Imate li neki tip kuda do Portugala?
Ne prizivaj, cuti jel bog dao da je tako... Treba pokušati ali isto tako kad traze da se plati onda cutis i platis i to je to... Wizz u Budimpešti gledaju sve i tamo rijetko sta moze da prodje ostalo bukvalno zavisi kakav je tom radniku dan hoce li da zagleda sve ili se pravi blesav
Sent from my Mate 40 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Imate li neki tip kuda do Portugala?
Wizz do Milana, iz Milana imaš 4-5 niskotarifnih do Portugala (Lisabon i Porto).
Sent using Tapatalk
#fakenews
Mislim da to provjeravaju kad im se onaj digne, ako vidite da su nervozni onda se cuvajte![]()
To sto su neki prolazili sa torbama za planinarenje bez problema moze da bude da su doplatili, ne mozete znati nikako.
Kad sam letio za Barselonu Rayanom nikome nisu pravili problem ni zbog cega, ali u povratku se nasla jedna "kokoska" koja je svima napravila ogroman problem, malo je i let kasnio zbog toga, provjeravala nam je jastucice za vrat da nismo sto ubacili unutra, pa onda ped8ruse smo morali da stavimo u ranac pa ranac u kalup i svakog tako, ranac "obican" manjih dimenzija nije mogao da mi upadne u taj kalup i veli stani sa strane, samo sam presao u drugi red i ova druga djevojka nije pravila problem.
Znam da se jedan stariji gospodin svadjao sa njima i rekao da mu nikad nisu pravili problem oko toga i da ziv nece doplatit za kofer, poslednji je usao u avion, da li je morao da doplati ili ne ne znam.
E sad moze bit da doticnu gospodju nije neko dobro otresao nekoliko dana pa je bila histericna, uglavnom moze se covjek svega nagledat...
Taj gospodin je morao da plati 99 posto... O tome sam pričao u postu iznad...
Sent from my Mate 40 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
To su pravila firme jbg, to sto nas pustaju sa velikim ruksacima je dobra volja, a kad neko trazi da pogleda, to ne znaci da nije otresen, nego da postuje pravila firme...
Da je bzvz mjeriti stoji, ali opet, i mi bi za 20eura da idemo na kraj svijeta i da ti jos bude sve po tvom...
jeste. jedan je taj aerodrom i dosta lagan za snalazenje.
cijene ti je rekao kolega dolje, s tim sto je meni bilo cini mi se oko 100e za dvoje u jednom pravcu ali stizes za 3 sata do madrida.
ako ces samo u madrid mislim da nemas potrebe da uzimas rentu. ovo oko voza ti je prejednostavno a stanica u madridu je bas blizu centra mozes slobodno pjeske gdje hoces.
ako se odlucis za rentu naravno da je mozes ostaviti na drugo mjesto uz malu nadoknadu.
f6
Kakvi su ovo prevaranti …
Nisam letio dvije godine sigurno, al mislim da ranije nije bilo ovako…
Karta 52€ u jednom pravcu
Sa koferom od 10kg 80€
Sa koferom od 20kg 86€
Sjedišta jeftinija ako uzmete ovu skuplju varijatnu… tipa xl 6€
A ako ne, sjedište plaćate 15€ po letu…
Nego dobro, ko mi je kriv kad ne uzeh kartu prije par dana kad je bila duplo jeftinija
Sve u svemu od karte od 100€ do 180€ dodjete za čas (dodaj kofer, izaberi sjedište)![]()
Last edited by stefke; 24-03-23 at 23:50.
A sto placas sjediste?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Mnogi ne znaju da to mogu da preskoce…
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Gledam do Bakua da podjem u junu, ali nema karata ispod 500, 600 eura, Turkish i Lot...
Ne bih preko Wizza da kupujem odvojene karte, jer ne bi opet da se za***** sa njihovim otkazima i pomjeranjem letova...
Ne znam koju bi jos kombinaciju vidio...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
E kakav je support Turkish Airlinesa no je spektakl.
Dva puta odlagan let, refundiraće mi taxi i hotel, a dva dana odsustva sa posla ni da pomenu.
Naravno ovo su mi odgovorili nakon što skoro 2 mjeseca od leta nisu bez generički mail poslali pa sam zvao predstavništvo ovdje da im pitam za zdravlje.
Njima je odložit let kao dobar dan rekao bih.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bili su prosle godine carteri iz Tivta.
Koje su opcije za Ljubljanu?
You'll Never Smoke Alone..
Evo ne mora da se stampaju karte za low cost letove iz Pg,rade im čitači kaze mi djevojka sad na gejtu i to veli evo 3-4 mjeseca već.
Nisam to znao.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks