines.com/nbspn...2/Default.aspx
nisam vidio druže, hvala ti hvala..
Samo da obavijestim potencijalne putnike za Istanbul da sam u povratku u zadnji čas uša u autobus za avion iako sam na aerodromu bio 2 sata i 45 minuta prije polaska pa da znate da poranite prilikom povratka. Na ulaz aerodroma je prva kontrola, čekiranje je čoporativno tj. nemate red za svoj let nego svi na gomilu, pasoška kontrola i onda pred ukrcavanje opet standardni pregled. Na sve te 4 tačke je velika gužva i obavezno ima neki senilni putnik koji je nesto zaboravio ili neki đed koji oće da se ispriča sa policajcem na pasoškoj kontroli dok je iza njega stotinjak ljudi. Mora sam ovo izbačit iz sebe jer su mi živce iskidali, fala.
Mi jedno ni drugo![]()
1 Ianuarius јануар siječanj месец када се сече (дрво) 2 Februarius фебруар veljača месец промена (вељања) 3 Martius март ožujak варљив (лажљив) месец 4 Aprilis април travanj месец када трава окопњава и појављује се испод снега 5 Maius мај svibanj месец када пупе (свибе) пупољци 6 Iunius јун lipanj месец када цветају липе 7 Iulius јул srpanj месец када се коси (српом) 8 Augustus август kolovoz месец када се возе запрежна кола (за време жетве) 9 September септембар rujan месец када све руји (сазрева) и постаје црвено (рујно) 10 October октобар listopad месец када опада лишће 11 November новембар studeni хладни (студени) месец 12 December децембар prosinac месец када сунце просијава (почиње да сија)
Gdje da nadjem najeftini povratnu karte za liniju Dubrovnik - Barselona, polazak 30. septembra - povratak 2. oktobra? Hvala
Iz Dubrovnika nema ništa tih dana-jedino ako si fleksibilan dan prije posle ali generalno nema jeftinih avio karata 10 dana prije puta
Gledao sam na site-u croatia airlines cijene karata iz Dubrovnika za Bec u Januaru racunajuci na ovu akciju karte po 99E. Isao sam na opciju fly online i izbacuje mi cijenu ukupno za 2 odrasle osobe 330E. Zasto nije 198 kako je i akcijom najavljeno? Moze li bit jer akcija pocinje tek u petak?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks