Može li me neko posavjetovat oko jeftinih avio karata za Hamburg?Iz Tivta,Dubrovnika ili Podgorice...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Je li ko koristio Wizz esim? Povoljne su ponude.
![]()
Nije ti jeftinije od mobitmatter, daću ti referral ako oces
Otvoris Wizz i pogledas. Ako je jeftina karta - odmah kupis. Jer kasnije nece biti
Za eSIM - Orange (FLEX kod za prvu) ili airalo kod ALEKSA396.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ims li koja linija za Bec iz PG ili Tivta osim Austrian?
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Od kraja marta imaš Wizz.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Ovi nasi nesrecnici nece uvoditi nikakvih letova wizz i ryan... ? Nidje nista ne mogu procitati za to
Ja sam odustao od nasih, drzim se tirane i dbv.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
a isto tako nego se opet nadam, crnjak je nekad vracati se iz tirane u sred noci
Od 9:30 do 2:45
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
tad kod nas aerodrom uglavnom 'mrtvijem snom spava'. E sad zamisli koliko treba da budes velik menadzer da se sjetis da ponudis Wizzu i ekipi dzabe sletanje samo da je u toj trecoj smjeni. Sto bi bio trosak, struja i 30 plata, ludilo.
30 plata?![]()
Satelitski resiveri/oprema
nisam siguran sta je smijesno, ACG ima mnogo vise zaposlenih nego drugi aerodromi slicne velicine, vrlo jednostavnom reorganizacijom uz dodatak 30tak operativaca + benefitima za lowcost avio kompanije koje bukiraju te termine, aerodrom bi makar za 1/3 poboljsao rezultate.
Da ne pominjemo indirektne gubitke koji se trenutno stvaraju koriscenjem nasih ljudi aerodroma u Tirani, tu se odliva vise novca nego na Temu...
Stoji njih po 5-6 na gate, dok 1 ili 2 rade. Tako da imaju radnika i bez dodatnih.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Lako je to sve postići da ima raspoloženja. Ovi nasi bi najsrecniji bili da postoji aerodrom samo za liniju pg-bg i to je to
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Viska ima ali administracije kao i svaku nasu drzavnu firmu i to unisti privatni sektor. Ako si nekom nasao posao, a mora da radi na njemu ti si mu neprijatelj.
Nisam siguran da bi 30 ljudi u operativi rijesilo problem... Pretpostavljam po postovima da imas veze s avijaciom i znas koliko samo vastrogasaca treba da bude u smjeni plus za otvorenost,a svaki nocni sat se placa znatno vise od dnevnog sata jer bi morala da se pravi i cetvrta smjena jer postojece ne mogu da pokriju 24h otvorenost da ne idemo u vise detalja...
To sto ti kazes je izvodljivo da drzava kaze ok idemo u gubitak s aerodromima da dovedemo turiste ali kod nas curi na svaku stranu i drzava izvlaci sve sta moze da ispliva na povrsinu i to im se ne isplati kao sto se nece ni isplatiti koncesionaru
Satelitski resiveri/oprema
Ides sa drugog aerodroma tj mijenjas ga na presijedanje
f6
Vjerovatno moraš sam da se čekiraš da naredni let, da pokupiš prtljag sa prvog i predaš za drugi itd.
Taman pitanje, viza za Maroko se ne može dobiti online sem lično u Bgu?
Da, prtljag ne ide direktno
nothing comes from violence and nothing ever could
Zato su te ponude za izbjegavanje + one dje treba za pola sata da pretrcis od gejta do gejta
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks